8 Subat 2012 tarihli konular

Çıplak ve Hayasız Kadınlara Kocalarınızı Kaptırmayın....

  • tahkik

Her örtülü kadın için, her edepli kadın için, her hayâlı kadın için açık saçık, şuh, hayâsız ve çıplak kadın ve sanatçılar tehlikeli bir mahlûktur. Çünkü bu giyinme özürlü kadınlar yüzünden bir çok erkeğin gözü, gönlü ve aklı bu mecralara kaydığı için ve erkeklerin büyük çoğunluğu, hele birde helal ve haram sınırları yoksa, gözü bayram ettirme mantığı varsa ve çağdaşlığı benimsemişse eşlerine olan sevgileri aşkları ve muhabbetleri erir, biter ve başka yönlere kayar. Çünkü insan kıyas yapar.

Ahlaksızlığın Toplumda Yayılmasında Üniversite Gençliğinin Rolü..

  • tahkik

Toplumların hayat kalitesinin artırılmasında ve huzur ve sükunetin artırılmasında insanların aldıkları eğitimin etkisi büyüktür. Eğitim sistemi, sağlam inanç ve manevi değerler üzerine kurulduğu zaman insanların yaşamları daha güzel olur. Ahlaki değerlerle yoğrulmuş ve gelişmiş eğitim sistemi temiz ahlaklı, nezih, adaletli, ahlaklı insanlar yetiştirir. Ama ahlaki değerler üzerine kurulmamış ve sadece meslek eğitim ve materyalist eğitim sistemi üzerine kurulan eğitim sisteminde ise insanlar sadece çıkar, menfaat için okula giderler.

Beş Dakikalık Zevklerin Dipsiz Kuyularına ve Bataklığına Düşenler.

  • tahkik

SLM Evli bir erkek arkadaşım var evli bir bayanla birlikte olmuş

iztekin tarafından gönderildi.

SLM.:Evli bir erkek arkadaşım var evli bir bayanla birlikte olmuş ve bayan hamile bu çocuğun akibeti nedir ? çocuğu aldırmak istiyorlar çocuk 3 aylık bu caiz olmadığını ve günah olduğunu söyledim fakat fazla açıklama yapamadım çünki çocuk dünyaya gelse bir günah aldırsalar Allahın verdiği canı yalnızca Alllah alır . Acil yardım istiyorum tsk.

************************************************************************************