Karısıyla sevişen kardeşini öldürdü

Kapıcı kocanın şüphe üzerine evine kurduğu gizli kameraya, eşi ve erkek kardeşi öpüşürken yakalandı. Plan yapıp seyahate gidiyorum diye çıkan koca, gece dönünce yatakta sevişirken yakaladığı kardeşinin boğazını kesti, karısını ağır yaraladı.

MECİDİYEKÖY’de bir apartmanda kapıcılık yapan Erol Yumurtacı (37), Kastamonu’daki kardeşi Mustafa Yumurtacı’yı (19), liseyi bitirdikten sonra haziran sonunda yanına aldırdı. Erol Yumurtacı, bir süre sonra, bir işe yerleştirmek için getirttiği kardeşi Mustafa ile eşi Şerife’nin (29) arasında bir ilişki olduğundan şüphelendi.

Evine gizlikamera kurdu

Erol Yumurtacı, bilgisayara bağladığı gizli kamera ile evin içini görüntülemeye başladı. Gizli kamera, Mustafa Yumurtacı ile yengesi Şerife Yumurtacı’yı birbirine sarılıp öpüşürken görüntülerini kaydetti. Şüpheleri gerçek çıkan Erol Yumurtacı, kayıtları gördükten sonra kızı N.’yi iki gün önce Mersin’deki akrabalarına yolladı.

Memlekete gidiyorum/_newsimages/2058347.jpg

Erol Yumurtacı, önceki akşam eşi ile kardeşine memleketleri Kastamonu’ya gideceğini söyleyerek evden çıktı. Dün saat 04.00 sıralarında gizlice dönen Erol Yumurtacı, kimseye belli etmeden anahtarıyla kapıyı açtı. İçeri giren Erol Yumurtacı, kapıcı dairesindeki evinde eşi ile kardeşini sevişirken yakaladı. Öfkeye kapılan Erol Yumurtacı, salondaki koltuğa oturttuğu kardeşi Mustafa’nın boğazını kesti ve kalbinden bıçakladı. Erol Yumurtacı, daha sonra eşini göğsünden, karnından ve bacaklarından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Polisi aradı teslim oldu

Kapıcı Erol Yumurtacı, olaydan sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti ve gelen ekiplere direnmeden teslim oldu. Polis, Erol Yumurtacı’nın kardeşi ile birlikte okey oynamak için aldığı, ancak ihanetini ispat etmekte kullandığı iki bilgisayara el koydu.

Yaralı eşin durumu kritik

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şerife Yumurtacı’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Ölen Mustafa Yumurtacı, iki aydır ağabeyinin yanında kalıyordu.

Murat DELİKLİTAŞ / İSTANBUL
hürriyet


34 yorum

Re: Karısıyla sevişen kardeşini öldürdü

hiçte acımadım valla,bence kadın daha fazlasını hakediyordu.çünkü aynı aileden iki kişiden faydalanan o.adam niye ikisini bırakıp ta memlekete gitmiş diyorsunuz.adam zaten,daha önce eve yerleştirdiği kamerayla ikisi arasında birşeyler olduğunu görmüşki.onu yapan aynı yatağada girer!adamı,bir bayan olduğum halde çok iyi anlıyorum.ben öyle bir manzara görsem,cinnet geçiririm.adamı çok rahat anlıyorum o yüzden.aşk-ı memnu gibi dizileri biraz daha yayınlayın,gerçek hayattaki izdüşümü pek dizilerdeki gibi olmuyor anlaşılan!bence öyle yapmamalıydı.onları bastığı anda,işkence edip,karısının ve kardeşinin yalvarmaları altında edebildiği kadar işkence etmeliydi.kardeşini niye öldürürsünki?iyi veya kötü karından daha eski bi geçmişin var kardeşinle.onu geneleve götürecektiniz,mesleğini orada kendi kendine icra edecekti.bir daha da görüşmeyecektiniz.oh ne güzel be!isteyen istediğiyle muratlansın,sizin gibilerden bu toplumun çektiği nedir?çocukların çektiği nedir?kalbinden bıçaklamışmış.başka bi organını da kesecektin aslında ikisinin bi daha istesede o işi yapamayacaktı.kimse kusura bakmasın.böylelerine Allah'ta acımaz,kulda.ne halleri varsa görsünler!

27.08.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

En doğruyu Allah bılır,

En doğruyu Allah bılır, ne diyecegımı bılemıyorum, böyle fecı seye nasıl katşanılır bılemıyorum, kimseyi bu druma düsürmesin Yüce Allah c.c

»

17.11.2009 - carton

muhtelıf

sa arkadaslar zamanım yoktu tam okuyamadım ama hulasa bu yazdıklarınızda wardır bır hıkmet dıyorum we o kardesını oldurdu baslıgını okuyunca aklıma soyle bı dua geldı YARABBI BIZI CANIMIZLA, MALIMIZLA,HANIMIMIZLA EWLADIMIZLA IMTIHAN ETME YARABBI BIZ O KADAR ACİZİZKI SENIN IMTIHAN EHLIN DAHI OLAMAYIZ. WESSELAM...........

22.10.2008 - emincan

s,a...Peygamber efendimiz

s,a...Peygamber efendimiz "Kayin olumdur" buyuruyor... hanimini kardesi ile yalniz birakilip seyahata gidilirmi.. Iste adamin islami yasamadigi nasilda belli oluyor.. zaten basimiza gelenler islami yasamadigimizdan degilmi hep... Allah muhafaza buyursun..
mahremiyete dikkat edilmezse olacagi bunlar... kayinbabanin bile yaninda edepli giyinmek lazim kaldiki kayin...

Bizim memeleketimizde birde su anlayis var.. O benim teyzemin kizi, oglu kardesim sayilir... Yani kendi kendine helal sayar kendine namahrem olani bu cok yanlis bi sey.. cunku nikah duser bunada dikkat etmek lazim... s,a

23.10.2008 - Sebnem

algılama güçlüğünüz var heralde

sizin okuduğunuzu anlamama gibi bi sorununuz mu var adam şüphelendikten sonra seyahata gidiyomuş gibi yapıp baskına gidiyor umarım şimdi algılamışsınızdır!!!!!

28.08.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Tahkik kardeş

Allahın güzel kulları her devirde olmuştur,bundan sonra da olacaktır.Peygamberler hariç hiç bir insan Allah tarafından herhangi bir görevle gönderilmemiştir.Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.Peygamberlerin belgesi var bunların belgesi nedir.Müctehid ve müceddidlerin Allah tarafından gönderildiğine inanırsanız onların hatasız olduğuna da inanmanız gayet normal.Alah peygamberimizin hatasını anında vahiyle bildiriyorken ,bunların hatasını kim bildirecek.Hiç düşünmüyormusunuz.Her insanın hata yapabileceğini kabul ediyor gözüküp,bunların hata yapma lükslerinin olmadığını söylüyorsunuz.Burada bir tezat yok mu.Mücedditlerin vazifeleri hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz.Bak demek ki ortak noktalarımız da var.Ben kimseye hatasız demedim ,demem de.Hatasız olan sadece ve sadece Allahtır.İnsanız ,elbette hata yaparız.Benim için üzülme sadece dua et.Ben senin ve senin gibi düşünen insanlar için dua ediyorum.Benim amacım Allahın dinini doğru anlamak ve anlatmaya çalışmak.Siz mahşerde Allahtan mı medet umup yardım dileneceksiniz,başkalarından mı.Ben sadece Allahtan yardım istiyorum ve isteyeceğim,Fatiha suresinde olduğu gibi.Allah yardımcın olsun.Selamlar sevgiler

22.10.2008 - rey2466

s,a... Imami azam ebu hanife

s,a... Imami azam ebu hanife 40 sene yatsi abdesti ile sabah namazini kilmis.. Simdi kim kalkipta ebu hanifeyi elestiriyosa elestirmeden once kendisini bir gozden gecirsin.. Tahkik abininde yazdigi gibi her onune gelen bu buyuk islam alimlerini elestiremez...Ray kardes biz islam alimlerini sevmekle O'nlardan meded yardim ummuyoruz.. Biz Allahtan baska kimseden yardim dilemeyiz... Dua ederken ALlaha dua ediyoruz kardesim bir baskasina degil bunu bilin.. Bizi sirkle suclamayin buna hakkini zyok...Bakin kardesim ehli beyti sevmek ,hz Aliyi, omeri ,osmani,ebubekiri sevmekte Allah rasulunu sevdigimiz icindir..ALlah dostlarini sevmekte Allah ve rasulunu sevdigimiz icindir... Allah ve rasulunu seven bu yolda hizmet verenlere olan sevgimizde Allah ve rasulunu sevdigimiz icindir.. demek degildir ki Peygamber yerine koyuyoruz.. Allah dostlari peygamberlerin varisleridir.. Sizin ve benim anlayamayacagimiz nice halleri vardir ki O insanlarin Allah ve onlar arasindadir..

Onlarin hayatlarini okuyun bakalim sizce su an imami azami elestirenlerin hangisinin cocuklugu gencligi yasliligi hayati onlarin ki gibi gecti ve geciyor sorarim size.. Her onune gelen imami azam olamaz... Allah Onlardan razi olsun insaallah. ve ben sefafatada inandigim icin ..RAbbim bizi onlarin sefaatine nail eylesin diyorum... Bizim gunahlarimizi bagislasin.. sahsim adina konusuyorum ben onlarin ellerine su bile dokemem : ( Hic bilenle bilmeyen bir olurmu ... s,a

22.10.2008 - Sebnem

tahkik kardeş

Bu saydığınız geçmiş din büyükleri hiç hata yapmamışlarmıdır.Onlar hatasızmıdır.Hepsi de kendi dönemlerinde ümmete ellerinden geldiği kadar yardımcı olup,Allahın dinini yüceltmek için çalışmışlardır.Allah yaptıklarınca razı olsun.Abdülaziz hoca onların bazı hatalarını söyleyince neden zorunuza gidiyor.Çünki siz onları ulaşılamaz bir seviyeye çıkarmışsınız ve hatasız kabul ediyorsunuz.En ufak bir eleştiriye tahammülünüz yok.Peygamberimiz bir hata yaptığında Allah anında uyarıyordu,ayetlerle sabit.Allah bunu kuranda niye anlatıyor,hiç düşünmezmisiniz.Kuranda anlatılan örnekler masal olsun diye anlatılmıyor.İnsanlar okusun ibret alsın ,geçmiş insanların yaptığı hatalara düşmesin diye anlatılıyor.Zina işini yapanları recmedersek nisa 15 16 yı ne yapacağız diye sormuştum sen benle pazarlık yapmaya çalışıyorsun.Daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim.Bir insan senin aklına gelen veya gelmeyen tüm kötülükleri yapsa dünyanın en kötü insanı olsa ,bir yerde anlamaya çalışabilirim ama Allah ve peygamber adına yalan söylerse bunu mazur göremem ,dayanamam.Senin samimi olduğuna inanıyorum.Amacımız Allaha iyi bir kul,peygambere iyi bir ümmet olma konusunda beraberken ,dini anlayış yollarımız farklı.Böyle olması da gayet normal.Mezhepler bunun için var.Bu yüzden ben müslümanım diyen insanları bir takım sıfatlarla itham etmek ,bir müslümana yakışmıyor.Abdülaziz Bayındır hocadan bahsettiğinize göre ,derslerini mi takip ettiniz yoksa onun bunun sözleriyle mi ona cücük akıllı diyorsunuz.Bunu da belirtirseniz sevinirim.Önyargıları yıkmak gerçekten çok zor.Allah yardımcın olsun.Selamlar sevgiler

18.10.2008 - rey2466

Rey kardeş Sizin hocalar o zaman hatasız.

rey kardeş,
ne güzel bir kelime demişsin kardeş kimse hatadan münezzeh kusurdan müberra değildir,peygamberler bile ihtar almıştır.bunlar doğrudur bak doğrularda insanlar ittifak edebiliyorlar.ama bu ittifak edilen şeyleri insanlar kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda değiştirip tağyir tedbil edebilirler.
eğer bu insanlar hata ve kusurlar işliyorlarsa ihtiyarları ile işlerler,ama eğer onları gözeten ve ve kollayan ve onlara büyük vazifeler veren bir zat varsa onları denetler.hele bu insanlar ümmet için seçilmişlerse,ve ümmetin problemlerini çözmek için allah tarafından müçtehid ve müceddid olarak gönderilmişlerse,tecdid vazifesi ile gelmişlerse,o insanlar hata yapma dalaletler bidalar yapma lüksleri yoktur.çünkü onların verdikleri bütün hükümler mukaderata ve insanların sapmasına sebeb olacaktır.eğeğ siz müçtehid ve mücedididleri inkar ediyorsanız size ne anlatsam anlamazsınız.yok inkar etmiyorsanız anlarsınız.
müceddidlerin en mühim vazifelerinden biriside islam tohlumlarına sokulan bidaları kaldırmaktır.çünkü bidalar dalalate dalaletler toplumda sapkınlığı anarşiye sebeb olur bunların neticeside toplumdan sünnetler kalkar ve o insanlar ehli nar olurlar.çünkü bütün bidalar ateştedir.
şimdi siz kalkmış her yüz yılda gelen ve toplumlarda kuran ve sünnet çizgisinde büyük tecdidler yapan ve hariçten sapık fırkalardan gelen ifsatlara karşı dini muhafaza vazifesini yapmışlardır.eğer allahın onlara ihtiyacımı vardı derseniz.o zaman sizinkilerin yaptıklarını savinmanınızın mantığı olmazdı.şimdi sizin ekolünüzün hocaları kalkmış ümmetin ehli sünnetin kabul ettiği icma ettiği bu imam ve alimleri mücedidleri eleştiriyorlar,ve bidaları kaldırmak vazifeleri varken onları bidacılıkla suçluyorlar,hayatları ile yaşantıları ile toplumlara rehber önder olan zatları kuranı ve sünneti saptırmakla değiştirmekle bozmakla suçluyorlar.insan başkasını eleştirebilir ama haddini ve yerini mevki ve makamını bilerek.bugün önüne her prof etiketini koyanlar kalklıp ateş böceği fikirleri ile güneş fikirli insanları eleştiriyorlar,kendi alanlarında mütehassıs olan hayatını ömrünü himmetini o yolda feda eden insanlara iftira ediyorlar.bir anayasa profösörünü bir çobanın eleştirmesi ne ise şimdi bu zatları böyle insanların eleştirmeside aynıdır.hele senin proflarında 40 sene yatsı abdestiyle sabah namazı kilsin,onlar gibi takva züht ve ilim üzere yaşasın sonra kalksın onları eleştirsin.eleştirmekten öteye geçip artık çürütmeye çalışıyorlar.üflemekle güneş mi söner.eğer her insan hatasız ve kusursuz değilse o zaman sizlerin hocalarınızın hata ve kusur ve yanlış teşhis ve yanılma temelisz çürük hüküm verme paylarını ve hisselerinide bir kenara çıkın bakayım.o zatlar farklı zamanlarda gelselerde birbirlerini ilim ahlak tavka şecaat mücadele yönü ile tastik ve teyid etmişler,sizinkileri kem neyle tasdik ediyor.
Kardeşim her şeye bida demekte bidadır.sizin ettiğinizde budur.size göre herşey bida,
salavati problemli görmek,mücizeleri inkar etmek,tarikatları tasavvufu inkar etmek,işine gelmeyen hadisleri inkar etmek,vesileyi inkar etmek,duayı yok saymak,türbeleri inkar edip yokmak,vb gibi vehhabi mantığının temsilciliğini selefilik adı altında yürüten bu oryantalist kafirlerin yollarını karış karış takih eden bu modernist alimleriniz acaba kuran ve sünnetin neresine islamın neresine koymamız gerekir.
demek sizin kuranı anlama hadisi anlama kritelerleriniz doğru ama başkalarının yalan ve yanlış mı oluyor.bir çok ravinin ittifakla tevattür derecesinde kabul ettiği hadisi şimdi biz söyleyince yalan mı oluyor,ama siz o hadisi inkar edince sizin ki doğru oluyor,doğruları yanlışları yalanları belirleyenler sizin üstatladınız mı.eğer öyleyse o zaman sizde liderlerinizi hatadan kusurdan münezzeh ve müberra görmüş olmuyormusunuz,önünde mücedidlek sifatı ve etiketi olan zatların nazarları kuranın kelimelerinden öteye geçemezken sizinkiler kuranın en derin manalarına inebiliyor,öylemi,bizim alim ve imamlarımızın nazarı hadislerin hasen mevzu zaif uydurma vb gibi olduğunu anlamaya idrakleri ilemleri ferasetleri yokken siz alimleriniz o hadisin bütün asırlara bakan tevil tefsir ve tabirlerini nazar ile idrak ile anlayabiliyorlar.öylemi,allah size iyilik versin.ibni teymiye ve talebesi ibni kayyum el cezviyenin bütün görüşleri doğru ve isabetlimi,onlar hatadan kusurdan uzaklarmı,vehhabi mezhebinin sapkın fikirlerinin sinsi ve gizlice tercümanlığını yapan selefi zihniyetine takılan siz kardeşlerime üzülüyorum.unutmadan asla önyargılara ve taasuba takılmadım ve takılmam ve asla insanları ululaştırma amacım yoktur.hiç kimse la yemut değildir.ama insaf denen şey vardır.elması götürüp demirciler çarşısında beş kuruşa satmak olmaz.elmasları bırakıp kömürlere muhabbet edilmez.elmasları götürüp kömür fiyatına bozdurulmaz,kenidini kalkıp bir sahabiyle,bir tabin ile tabe tabiinlerle,müçtehit ve mücedidlerle bir tutmakta akıllı insanların işi değildir.
forum sayfasında risalei nur ,bediüzzaman hazretleri ve öteki imam ve alimlere abdülaziz BAYINDIR ın kitabından iktibas yaparak yaptığın eleştirilerine cevap vereceğim.bu hocanın eliyle bu zatları çürütmeye çalışmanı ve insanların kalplerindeki sevgilerini küçültme çabanı ise hayretle karşılıyorum,kırık el ile adam dövülmez kardeş,yarın öyle et ki yevmi mahşerde meded umup yardım dileneceğin şefaat isteyeceğin birileri olsun.ama sen galiba şefaate de karşısın.


Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

20.10.2008 - tahkik

guzel aciklamissiiniz tahkik

guzel aciklamissiiniz tahkik abi Allah razi olsun...

21.10.2008 - Sebnem

Tahkik kardeş

Eğer zina edenleri recmedersek bu ayetleri ne yapacağız.



15. Kadınlarınızdan fuhuş yapanlara karşı aranızdan dört şahit getirin. Eğer şahitlik ederlerse, o kadınları ölüm alıp götürünceye yahut Allah onlara bir yol açıncaya kadar evlerde hapsedin.


16. İçinizden fuhuş yapan her iki tarafa ceza verin; eğer tevbe eder, uslanırlarsa artık onlara ceza verip eziyet etmekten vazgeçin; çünkü Allah tövbeleri çok kabul eden ve çok esirgeyendir.
Selamlar sevgiler

16.10.2008 - rey2466

Selefi Kardeş Rey....

İmam rabbaniyi,imam Gazaliyi,İmam Bediüzzman Hazretlerini,Abdulkadir Geylaniyi eleştiren ve bidacılıkla yalancılıkla suçlayan sayın profunuz Abdulaziz BAYINDIR hocanızın elindeki sopa acaba lehvi mahfuzdaki o zatların isimlerini silecek kadar uzunmudur ki böyle meydan okuyor o ümmetin yıldızları olmuş insanlara,fikirlerini görüşlerinikendi cücük aklıyla çürütmeye çalışıyor.şimdi gelelim sana.

Selefi kardeş bana şu ayetlerin dört mezhebe göre fıkhi hükmünü ve bu ayetlerin tefsirlerdeki hükmünü ve açıklamasını yazarsan sevinirim.ondan sonra sana cevap veririm.yok ben mezhebe karşıyım fıkıha karşıyım diyorsan o başka.ben sadece Kurana bakarım.Kuranda ne hüküm verilmişse ona bakarım.tefsirde neymiş fıkıh neymiş akaid neymiş diyorsan oda başka.


Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

17.10.2008 - tahkik

selefiler

peygamberimiz ummetim 70 firkaya ayrilacak ama sadece bir tanesi cennete girecek buyurmus.. Allah bizleri O cennete girenelrden eylesin ins...

Elahamdulillah ehli sunnet yolundayiz.. su selefilri,mezhepsizleri,mealcileri anlamis degilim henuz...Hepsi cok zeki olmalilarki tefsir kitaplarina ,alimlerin goruslerine ihtiyac duymuyolar.. hepsi muctehid olmuslar mubarekler =)))))

18.10.2008 - Sebnem

sorsan herkes ehli sünnet yolunda

Şebnem kardeş,
bunu sana bilgilendirme için yazmıştım,iktibas olmuş,masumiyet yazılmış,

Kardeş sorsan zaten herkes ben ehli sünnet yolundayım der.adam sünneti kuranı bilmez ama o yolda gittiğini iddia eder.adam evinde sünneti yaşamaz,sarığı beğenmez,tarikati tasavvufu beğenmez,adam Kuranın sadece mealini okur,adam sadece Kuranı kabul edip mezhepleri tefsirleri inkar eder,adam namazı cem tehir eder.adam namazı kılmaz,adam sünneti hadisi inkar eder,adam din namına mukaddesatından rüşvet verip başını açar,erkeklerle el ele okur çalışır,ama sorsan hepsi ben ehli sünnet yolundayım der.Aslında bunlar ehli sünnet yolundayım diyerek o kutlu peygamber ve sahabilerine iftira atarlar.o zatların hayatlarını yaşamlarını bilmezler hayatlarına uygulamazlar sonrada o yoldayız diye kendilerini kandırırlar.böyle olduklarını söyleyenler şeytan ve nefislerinin yolundalar sadece,herkes kuranı ve sünneti kafasına göre yorumlar tevil eder tefsir eder,herkes ehli muhakik mudakik esfiya ,alim ,müçtehid olur,125 milyon evliya kuranın muhkem bir hükmü olan örtüye farz derken, biri çıkıp gelir teferuat der,biri gelir blue jean ile fitne fücur saçan,haramları ziyadeleştiren süslü püslü çeyrek örtülü kızları sahabiye hanımlarına denk tutup onlara komşu eder,kimisi gazetesini kutsal sayar,onu okumaya uhudda savaşma sevabı verir,birisi gelir sadece bize kuran yeter der,biri gelip tavuğu kurbanlıkların arasına katar,birisi gelip iftirı içki ile açabilirsiniz der,biri gelip kabirleri türbeleri yıkar bida der,.birisi gelip kuranın kelamını beğenmez ve sadece tercümesini okur,birisi gelip hadissiz islam çıkarmaya çalışır,birisi gelip mezhepleri inkar eder,o mezheblerin menbaı olan hadisleri inkar eder,ama hepsinie sorsanız tek onlar ehli sünnet vel cemaattir.bu yolları ve çığırları açanlar hem zekiler hemde ilimleriyle sapıtmıştırlar,hemde ilimlerini kötü yolda kullanmışlardır,çok zekidirler cerbeze akıllarıyla sadece benim fikrim doğrudur ispirtizmasıyla insanları aldatmışlardır.İmam Ali onları için ulemai sui tabirini kullanmış ve hiddet etmiştir.onları batınlarını haramlarla doldurup bidalara taraftar olduklarını söyler.
bu adamlar kuran ve sünnete kendi cücük akıllarına göre mana vermişler,tevil,tefsir tabir,meal diye ümmeti saptırma yoluna girmişlerdir.ingilizlerin kurduğu sapık mezheplere uyarak büyük alimleri eleştirmişlerdir.rabbim bizi hakiki ehli sünnet çizgisinden ayırmasın.yol vardır işaret levhalarını bilirkişeler hazırlamadıkları için yalan ve yalnıştır.o uyarı levhalarına aldanlar her an kaza yapabilirler,aynen bunun gibi alimlerin gösterdikleri kuran ve sünnet yolunda gitmeyenlerde küfrün.batılın,dalaletin keskin virajlarına takılabilirler,hatalı sollama yapabilirler,
yol vardır bilirkişiler tarafından hazırlanmıştır levhaları,o yolda gidenler hata bile yapsalar kendi dalgınlıkları ve hataları yüzünden yaparlar o levhaları bırakanlar yüzünden değil.işte ehli sünnetin çizgisi bu yoldur.bu yolda gidenlerden olmak dua ve temennisiyle.

Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

21.10.2008 - tahkik

Değmez !

Alınlarının ortasına birer kurşun sıkıp öldürmeliydi
yada
madem eve gizlice girmiş , İkisinide öldürüp bir yere gömerdi.Kayıp süsü verebilirdi.

Ceza alacağını zannetmiyorum ama belli olmaz bu ülkenin mahkeme kararlarına...

13.10.2008 - ihtiraskorkusu

Konular