KADININ TACİZE UĞRAMASINDA BÜTÜN SUÇ TACİZCİ VE SAPIKLARIN MI!..

Her kes toplumda sapıkların ve tacizcilerin çoğaldığından bahsediyor.Gazeteler sapıklara linç girişimine başlamış.Tacizcilerin haberlerini büyük bir hınçla veriyor.Kendisinin sapıkları çoğaltmada başrol oynadığını ise hiç hesaba kattırmıyor.Her gün üryan kadınlarla doldurduğu gazetelerinin milleti manyak ve sapık yaptığını ifade etmiyor.Sapıklar ve tacizcilerin arttığını söyleyenler hiç çıplakların arttığını söylemiyor.Çıplaklığın normal bir şey olmadığını soyunmanın ve teşhirciliğin hastalık olduğundan bahsetmiyor.Çıplaklık arttıkça sapıklık ve tacizcilerinde arttığını söylemiyor.Sadece medya tacizcilere karşı linç girişiminde bulunuyor.Toplumu böyle sapık ve manyak olmasında birinci nedenin kendi çırılçıplak sanat anlayışı ,hayasız filmleri ve ahlaksız kadınların resimleriyle doldurduğu yayınlarının olduğunu hep nedense gizliyor.Bütün kabahat ve suç tacizcilerin midir.!Erkekleri saptıranların ve tacize maruz kalanların hiç mi suçu yok.Kadın için istediği gibi giyinmek serbesttir.İstediği gibi soyunmakta serbesttir.İstediği gibi açmakta özgürdür.Onlar istediği gibi edep yerlerini açsa da hakkı yok ki erkeklerin sapıtmaya.Sapıtırsa Türk Ceza kanunu onu en ağır şekilde cezalandıracaktır.Yedi yıla kadar hapis cezası alacaktır.Çünkü kadının bedenine koruma kanunları var.Çünkü kadının soyunma ve hayasızlaşma hakkı var.Ama erkeğin sapıtma şehvetlenme ve bakma ve dokunma hakkı yok.Bunları yaparsa tacizci olur,sapık olur, manyak olur.Kadın istediği gibi açacak saçacak ve dağıtacak ama erkek uçkuruna şehvetine ve eline hakim olacak.Yani erkek ya gidip hadım olacak.Erkekliğini kaldıracak.Hormonlarını bozacak ve kadınlara karşı şehvet durmayacak.Yada cezasını çekecek.Erkekler kadınları taciz etmesin diye hadım edilse o zaman bu ülkede erkek kalır mı?

Erkeğin sapıtmasını kusur ve hata görenler acaba kadının zafiyeti ile soyunmasını ve erkeklerin iştahlarını açmasını neden normal görüyorlar. Sadece kadının hakkını gözetip erkeği itham edip hapse mahkum ediyorlar.Neden açık açık kadınlara yapılan taciz ve tecavüzler örtülü bayanlara karşı icra edilmiyor.Neden örtülü bayanlara karşı böyle şeylere cesaret edilmiyor.Neden sadece çıplak ve hayasız kadınlar tacize uğruyor.Hiç mi bu çıplakların suçu yok.Bütün kabahat erkeğin mi.Saptıranların hiç mi suçu yok.

Çıplaklığın erkeğin iştihasını kabarttığın ve sapıttırdığını bir temsille atlatacak olursak.mesela daha iyi anlaşılacaktır. Mesela kuş sütü hariç her türlü yiyeceğin olduğu geniş cazibeli bir sofra düşünün.Böyle bir sofra karşısında aç olan açlığı daha çok artarken aç olmayanların dahi iştihası açılmaz mı.Aklı olan herkes bilir ki acında açlığı artar aç olmayanın da iştihası kabarır.Yada kızartılmış bir piliç düşünün kızardıkça kokusu ve lezzeti atıyor.Yağları suları artıyor ve akıyor..Böyle bir manzara karşısında kaç insan o tavukla iştihası açılmaz ve elini uzatmaz.Aynen öylede şimdi kadın kendisini açacak saçacak. piliç gibi iştahları açacak kadar çıtır hale getirecek yada erkeklerin en çok merak ettikleri yerler olan bacaklarını ve göğüslerini ortaya saçacak ve sonrada erkeklerin ağızlarının suyu akmasın, erkeklerin iştahları kabarmasın, erkelerin açlığı artmasın, elleri uzanmasın diyecek.Yok öyle yağma.Rüzgar varsa yaprak kımıldayacak.bataklık varsa sinek olacak.çıplaklık varsa şehvet olacak ve arzular kabaracak.Çünkü kadın ile erkek arasındaki en mühim şeylerden birisi cinselliktir.Erkekler kadınların hallerinden etkilenirler.Onların giyim tavır hareketleri ve edaları erkekleri etkiler.Etkilemesin diyenler o zaman bütün milleti hadım etsinler kadınlarda istediği gibi anadan üryan gezsinler.hayalarını yırtsınlar.

Bakın beyler,bizde çıplaklara ve hayasız kadınlara saldırıp ve tecavüz edenlere sapık diyorlar ve hapislerde süründürüyorlarken, başka ülkelerde ise çıplaklık yasaklanıyor.Düşük beller yasaklanıyor.Bizde ise teşvik edilmeye milleti sapıttırmaya çalışılıyor.

Şu gerçek unutulmamalıdır ki topluma herkesin şehveti ve cinsel duyguları bir değildir.Bizler asla sapıklığı meşru göstermeye çalışmayız.Ama gerçek şudur ki,çoğu insanın şehveti gevşek ve zayıftır ve çabuk etkilenecek bir yapıdadır.O tür insanların sapkınlıkları açığa çıkmaması için kadınların edeple ve hayalı giyinmesi gerekir.Kendisini çıplaklıkla ucuza satmak kadına kar getirmez.İnsanların uçkurlarına hizmet edecek bir tarz giyim ve davranış onu alçaltır..

ÇIPLAK BİR KADIN YA DA FOTOĞRAFINI GÖREN ERKEĞİN AKLI DURUYOR
Bunu biz değil, Leuven Üniversitesi uzmanları söylüyor: Seksi bir kadını ya da fotoğrafını gören erkeğin karar verme mekanizması alt üst oluyor.Seks fikri erkekleri şaşırtıyor.Belçika'da bulunan Leuven Üniversitesi profesörleri tarafından yapılan araştırmaya göre cinsellik hormonu testosteronun yükselmesi erkeğin karar verme mekanizmasını altüst ediyor. 18-28 yaşları arasındaki 44 erkek öğrenci üzerinde yapılan araştırmada bir grup öğrenciye konusu finans olan bir oyunun öncesinde iç çamaşırlı kadın fotoğrafları gösterildi. Bu grubun diğerlerine oranla oyunda başarısız oldukları ve doğru karar vermekte zorlandıkları gözlendi. Erkeklerdeki bu tepkilerin kadınlarda görülmediği belirtildi.( Habertürk:20.04.2006 )

Bu haber ispat ediyor ki, kadınların çıplaklığı normal bir şey değildir.Erkeğin aklını ve fikrini zehirleyip onu kendi aleyhine çeviriyor.Her kesimden erkekleri dahi etkileyip onlarda tahrik unsurlarını harekete geçiriyor.Bugün toplumda sapık ve tecavüzcü ithamına maruz kalanlar yada bu işleri yapanlara bakın her kesimden her türlü insan var.Bunların bu hale gelmesindeki en mühim sebep ise kadınlardır.Çıplak bacaklı,anadan üryan gezen kendisini şehvet pazarlarında satanlardır.Kadınları haklı bulup erkekleri suçlamak ve hapse mahkum etmek zulümdür.Adaletsizliktir.Sapıtanları mahkum ettiğiniz gibi saptıranları da mahkum edin.Siz kadınları haklı görürken o kadınları o taciz günü giydikleri elbiselere göre yargılayın bakalım suçun ne kadarı onlarda olacaktır.Bu adaleti İtalya da icra etmişler.Tecavüze uğrayan bayana demişler.Tecavüze uğradığın gün nasıl elbise giymişsen o elbiselerle gel mahkemeye

Kadın mahkeme günü geldiği zaman giydiği elbiseler yüksek oranda tahrik unsuru taşıdığı için erkeğin cezası hafifletilmiştir. Onlar görmüşler ki, sadece kusur ve kabahat erkeğin değildir. Kadının da suçu vardır. Kadın öyle istediği gibi giyemez.

Düşünün erkekler anadan üryan sokaklarda gezseler sapık olurlar. Ama kadınlar ise anadan üryan gezince çağdaş oluyorlar.Böyle bir çarpık anlayış var işte dünyada.Erkeğe haram ama kadına helal çıplak gezmek.

MAHKEMELERDE ARTIK KADININ ÇIPLAK GEZMESİ DE TACİZ KABUL EDİLMELİDİR.VE ÇIPLAKLIĞI SUÇ UNSURU OLMALIDIR.SADECE SUÇU ERKEĞE YÜKLEYİP ONU SAPIKLIKLA SUÇLAMAK İSE ZULÜMDÜR.ADALETSİZLİKTİR.KADIN ÇIPLAK GEZEREK ÖZGÜRLÜK CAKASI ATACAKSA SONUÇLARINA KATLANMASI GEREKİR.

************************************************************************

AŞAĞIDAKİ KADINLARIN TACİZE UĞRAMADA HAKLI OLMADIKLARINI GÖSTEREN İSTATİSTİKLERİ BURADA YAYINLIYORUM Kİ SADECE ERKEKLERİN SAPIK OLMADIKLARI BİLİNSİN.

Karşı cinste sizi hangisi/hangileri tahrik eder?



49,12 /1930 -Popo / kalça


46,40/1823 -Göğüsler

40,34/1585 -Bakışlar

34,08/1339 -Dudaklar

32,37 /1272-Gözler

29,17 /1146 -Bacaklar

25,50 /1002 -Konuşma

14,43/567 -Saçlar

13,95/548 -Yürüyüş

8,6-339-Eller

8,0-317 -Boyun

6,11/240 -Dişler

5,96 /234 -Diğer

5,24/206 -Ayaklar

1,78 /70 -Kulak / kulak memesi

Toplam:12618(*)

Katılım:3929 kişi

Polemik.com. sitesinin bu anketi gösteriyor ki erkeklerde kadının en çok dikkat çeken YERLERİ SAPIKLIĞA kapı aralayan bölgelerdir.l

ÇIPLAK BİR KADIN YA DA FOTOĞRAFINI GÖREN ERKEĞİN AKLI DURUYOR
Bunu biz değil, Leuven Üniversitesi uzmanları söylüyor: Seksi bir kadını ya da fotoğrafını gören erkeğin karar verme mekanizması alt üst oluyor.Seks fikri erkekleri şaşırtıyor.Belçika'da bulunan Leuven Üniversitesi profesörleri tarafından yapılan araştırmaya göre cinsellik hormonu testosteronun yükselmesi erkeğin karar verme mekanizmasını altüst ediyor. 18-28 yaşları arasındaki 44 erkek öğrenci üzerinde yapılan araştırmada bir grup öğrenciye konusu finans olan bir oyunun öncesinde iç çamaşırlı kadın fotoğrafları gösterildi. Bu grubun diğerlerine oranla oyunda başarısız oldukları ve doğru karar vermekte zorlandıkları gözlendi. Erkeklerdeki bu tepkilerin kadınlarda görülmediği belirtildi.( Habertürk:20.04.2006 ) AKLI DURAN BİR ERKEK HER TÜRLÜ ŞEYE KALKABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR BU HABER.

*****************************************************************************

Hüriyetten Pakize SUDA ‘nın Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Hayrettin Karaman köşe yazasında ‘‘Vücudun cinsi cazibesi olan yerlerini kamuya açık yerlerde göstermek tacizdir’’yazısına getirdiği yorumu ibretlik olması sebebiyle burada iktibas ediyoruz.

Hayrettin Karaman köşe yazasında demiş.Doğru.Misal.Bir adamın çocuk parkında pantolonunun fermuarını indirip pipisini çocuklara, hatta büyüklere de göstermesi tacizdir.Karaman'ın tarifinden hareketle, bir kadının göğsünü fora edip Laila'ya gitmesi de tacizdir.
Yalnız şu var:İkinci durumda alan razı, satan razıdır.- RAZIMIDIR YOKSA ÖYLE Mİ KENDİNİ KABUL ETTİREBİLECEĞİ KAFASINA SOKULMUŞTUR, BİLGİ,ZEKA...DEĞİL DE..ÖNCE DIŞ GÖRÜNÜŞ...! - Bakmayın siz Karaman gibi istisnalar olduğuna; hiçbir erkek ‘‘Bu kadın bana memesini gösterdi’’ diye şikáyette bulunmaz. Bindiği dalı kesmiş olur yoksa.E, erkek kısmı durumdan hoşnutken, ortada bir rahatsızlık yokken, tacizden söz edilebilir mi?Edilemez.Dolayısıyla kadınlar tabağa koyup gezdirseler bile tacize girmez ki son zamanlarda yaptıkları budur; hiç şikáyet eden erkek duymadım.Anlayacağınız taciz eden şey kadından erkeğe olmaz, erkekten kadına olur. Doğa icabı.Misal, Laila'ya giden kadından devam edecek olursak, erkeğin azade göğüslere elle, sözle ya da gözle sarkıntılık etmesi tacizdir.‘‘Ama bize de yazık’’ diyecek şimdi erkekler. Karaman da demiş nitekim: ‘‘Bunu yapanlar karşı tarafın hem bakmasını, ilgi duymasını istiyor, hem de bakmalarından, talepten ve ilginin bazı şekillerinden rahatsız oluyor, bunu taciz sayıyorlar.’’Sevgili erkek arkadaşlar!Bu dünyada imtihandasınız.Bakıp görmezden geleceksiniz. Yok öyle taciz maciz.Siz ‘‘Gösteriyor, o halde istiyor’’ diye düşünüyorsunuz değil mi?Hayır, istemiyor. Kadınlar sizin gibi düz mantıklı yaratıklar değiller.‘‘Bir kadın neden transparan bluz, kıçının arasına kaçan pantolon, kasığına kadar yırtmaçlı etek giyer?’’ diye sorsam şimdi, ‘‘Erkekleri tahrik etmek için’’ dersiniz.Katiyen değil oysa.Ah! Benim edebiyatım müsait değil; benim yerimde müsait olan biri olsa şimdi, özgürlükle başlayan eğitimsizlikle biten bir cevap döşenirdi ki ‘‘Demagoji yapma’’ falan diyemediğiniz gibi bugüne kadar içinizde kadınlara karşı uyanmış olan bütün duygulardan utanır yerin dibine geçerdiniz.Ben ancak şu kadarını söyleyebilirim:Biz istediğimiz gibi giyiniriz. İstersek üç yerimize üç bant takar öyle gezeriz.Bundan ‘‘Tut kolumdan al götür beni,
'Hüp' diye içine çek beni’’ anlamını çıkarmayacaksınız.Biz soyunacağız, siz kendinizi terbiye edeceksiniz. Başka yolu yok.
Şaka bir yana,Netice olarak...Karaman'ın tacize uğrayanların aslında bunu hak ettiğini savunan düşüncelerine katılamam elbet. Tacizin ucu tecavüze kadar gider zira ve o bir hastalıktır. Üstelik 70 yaşında bir kadına da, 5 yaşında bir çocuğa da yönelik olabildiğinden açık saçıklığın bu sonuca etkisini tartışmayı abes bulurum.Ama minicik bir yerden de olsa Karaman'ın fikriyle örtüşebilecek bir şey söyleyebilirim.Biz kadınlar...Çoğumuz tahrik etmeyi severiz.Göğsümüzün, bacağımızın, dudağımızın bize birtakım menfaatler olarak geri döndüğünü keşfettiğimizden beri yaparız bunu. Her yerde bunu yaşam biçimi haline getirmiş kadınlar vardır.Hiçbir menfaatimiz olmasa da sırf arzu edildiğimizi görmek için yaparız.Bayılırız tahrik etmeye. Ötesini istemeyiz, o başka.Ama çok samimiyetsizizdir bu konuda. Kendimize bile yalan söyleriz.(Pakize SUDA, Hürriyet :24.01.2002)

****************************************************************************

Tesettürsüzlükten dolayı rahat edemeyen milliyet yazarı Ece TEMELKURAN “Bende Kapanmak İstiyorm”diyor.

Kadın olarak toplumsal hayatın içinde var olmak ise hala bugün bile tahlikelidir.işyerinde taCİZLER,SOKAKTA SÖZLÜ Saldırılar…bu ,devlet hukukuyla da ,işleyi,şiylede kadını erkek egenmen dğüzenin hem çalış hemde eskisi gibi evinin kadını ol ikiyüzlülüğne karşı koruyamamıştır.bugün bu kadar çağdaş elitimiz bile işyerlerinde genç güzel kadınları yumuşak yumuşaqk ince ince taciz etmiyormu.bvu ikilemlere hangi insanın benliği dayanır.örtü ben kadınım ve vbana zarar verirsaen bir kadına değil bir müslümnana saldırtmış olursun zırhını verir ınsana.

Nevresime girmek

Bu kadar yazıp çizmeme hiçbir dine inanmama ragmen itiraf edeyim ki bu iki yüzlü erkek dünyası içinde bazen ben bile kapanmak istiyorum.türban takmak çarşAFA GİRMEK DEĞİL üstüme büyük bir nevresim çarşaF ÖRTÜP çıkmAK İSTİYORUM.ve eminim işini gücünü yaparken binlerce tacizemaaruz kalan bir çok kadında böyle istiyordu.ece temelkuran etrafımda erkekler olmadabn yapmak istediğim bazı şeyler var.ben meserlas erkeklerle bir arada spor yapmaktan bilhassa yüzmekten hoşlanmayan bir kadınım oıramıı buramı benim görmesini istediğim insan dışında kimsenin görmesini istemiyorum.olamazmı yokmu böyle hakkım.bunun dinle alakası yok zira dindar bir insan değilim sadece istemiyorm.Nokta.vücut benim.milliyet gazetesi.2007.

**********************************************************************

Ayşe Arman'dan tarihi itiraf

Bir süredir tesettürlü olarak çeşitli yerlerde dolaşan ve izlenimlerini birkaç gündür gazetesi Hürriyet'te yayımlayan yazar Ayşe Arman, tesettürün müthiş bir kalkan olarak kadınları erkeklerin tacizlerinden koruduğunu belirtti.

İşte Ayşe Arman'ın tarihi itirafları;

ERKEKLERDEN TESETTÜRLÜYE ŞEFKAT

Alternatif turizm hizmeti veren İzmir'in Çeşme ilçesi'ndeki bir butik otelde arkadaşıyla birlikte kalan Arman “haşema” izlenimlerini aktardı. “Günlük hayatta tesettürlü, denizde de haşemalı olmanın çok zor olduğunu” belirten Arman bu kıyafetlerle gezmenin bazı faydalarını ise şöyle anlattı;

“İkinci deneyimimiz, bir tatil köyü değil... Daha küçük bir yer... Bir butik otel... Çeşme'de... Bakın, burası çok daha eğlenceli... Elimizi kolumuzu sallayarak giriyoruz...

Zaten tesettürlü olmak tuhaf bir şey, kimse sana bir şey sormuyor, güvenlik kontrollerinde fazla aramıyor, hep bir anlayış, şefkat, erkekler tacizde bulunmuyor, müthiş bir kalkanmış...

******************************************************************************

Tacize uğramayan Üniversiteli kadın yok gibi!
Uludağ Üniversitesi’ne bir ankete katılan 591 kız öğrencinin yüzde 86.9'u tacize uğradığını söyledi.
Uludağ Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serpil Aytaç, kampusta yaptıkları ankete katılan 591 kız öğrencinin yüzde 86.9’unun cinsel tacize uğradığının ortaya çıktığını söyledi.

**********************************************************************************
Sakarya Üniversitesi’nde dün başlayan Uluslararası Disiplinlerarası Kadın Kongresi’nde konuşan Prof. Dr. Serpil Aytaç ‘Üniversiteli kız öğrencilere yönelik taciz üzerine bir araştırma’ yaptıklarını söyledi ve bunmun sonucunu açıkladı. Prof. Dr. Aytaç, öğrencilerin kampusta maruz kaldığı cinsel tacizi ortaya çıkarmak için böyle bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmanın Türkiye’de ‘kampusta cinsel taciz'le ilgili yapılan ilk anket olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Aytaç'ın, öğrencilerin kampusta yoğun bir şekilde sözel, fiziksel, görsel ve psikolojik cinsel tacize maruz kaldıklarının ortaya çıktığını belirttiği anketin sonuçları şöyle:
“Hiç tacize maruz kaldınız mı?’ sorusuna öğrencilerin yüzde 86.9’u (512 kişi) evet cevabı verdi. ‘Yaşanılan tacizin tipi nedir?’ sorusuna ise öğrencilerin yüzde 23.9’u (127 kişi) sözel, yüzde 7.3’ü (39 kişi) fiziksel, yüzde 5.3’ü psikolojik (28 kişi), yüzde 12.6’sı (67 kişi) görsel, yüzde 21.7 (114 kişi) hepsi, yüzde 29.5’i de (157 kişi) en az iki farklı şekilde cinsel tacize maruz kaldığını açıkladı.
‘Kim tarafından tacize uğradınız’ sorusuna ise öğrencilerin yüzde 15.3’ü (81 kişi) kampustaki herhangi bir öğrenci, yüzde 3.6’sı (19 kişi) yakın arkadaşım, yüzde 54.3’ü (287 kişi) halktan biri (kampusta çalışan ya da gelip giden şoför, memur ve jandarma, kampus alanında tıp fakültesi olması sebebiyle halkın yoğun bulunması) yüzde 2.3’ü (12 kişi) üniversitedeki kendi hocam, yüzde 24.6 ise (130 kişi) kişi hepsi, cevabını verdi.
‘Nerde tacize uğradınız?’ sorusuna ise öğrencilerin yüzde 41.5’i (145) kampüs içerisinde her yerde, yüzde 35.7’si (168) açık kampüs alanında, yüzde 22.8’i (107) kapalı mekan (sınıf, yemekhane, otobüs, yurt) alanlarında tacize uğradığı bilgisini verdi.
Tacizde bulunan kişinin cinsiyetiyle ilgili soruya ise öğrencilerin, yüzde 91,9’u (488 kişi) erkek, yüzde 5.6’sı (30 kişi) kadın, yüzde 2.4'ü (7 kişi) ise her iki cinsten de taciz gördüğünü kaydetti.
‘Tacize uğrama sıklığınız nedir?’ sorusuna ise öğrencilerin yüzde 45.3’ü (234 kişi) az sıklıkla, yüzde 17.6’sı (91 kişi) ayda birkaç kez tacize uğradığı yanıtını verdi.
‘Taciz olayını şikayet ettiniz mi?’ sorusuna öğrencilerin yüzde 76.8’i (454 kişi) hayır, yüzde 12.5 (74 kişi) evet cevabını verdi.
‘Tacizi kiminle paylaştınız?’ sorusuna yüzde 73.3’ü (324 kişi) arkadaşımla, yüzde 25.3’ü (112 kişi) ailemle, yüzde 1.4’ü ise üniversite yöneticileriyle paylaştığı karşılığını verdi.
‘Paylaştığınız kişinin taciz olayına bakışı ne oldu?’ sorusuna öğrencilerin yüzde 44.5’i (167 kişi) ilgilendiğini, yüzde 42.4’ü (159 kişi) destek verdiğini ifade etti.
‘Taciz olayı sizi nasıl etkiledi’ sorusuna ise öğrencilerin yüzde 54.5’i (280 kişi) sürekli beni tedirgin etti, yüzde 21.8’i karşı cinse olan güvenim kayboldu, sinirlendim, çaresiz hissettim seçeneğini işaretledi. ( Radikal:7 Mart 2009)

**********************************************************************************

Boğaziçi'nden ''tecavüzden nasıl korunulur'' rehberi
Boğaziçi üniversitesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık araştırma ve uygulama merkezi, kadınlar için "tecavüzden nasıl korunulur" rehberi hazırladı. kadınlar en çok tanıdık erkeklerin tecavüzüne uğruyor rehberde, bu konudaki araştırmalara işaret edilerek, kadınların çoğunlukla tanıdıkları erkekler tarafından tecavüze uğradıklarına dikkat çekildi..davranışlara dikkat edin. bir kişiyi ırkı, dış görünümü, sosyal konumu ve sizinle olan ilişkisiyle değil, davranışlarıyla değerlendirin...karşı tarafı iyi tanıyın. bazı erkekler çok içmeyi, bedeni ortaya koyan şekilde giyinmeyi ya da bir erkeğin odasına gitmeyi cinsel ilişkide bulunma isteği olarak algılayabilirler.sınırlarınızı belirleyin. karşınızdakiyle ne kadar bedensel yakınlık kurmak istediğinizi belirleyin (el sıkışma, yanaktan öpme, dudaktan öpme, sarılma, vb.). kararlı bir ses tonu ve beden dili kullanın. güvendikleriniz yanınızda olsun. büyük eğlencelere, bilmediğiniz yerlere güvendiğiniz arkadaşlarınızla gidin. milliyet :21.02.2005 )

************* ******************* ******************* *****************

İÜ Adli Tıp Enstitüsü'nden Prof. Dr. Mustafa Fatih Yavuz ile yüksek hemşire Zehra Kayı, 591'i üniversite öğrencisi olan 700 kadınla, ''Kadın üniversite gençliği ve mezunlarına yönelik cinsel saldırı'' konulu araştırma yaptı Araştırma sonucunda, katılımcıların yüzde 84'ünün laf atma, açık-saçık konuşma, röntgencilik, teşhircilik, sarkıntılık, ırza geçme gibi ''sözel, görsel, dokunsal'' cinsel şiddet türlerinden en az birisine maruz kaldığı belirlendi. Bunlardan yüzde 44.8'inin, basit cinsel içerikli dokunuştan zorla cinsel ilişkiye kadar uzanan ''dokunsal şiddet'' türlerinden birini yaşadığı tespit edildi.

******************* *************************************************
Üniversitesi (İÜ) Adli Tıp Enstitüsü'nce, üniversite öğrencisi ve mezunu kadınlarla yapılan bir araştırma, katılımcıların büyük bir bölümünün cinsel şiddet türlerinden en az birisine maruz kaldığını ortaya koydu.Cinsel şiddet türleri arasında ilk sırayı yüzde 81.3 ile sözel ve dokunsal olanlar aldı. Araştırmaya katılan yaklaşık her 5 kadından birinin teşhircilik eylemiyle karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı. Cinsel saldırı boyutundaki eylemlerin yaklaşık yarısında fiziksel şiddet kullanıldı. Yine eylemler sırasında korkutma-tehdit ile kandırma da ilk sıralarda yer aldı

**************** ***************** ***************** *******************

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi ve Açık Toplum Enstitüsü'nün katkılarıyla yapılan bir araştırma, kadınların çalışma yaşamında karşılaştıkları olumsuzlukları gözler önüne serdi.
Araştırmaya göre çalışan kadınların yüzde 14'ü işyerinde cinsel tacize uğruyor, ancak yine kadınların çoğu cinsel taciz konusunda şikayetçi olmuyor. Ve özellikle küçük yerleşim birimlerindeki kadınlar bu konuda konuşmamayı tercih ediyor. Bu nedenle söz konusu oranın daha yüksek olmasından endişe ediliyor. Türkiye’de, çalışan kadınların yüzde 14’ü işyerinde tacize uğruyor. İngiltere’de ise kadın milletvekilleri parlamentoda cinsel ayrımcılık içeren sözlü saldırılara maruz kalıyor. Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi ve Açık Toplum Enstitüsü'nün katkılarıyla yapılan bir araştırma, kadınların çalışma yaşamında karşılaştıkları olumsuzlukları gözler önüne serdi.
Araştırmaya göre çalışan kadınların yüzde 14'ü işyerinde cinsel tacize uğruyor, ancak yine kadınların çoğu cinsel taciz konusunda şikayetçi olmuyor. Ve özellikle küçük yerleşim birimlerindeki kadınlar bu konuda konuşmamayı tercih ediyor. Bu nedenle söz konusu oranın daha yüksek olmasından endişe ediliyor.
***************** ***************************************************

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen'in yaptığı ve Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde yer alan muhtelif illerdeki bin 136 ilköğretim okulunun 7. ve 8. sınıf öğrencisinin katıldığı anket, öğrenciler arasındaki taciz oranının yüzde 92'lere çıktığını ortaya koydu. ( Zaman :27 Aralık 2006 )

************************ ********************************************

Karma eğitim, okullarda cinsel tacizlere de yol açıyor. Bu konuda ülkemizde de yapılan araştırmalar var.
17-27 yaşları arasındaki 532 üniversiteli kız öğrenci üzerinde yapılan araştırmalara göre kızların: % 32’si tecavüze uğramış. Oran 1/3. (Zaman, 6.01.2002)

İstanbul'da bir ayda 17 tecavüz ve taciz ... ( posta :10.05.2004)

********************* *************************************************

Eğitim sektöründe çalışan kadınların yüzde 15'i, gıda sektöründe çalışanların ise yüzde 11'i cinsel tacizle karşılaşıyor. Hastanelerde ise cinsel taciz daha yaygın. Hemşirelerin yüzde 41'i, doktorların yüzde 23'ü sağlık kurumlarında taciz olduğunu kabul ediyor. Ankara’da hemşireler üzerinde yapılan bir araştırmada ise yüzde 75’inin cinsel tacize maruz kaldığı ortaya çıkmış. İki önemli hastanede yine hemşirelerin önemli bir kısmının cinsel tacize uğradığı görülmüş. Bir başka araştırmada da sekreterlerin önemli bir kısmına yönetici ve iş arkadaşları tarafından cinsel tacizde bulunduğu saptanmış

Çalışan kadının kabusu: Taciz

Türkiye’de, çalışan kadınların yüzde 14’ü işyerinde tacize uğruyor. İngiltere’de ise kadın milletvekilleri parlamentoda cinsel ayrımcılık içeren sözlü saldırılara maruz kalıyor. Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi ve Açık Toplum Enstitüsü'nün katkılarıyla yapılan bir araştırma, kadınların çalışma yaşamında karşılaştıkları olumsuzlukları gözler önüne serdi.
Araştırmaya göre çalışan kadınların yüzde 14'ü işyerinde cinsel tacize uğruyor, ancak yine kadınların çoğu cinsel taciz konusunda şikayetçi olmuyor. Ve özellikle küçük yerleşim birimlerindeki kadınlar bu konuda konuşmamayı tercih ediyor. Bu nedenle söz konusu oranın daha yüksek olmasından endişe ediliyor.

Eğitim sektöründe çalışan kadınların yüzde 15'i, gıda sektöründe çalışanların ise yüzde 11'i cinsel tacizle karşılaşıyor. Hastanelerde ise cinsel taciz daha yaygın. Hemşirelerin yüzde 41'i, doktorların yüzde 23'ü sağlık kurumlarında taciz olduğunu kabul ediyor.

İngiltere'de kadın milletvekilleri arasında yapılan bir anket de parlamentoda kadınların hâlâ saldırılara ve aşağılamalara hedef olduklarını gösterdi. Başkent Londra'daki Birkbeck Koleji tarafından düzenlenen ankete katılan 83 kadın milletvekili, cinsel ayrımcılık içeren sözlü saldırılara, erkeklerin baskılarına ve fiziksel aşağılamalara hedef olduklarını söylediler. Anketin sonuçlarını değerlendiren, ilk kez 1997 yılında İşçi Partisi'nden parlamentoya giren Oona King, daha milletvekili seçilmeden siyasi ortamdaki erkek hakimiyetinin farkına vardığını belirtti.

Bu nedenle yapılan anketin sonuçlarına bütün kalbiyle inandığını belirten King, Avrupa Parlamentosu'nda görev yaptığı sırada, partisinden bir milletvekilinin kendisine 10 bin sterlin karşılığında birlikte olma teklifinde bulunduğunu açıkladı. King, söz konusu kişiye “Cehenneme git” yanıtını verdiğini söyledi. (SD)

Cumhuriyet, 9 Aralık 2004

Av.Habibe Yılmaz Kayar

İstanbul Barosu

İşyerİnde taciz kadInlarIn kabusu
Mağdurlarının genellikle kadınlar olduğu "işyerinde cinsel taciz", Türkiye'de de son derece yaygın ve ciddi bir sorun olarak ortaya çıkıyor.Uzmanlara göre, cinsel taciz ve bunun da özelinde "iş yerinde cinsel taciz", ilgili çalışanın kendisini tehdit edilmiş, aşağılanmış, korunmaya muhtaç duruma düşürülmüş veya tacize uğramış hissetmesine yol açıyor. Çalışanın performansını etkileyen, iş güvencesinin temelini zayıflatan veya iş ortamını bozan cinsel taciz, çoğu kez güç gösterisine dönüşebiliyor. Ayrıca, bir başka çalışanı yıldırmayı, korkutmayı veya aşağılamayı da amaçlıyor.Cinsel tacizin kurbanları ağırlıklı olarak kadınlar. Cinsel taciz, yaşları, medeni durumu, fiziki görünüşü, geçmişi veya mesleki konumu önemli olmaksızın, bütün kadınları etkiliyor. İncelemelere göre, yüksek risk taşıyan gruplar, 30 yaşın altında ve bekar, genç kadınlar, eşini kaybetmiş, boşanmış veya ayrı yaşayan kadınlar, özellikle bakımıyla yükümlü olduğu yakınları bulunanlar.16.05.2004

BATIDAN İSTATİSTİKLER:

Rio Festivalinin ilk gününde 67 tecavüz.2007 gözcü gazetesi.

ÇIPLAK BİR KADIN YA DA FOTOĞRAFINI GÖREN ERKEĞİN AKLI DURUYOR
Bunu biz değil, Leuven Üniversitesi uzmanları söylüyor: Seksi bir kadını ya da fotoğrafını gören erkeğin karar verme mekanizması alt üst oluyor.Seks fikri erkekleri şaşırtıyor.Belçika'da bulunan Leuven Üniversitesi profesörleri tarafından yapılan araştırmaya göre cinsellik hormonu testosteronun yükselmesi erkeğin karar verme mekanizmasını altüst ediyor. 18-28 yaşları arasındaki 44 erkek öğrenci üzerinde yapılan araştırmada bir grup öğrenciye konusu finans olan bir oyunun öncesinde iç çamaşırlı kadın fotoğrafları gösterildi. Bu grubun diğerlerine oranla oyunda başarısız oldukları ve doğru karar vermekte zorlandıkları gözlendi. Erkeklerdeki bu tepkilerin kadınlarda görülmediği belirtildi.( Habertürk:20.04.2006 ) AKLI DURAN BİR ERKEK HER TÜRLÜ ŞEYE KALKABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR BU HABER.

**********************************************************************
İngiltere'de kadın milletvekilleri arasında yapılan bir anket de parlamentoda kadınların hâlâ saldırılara ve aşağılamalara hedef olduklarını gösterdi. Başkent Londra'daki Birkbeck Koleji tarafından düzenlenen ankete katılan 83 kadın milletvekili, cinsel ayrımcılık içeren sözlü saldırılara, erkeklerin baskılarına ve fiziksel aşağılamalara hedef olduklarını söylediler. Anketin sonuçlarını değerlendiren, ilk kez 1997 yılında İşçi Partisi'nden parlamentoya giren Oona King, daha milletvekili seçilmeden siyasi ortamdaki erkek hakimiyetinin farkına vardığını belirtti.
*******************************************************************
Eğitim sektöründe çalışan kadınların yüzde 15'i, gıda sektöründe çalışanların ise yüzde 11'i cinsel tacizle karşılaşıyor. Hastanelerde ise cinsel taciz daha yaygın. Hemşirelerin yüzde 41'i, doktorların yüzde 23'ü sağlık kurumlarında taciz olduğunu kabul ediyor.
***********************************************************************
İngiltere'de kadın milletvekilleri arasında yapılan bir anket de parlamentoda kadınların hâlâ saldırılara ve aşağılamalara hedef olduklarını gösterdi. Başkent Londra'daki Birkbeck Koleji tarafından düzenlenen ankete katılan 83 kadın milletvekili, cinsel ayrımcılık içeren sözlü saldırılara, erkeklerin baskılarına ve fiziksel aşağılamalara hedef olduklarını söylediler. Anketin sonuçlarını değerlendiren, ilk kez 1997 yılında İşçi Partisi'nden parlamentoya giren Oona King, daha milletvekili seçilmeden siyasi ortamdaki erkek hakimiyetinin farkına vardığını belirtti.
Amerikada her 90 saniyede bir kadının tecavüze uğradığı bildirildiFransa'da her yıl 2500 kadının tecavüze uğradığına da işaret edilen raporda, dünyada tecavüze uğrayan kadınların büyük bölümünün de ailelerinin ''namuslarını temizleme'' kaygıları yüzünden kendi yakınları tarafından öldürüldükleri ifade edildi.

***********************************************************************

ABD'de 6 dakikada bir bir kadının ırzına geçiliyor. Her 3 kadından 1’inin yaşamı boyunca dövüldüğünü, cinsel ilişkiye zorlandığını yada taciz edildiğini, Her beş kadından biri hayatlarında tecavüz veya tecavüz girişimi kurbanı olacaktır (WHO 1997).

Güney Afrika’da her gün 147 kadın tecavüze uğramaktadır. (Güney Afrika Irk İlişkileri Enstitüsü 2003). ·

**********************************************************************

Her 90 saniyede bir kadın tecavüze uğruyor ABD Adalet Bakanlığı, 2000). · Fransa’da her yıl 25,000 kadın tecavüze uğruyor (Avrupa Kadınlar Lobisi, 2001). · Türkiye’de kadınların %35.6’sı bazen, %16.3’ü sık sık aile içi tecavüze uğruyor (2000 yılında yayınlanan taramalar, Müslüman toplumlarda kadın ve cinsellik, WWHR Yayınları: İstanbul, 2000).

************************************************************************

Şili’de tecavüze uğramış kadınların sadece %3’ü olayı polise bildirmektedir (A, WHO 2002).

ABD’de kadınların %16’sı tecavüzü polise rapor etmektedir; bildirmeyenlerin yaklaşık %50’si, isimlerinin ve özel ayrıntıların açıklanmayacağı garanti edilirse bunu yapacaklar (Ulusal Mağdur Merkezi/Suç Kurbanları Araştırma ve Tedavi Merkezi, 1992). Avustralya’da 12 ay içinde fiziksel saldırıya uğramış kadınların %18’i bunu hiç kimseye söylememiş (Nüfus temelli araştırma, 1999).

**********************************************************************

Avusturya’da 90lı yıllardaki tecavüz davalarının %20’si mahkumiyetle sonuçlandı (E, Londra Metropolitan Üniversitesi, 2003). · İrlanda’da fiziksel tacize uğramış kadınların %20’si polise başvurmuş (Nüfus araştırması, 1999). (A, WHO 2002).

Britanya’da tecavüze uğramış kadınların %13’ü saldırıyı polise bildiriyor (E, Joni Seager, 2003).

******************************************************************

Litvanya’daki kadınların yüzde 42,4’ü fiziksel ve cinsel şiddete uğruyor.

Avrupa’da her 7 kadından 1’i tecavüze uğruyor ABD'de her yıl her 15 dakika'da bir kadın tecavüze uğruyoR ...!

********************************************************************

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından yayınlanan rapora göre, 2004 yılında, Amerikan askerleri arasında yaşanan ve rapor edilen cinsel taciz sayısı bin 700'den, 2005'te 2 bin 374'e ulaştı. Pentagon yetkilileri askerler arasında yüzde 40'ı bulan cinsel taciz artışını yeni uyguladıkları programa bağladı. Pentagon'un yeni programı çerçevesinde cinsel tacize uğradığını beyan eden askerler, sağlık, rehberlik ve psikolojik destek alıyor. ABD ordusunda cinsel tacize uğrayanlar, çeşitli nedenlerden dolayı bu durumu rapor etmediği için cinsel taciz vakalarının pek çoğu açığa çıkmıyordu. ( Akşam 19.03.2006 )

************************************************************************

İngiltere'de kraliyet donanmasında görev yapan kadın askerlerin dörtte birinin, görevleri sırasında en az bir kez cinsel tacize uğradığı açıklandı.

***********************************************************************
Almanya’da bu oran, % 25. ( 10.01.2002 tarihli Spiegel Online)
Ülkemizde kadınlar, % 34 oranında fiziksel tacize uğruyor.
Fransa bu oran % 95.
15 dakikada 1 kadın tecavüze uğruyor.

**********************************************************************
AMERİKA’DA A. E CASEY Vakfı Araştırması:
İlkokul ikiden lise sona kadar 4.200 öğrenci üzerinde yapılan araştıramaya göre kızlar:
% 39 oranında her gün tacize uğruyor.
% 29’u en az haftada bir taciz görüyor.
% 89 oranında kız öğrenci, lâf veya geriden hareketle okulda tacize uğruyor.
(Vakit, 12 Mart 2001)

BÜTÜN BU İSTATİSTİKLER NETİCESİ DENİLEBİLİR Mİ BÜTÜN KABAHAT ERKEKLERİNDİR. ERKEKLER SAPIKTIR. BUNU DİYEN ZALİMDİR. AHMAKTIR. GAFİLDİR, APTALDIR, KÖRDÜR VE SAĞIRDIR. KADIN İLE ERKEK ARASINDAKİ ETKİLEŞİM DEĞİŞMEZ. BIÇAK KESER, ATEŞ YAKAR. KADIN VE ERKEK BERABER OLUNCADA ZİNA, TACİZ, AŞK KAÇILINMAZDIR.YÜZLERCE ERKEĞİN İÇERİSİNE GİREN HİÇ BİR ŞEYİNİN KIYMETİNİ BİLMEYENDİR.İNSAN KIYMETLİ MALANI TEŞHİR ETMEZ.TEŞHİR EDİYORSA DEMEK Kİ SATILIKTIR.SATILIK MALA İSE HERKES EL ATAR.VESSELAM.


24 yorum

HERŞEY CİNSEL İstismar

ruh saglıgı kalıcı bozuk olan nasıl oluyorda fakülteyi kazanıyor.avrupa konseyi test yapın okul başarısına bakın diyor.tabi bizde bakmıyorlar sırf ceza vermek için düzmece raporlar 15 yıl adam suçlu olmasada cezaevleri doldu.Adli Bilimciler size soruyorum nasıl oluyor kendi yasamını idame edemeyecek derecede ruhsal saglıgı bozuk olan fakülteki kazanıyor.sizin rapora göre kazanamaz ama kazanmıiş demekki yankış rapor vermişsiniz yazık degilmi o adama yıllarca xeza evinde yatacak tek sizin raporunuzdan böyle binlerce şuçsuz kişi var yazık degilmi bu topluma bilgi verin adalet yok deyin konu cinsellik oldumu gerisi teferruat deyin.vicdanmı o ne yahu deyin.böyle rapor verip nasıl rahat yemek bogazınızdan geçiyor nasıl rahat uyuyorsunuz onu bu topluma anlatınız.hatta kalıcı bozuk dediginiz kişilerin hiç ilaç kullanmadıklarını tedavi olmadıklarını yazınız başarılarınızı anlatınız.Bunları delil olarak sunanların delilleri kabul olmadıgını insanların suçsuz içeri tıkmanın güzelligini anlatınız.iki feminist erkek düşmanı eylem yapınca cezaları 20 kat arttırdıgınızı anlatınız.Toplum ne kadar ahlaka önem verdigimizi anlasın çünkü biz ahlaklıksızlık olmasında adaletsizlige razıyız hoşnutuz deyip anlatınız

22.08.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: KADININ TACİZE UĞRAMASINDA BÜTÜN SUÇ TACİZCİ VE SAPIKLARIN M

ANİ VE KESİK İSTİSMARbanu AYYARGITAY ÜYESİNİN MECLİSE GETİRDİGİ ADALET KOMİSYONUNDAN DA GEÇEN SUÇUN ANİ VE KESİK İŞLENMESİ MADDESİ Nİ ÇIKARINDA ADALET GELSİN.CEZALARIDA O ZAMAN ARTTIRABİLİRSİNİZ.KESİN DELİL ARAYIN KADIN BEYANINI ESAS ALIRSANIZ ADALETLİ OLMAZ.DELİL YOKSA ŞÜPHEDEN SANIK YARARLANDIRILIR İLKESİNİ UNUTMAYIN ÇALIŞTIRIN.İDDİA SAHİBİDE İDDİASINI İSPATLAMAK ZORUNDADIR.İLK ÖNCE BUNLARI SONRADA CEZALARI ARTTIRABİLDİGİNİZ KADAR ARTTIRABİLİRSİNİZ

04.08.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: KADININ TACİZE UĞRAMASINDA BÜTÜN SUÇ TACİZCİ VE SAPIKLARIN M

Cinsel İstismar yasası degişmezse cinsel istismarla suçlananlara acırım.Tecavüz edenlerede kızamam.Nedemi kızın burnuna dokunan,saçına dokunan istismarcı.istismarada tecavüzede aynı agırlaştırıcı ceza uygulanıyor.Yerel mahkeme bile tecavüz fiiliyle temas etme arasında fark vardır.agır suçla hafif suça aynı agırlaştırıcısı ceza uygulaması olmaz dedi.Tecavüzcüye verilen 15 yıllık ceza istismara burnuna,saçına dokunanada veriliyor.Kaza ilede olsa çünkü iddia oldumu sanıgın yapacagı bir şey yok.istismara 3 yıl verilmesi gerekirken 15 yıl 12 yıl düzmece ruhsaglıgı raporlarından fazladan adaletsizce veriliyor.onun için istismarla suçlananlara acıyorum.

18.07.2013 - Zehirliok ZiyaretçisiBANU

D

Cinsel suçların, mağdurun ruh sağlığı üzerinde, travma etkisi göstermesi,kaçınılmaz bir sonuçtur. Bu doğal ve olağan etkilerin temel normla karşılanması beklenir. Ruh veya beden sağlığının bozulması gibi geniş ve belirsiz tanıma sahip bir kavram, ceza yasamızda, cinsel suçlar bakımından, ağırlatıcı neden yapılmıştır. Cinsel suç mağdurunda ortaya çıkabilecek olumsuz belirtilerin, evrensel ve nesnel sınıflandırma ölçütlerine tabi tutulmadan, ruh veya beden sağlığının bozulması başlığı altında, ağırlatıcı neden yapılması, suçta ve cezada yasallık ilkesine aykırıdır.

14.07.2013 - Zehirliok ZiyaretçisiBANU

EVRENSEL ADALETTEN İŞİNİZE GELMEDİMİ KAÇIYORSUNUZ

istismar Tecavüz ruh saglıgını kesin bozuyorsa niye Avrupa Konseyi Test yapın okul başarısına bakın diyor.Onlar test yapıyor okul başarısına bakıyor adaleti arıyor.SİZ bakamayız ugraşamayız demeniz adaletsizlige devam demektir.o zaman onlardan işinize geleni zihniyetinize uyanı al.uymayanı alma sadece iddia oldu masum insanlarıda ruhsaglıgıbozulmuş kabul incelemeden 15 yıldan az olamaz maddesi getir masumlarıda tık.Bu ne vicdansızlık,bu ne kin düşmanlık bu ne adaletsizlik.test yapın okul başarısına bakın inceleyin ayrıca yargıtayın istedigi suçun ani ve kesik hareketlerle işlenmesi maddesini çıkarın

09.07.2013 - Zehirliok ZiyaretçisiBANU

tecavüz cinsel istismar aynı

bu cinsel istismar yasasınla herkes birgün sapık damgası yemeye adaydır.Bunu tüm hakim ve savcılar biliyor hatta bazı hakimlerin başınada gelmiş insanlar bilmiyor.Burada yazmamın sebebi tüm erkekler başınıza gelmeden dışarıda tedbirli olun en ufak temasta dahi tecavüz etmiş oluyorsunuz çünkü cezaları aynı temasta etsen tecavüz etmiş sayılıyorsun.Ben tecavüzmü ettim elip burnuna degdi ceza bu kadar olurmu maalesef kazada olsa şikayet oldumu tecavüzde etmesen tecavüzle aynı fark yok.birde illa cezalandıralım diye düzmece ruh saglıgını çıkarmışlar.H.üzmezden sonra her gelene bozuk rapor veriyorlarmış 15 yıl.ispatı sen yapacan tabi yapamazsın.namusun şerefin haysiyeti bitmiş adın sapık olmuş.ölmekten beter olursunuz.suçlu olsan bile keşke tecavüz etseydim dersiniz.adam öldürsen bu kadar ceza almazsın.daga çıkıp terörist olsan en fazla ölürsün bu ölmektende beter.BU ADALETSİZLİK 20005 ten sonra geldi.avrupa komseyi test yapın okul başarısına bakın diyor.Bakamazlarmış.işleri çokmuş.adaletsiz

27.05.2013 - HÜRREM BARIŞ

yasemin hanım, cevap yerine kitap tavsiye ediyorum.

kardeşim olayları ve hadisatları insaf dürbünü ile değil hakkaniyet terazisi ile tartmayana ne kadar örnek getirsem belki faide vermeyecektir.çünkü kendi doğru bildiği yanlıştan şaşmayan,bilimsellikten ve çağdaşlıktan bahsedip çağdaş ve bilimsel örnekleri,araştırmaları ve istatistikleri görmeyen ve ö yargı engellerini aşmayanlara cevap vermeyi düşünmüyorum.çünkü bazı insanlar öğrenmek için ve öğrendiklerini hayata tatbik etmek için değil garaz için inat için düşmanlık için mücadele ederler.onlarca yüzlerce binlerce örnek delil onlar için bir şey ifade etmez.sizin böyle bir haleti uhie taşdığınızı düşündüğüm için size uzun uzun yazıp sizi perişan etmeyi ,sizi çürütüp mahvetmeyi ,sizi insanların nezdinde maskara etmeyi düşünmüyorum.bunu yapacak malzemem çoktur.sadece size kişisel sitem olan www.panzehirci.com sitesinde ki"TESETTÜRSÜZLÜĞÜN ZARARLARI VE FİTNELERİ" kitabımı bedava okumanızı tavsiye ediyorum.oradaonlar yüzler binler istatistik araştırma e delil bulacaksınız.hemde batı dünyasının.çıplaklığın kadının ve erkeğin başına neler açtığını insafın varsa anlayacaksın.vesselam.

Hayat gayeyi maksadını bilenlere güzeldir
Bilmeyenlere ise zehir zıkkım bir gazeldir.!
************************************************
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.!

24.02.2011 - tahkik

Yazdıklarınıza katılmak mümkün değil...

Yazdıklarınıza katılmak mümkün değil...

Şöyle ki;

SORU:
Madem kadınların kıyafetleri taciz için bir sebep, neden istanbulda binlerde SEÇKİN mekanda kadınlar yılbaşına neredeyse çıplak diyebileceğimiz dekolteli kıyafetlerle girmelerine rağmen hiç TACİZ yaşanmadı,

CEVAP:
Ahlak kavramı, kişinin aile eğitimi başta olmak üzere yaşam boyu edindiği etik değerler ile içinde yaşadığı toplumun sosyakültürel kavramlarıyla biçimlenir. Bu bağlamda değerlendirildiğinde Türkiye de birbirinden çok farklı kültür ile ahlak/namus anlayışının bir arada yaşadığı düşünüldüğünde bu kültür sınıflarının taksim gibi yerlerde birbirleriyle iç içe girmesi sonucu bu tip olayların yaşanması kaçınılmazdır.

SORU:
Kadınların giyim ve kuşamlarının erkekeleri tahrik ederek cinsel suçlara yönelmesine yol açtığı görüşü mantıklı mıdır?

CEVAP:
Bu görüşü kabullendiğiniz zaman akla gelen ilk soru hayvanlara,çocuklara ve hatta yaşlı ve özürlülere yapılan cinsel saldırıların sebeplerinin ne olduğudur. Bir hayvan ancak bir hayvandan etkilenebileceği düşünldüğünde hayvanlara yapılan cinsel saldırılar açıklanabilsede, özellikle bebeklerin bile tecavüze uğradığı gerçekliği açıklanamaz hale gelir. Bu bakımdan sorunun kadınların giyim kuşamı ile uzak yakın bir bağlantısının olmadığını, tamamen ahlak sorunu olduğu görülecektir.

SORU:
Cinsel suçlara çözüm ararken kadınların kıyafetlerine müdahale etmek sorunu çözecek mi, çözümsüzlük mü yaratacak belirsizdir.

CEVAP:
Kadının tacize uğramasını kıyafetiyle ilişkilendirdiğinizde çözümsüz ve sonuçsuz bir sonsuzluk yaratılmış olur. Şöyle ki yarın türbanlı anneniz tacize uğradığında, tacizci çıkıp da sebep kıyafetti derse deyim yerinde ise apışıp kalırsınız.
Çözüm bireyin ahlak düzeyini ve eksik kalan aile eğitimini ikmal etmek olup, aksini savunduğunuzda kadınların çarşaf içinde gezdikleri iran, suudi arabistan, suriye gibi ülkelerde bu suçlara rastlanması paradoksu ile karşılaşılmaktadır.
Halbuki tüm bu ülkeler arasında (ki bir çoğunda fiilin cezası idam olmasına rağmen) cinsel suç oranının en az Türkiye de olduğu görülmektedir.

SORU:
Muhafazakarlık ile cinsel suçlar arasında bir korelasyon kurulabilir mi?

CEVAP:

Az önce de belirttiğim gibi muhafazakarlık arttıkça cinsel suçlarında artış gösterdiği bilimsel bir gerçektir.
Örneğin Muhafazakarlığın hızla artığı Türkiye de cinsel suçlar son 5 yılda yüzde 32 artık göstermiştir.
Baskı altına sokulan duygular buldukları boşluklardan patlak verdiklerinde geride mağdur kadınlar ve 2 ile 7 yıl arasında cezalar bekleyen erkekler yaratmaktaıdır

SORU:
Bu süreçte kadınlara düşen görev nedir?

CEVAP:
Cinsel suçlar 'yüzkızartıcı suç' olarak tanımlanan suçlar arasında olup failleri sadece polis-savcılık-adliye üçgeninde değil, toplumsal düzeyde de cezalandırılmaktaıdr. İş Kanunu na göre hükümlü çalıştıran işyerleri dahi hırsızlık taciz tecavüz gibi suçlardan mahkum olanları bünyelerine almamakta, ailesi tarafından da dışlanan bu sapıklar tüm hayatları boyunca çekecekleri bir cezalandırma sürecine girmektedirler.
Ayrıca tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye de de cinsel suçlardan mahkum olanlar cezaevi sürecinde büyük zorluklarla karşılaşmakta, infaz memurları tarafından da esprili bir şekilde anlatıldığı üzere cezaevine ' mini etek tahrik etti' diye giren tacizci cezaevinden kendisi mini etekle çıkmaktadır :):):)

Bu bakımdan bayanlar istedikleri gibi giyinip kuşanmakta serbest ve özgür oldukları gibi her türlü tacizi adli makamlara intikal ettirrerek de giyinme özgürlüklerini koruyabilecekleridir

17.03.2011 - YASEMİNNN

laf kalabikligi

tahkik bey siz laf kalabakligi yapmaktan baska bisey yapmiyorsunuz yamsamis oldugunuz seyler mi varda bu kadar kendine guvenerek yaziyosunuz ... hersey okudugunuz kitaplardan ibaret okadar hayata karsi bi denyiminiz yada yakinlariniz arkadas ve akrabalarinizda gozlemlediginiz seyler mi var? sanmiyorum ben kapaliligin kotu oldugunu dusunmuyorum fakat yani acik giyindigi icinde bi kadin suclu deildir yada okudugunuz seylerden ezbere bilgileriniz bu konuya isik tutacagini sanmiyorum .... kadinin acikligini bukadar irdelemiyin bence kim nasil yasmak istiyosa oyle yasamali... ve o istatistikleri yapanlarda tek tarafli kisilerdir buyuk bi olasilikla... nasil bakmak istersen oyle gorursun

25.02.2011 - kül kedisi

Bizler laf kalabalığı değil hakikatin ayinedarlığını yaparız.

Kişiliğine uygun bir nick bulan kül kedisi.Allah inşallah sana münasip eşi nasip eder.ruhen ve kalben pasaklı konteslikten kurtarsın.Yoksa her önüne gelene çatmaya,her önüne gelene kızmaya,her önüne gelene bulaşmaya,her önüne gelene bağırmaya,her önüne gelene çatmaya devam edeceksin.doğrulara bilimsel kriterlere,istatistiklere,doğrulara yanlı tek taraflı demeye devam edeceksin.
Kardeşim bizler allah ve ahiret gününe inan ya hayır konuşsun yada sussun hadisine inanan insanlarız.boş,abes,fuzulü,malayani,hayali,vehmi,farazi,zanni ortam,zemin ve yerlerden uza durmaya çalışırız.lafın kalabalığını yapmayız.hakikatin ayinedarlığını yaparız.o hakikatlere rehberlik,ayinedarlık yapmaya çalışırız.laf kalabalığı yapmak demek temelsiz,gereksiz,asılsız,konuşmak demektir.laf olsun a torba olsun demektir.mümin karnından boş konuşmaz.söyleyeceği şeylerin denetimini vicdanında,ruhunda,kitapta ve ilahi katta denetleneceğini düşünerek konuşur.laf salatası ve demogoji yapmaz.boş sözlerin konuşulduğu yerden yüz çevrilip giderler.onlar boş sözlere müşteri olmazlar.bizler bu sitede laf kalabalığı yapmak için,üç beş boş faydasız lafın belini kırmak için toplanmadık.şefkatimizin gereği olarak vaktimizi ve zamanımızı muhtaç olanlara himmet etme gayreti gösteriyoruz.temeli aslı hakikati olmayan şeyleri yazmadığımız gibi yazanlara da ilgi alaka göstermiyoruz.
İnsan her şeyi yaşayamaz.ama tarihte yaşayanların ve kitapların ve kuranın ve sünnetin doğrultusunda yaşananların deneyimlerini ele alarak hüküm ederiz.yoksa her şeyi kendimiz yaşıyacağız diye bir şey yoktur.ama her insan kendi çevresinde,fikriyle ,ilmiyle,gördükleriyle dersler e hakikatler ortaya çıkabilir.bugün gözümüzün önünde görmediğimiz alamadığımız şey mi kalmış,köylü bir kadına gitseniz size ne kadar deneyimler ve nasihatler edecektir.halbu küçük bir köyde yaşayan insanın deneyimleri bu kadar yoktur.ama o geçmişteki yaşananlar ve zamanındaki yaşananlara bakarak nasihat eder ihtar eder ikaz eder.bizlerde işte geçmişte yaşananlar,hazır zamanda gördüklerimiz,çevremizden duyduklarımız ve kendi yaşadıklarımızdan ibretlik vakaları yansıtmaya çalışıyoruz.hayatımızı sadece kitaplara endekslemiyoruz.Ama kuran gibi ilahi kitaplardaki helak edilen ümmetlerin nasıl ve ne şekilde helak edildiklerini biliyoruz.Onların sapkınlıkları yüzünden taş edildiklerini helak edilip yeryüzünden silindiklerini biliyorum.belki senin çok iyi ve cana yakın homo arkadaşların zinakar arkadaşların vardır.ama senin o arkadaşların Allahın gayretullahına dokunduğu için Allah onlara muhabbet edenlere gazap eder.onları sevenleri sevmez.Çünkü onlar Allahın yaratılışını kendisine verdiği vazifeyi inkar ediyorlar.Kuran hiçbir zaman ahlaksızlığı ve hayasızlığı övmez.kuran ahlaksız hayasız sapık manyak kavimlerin nasıl helak edilip yok edildiklerinden bahseder.Kuran çıplaklığı övmez.Onun apaçık hayasızlık olduğunu söyler.Düşün bakalım niye insanlar hayvanlar gibi postlu derili değil de suni bir elbise giydirilerek dünyaya gönderilmişlerdir.Neden yada çırılçıplak olarak dünyaya gönderilmemişlerdir.Herkes çıplak olsaydı.evlilik olur muydu zannediyorsun.Herkes birbirinin pisliklerini gördüğü için nefret ederdi.sevgi muhabbet olmazdı.işte sırrı imtihan gereği Allah insana suni libas giydirmiş ki celil ve cemil isminin tecellileri görünsün.işte hayasızlık onları katır örter.
İnsaflı ol kardeşim kendin manava kasaba markete gittiğin zaman alacağın ürünlerin ambalajsız olanlarını alırmısın.almazsın çünkü bilirsin ki sağlıksız olur.belki mikrop kapmıştır.belki bozulmuştur dersin.yediğin iğin ürünlerde ambalaja dikkat ediyosun.karpuz alınca kesilmiş olanı değil kesilmemiş olanı tercih ediyorsun.ama kendin kadının ambalajı olan örtüye karşı çıkıyorsun.kardeşim isaflı ol.bak her yerde adın var.her yerde kadının çıplak bedeni var.her yerde kadının resmi var.hep o sömürülüyor.hep bedeni ön planda.hep cazibesi ön planda.pornonun mağduru o.müstehcenliğin mağduru o.sömürünün mağduru o.dövülen o.satılan o.soyulan soğana çevrilen o.gözün görmüyor mu.kulağın işitmiyor mu?aklın düşünmüyor mu.etrafında çıplak,hayasız kadınların nasıl sömürüye maruz bırakıldığına..örtüsüz bırakılan kadınların tepe tepe sömürüldüğüne.çıplak bir kadın ile çarşaflı bir kadının iş bulması aynımıdır.çıplak iş bulur ama çarşaflı iş bulamaz.mesela avrupada Hollanda da artık kadınlar köpeklerle evleniyorlar.erkek erkekle evleniyor.bunların u sapkınlıklarının sebepleri arasında hayasızlıkta vardır.
Kardeşim birazda sana hayasızlığın sebeplerini hadislerle açıklayalım.Nasılsa sen ilmi istatistik ve araştırmalara laf kalabalığı diyorsun.mesela hayası olmayanın imanı olmaz hadisi.mesela ahir zamanda ortaya çıkacak ola giyinik çıplaklar.o giyinik çıplakların cennete girmeyecekleri.mesela kendimden sonra erkeklere kadından daha büyük fitne bırakmadım hadisi.mesela aman çıplaklıktan sakının hadisi.mesela:kurandaki kadınlara örtüyü emreden ayeti kerime.onların tanınıp eziyet çekmemesini isteyen örtü ayeti.bu eziyet ve eza görmemekten kasıt onların ereklerin iştihasını çekecek tarzda giyinip erkeklerin taciz ve tecavüzlerine zemin hazırlamamasıdır.mesela yine büyük alim Bediüzaman hazretlerinin tesettürün kadının fıtratının gereği olduğunu anlatan.tesettür risalesi.mesela gençlik rehberinde.Üstat hazretlerinin ahir zamanın maiyeti bana göründü.o zamandaki fitnenin ateşleyicisi ve tetikleyicisi kadın olduğu ve fitnelerin kadın yüzünden çıktığını söylemesi.ve şeytanın kumandasına verilen.nefsi emarenin planıyla hareket eden fırkaların en dehşetlisinin hayasız kadınlar taifesi olduğunu söyler.Hayasız yarım çıplak bacaklı hanımların çıplak bacaklarının kılıç hükmüne geçip ehli imanın imanına saldırdığını söyler.ve bir çoğunu ise yaraladığını bir kısmını ise öldürdüğünü söyler.Üstat hazretleri yine hayasızlığın çıplaklığın çok dehşetli insanı insanlıktan sukut ettirecek olan sapkınlıklara kapı açacağını da söyler.Onlar hak söyler doğru söyler.çünkü onlar hakikatin temsilcileridir.
Kadının açık gezmezi değerini ve kalitesini düşürdüğü için,kendisini sadece cazibeyle erkeklere sevdirmeye ve beğendirmeye çalıştığı için,erkeklerin şehvet kuvvetini vasattan ifrata çıkardığı için,erkeklerde kötü ve çirkin hislerin uyanmasına sebep olduğu için,şefkat madeni ayaklar altında zillet çektiği için,fıtratına zıt hareket ettiği için,haya ve edebini sıyırdığı için açıklık ve saçıklık kötüdür.örtülü olmak iyi açık olmakta iyi ise o zaman kuranın bu emrini nereye koyacaksınız.bu sefer zıt olmuyor mu söylediklerin.kadının açıklığını irdeleyen kurandı.sünnettir.kadını düşünen değer veren kuran ve sünettir.sen ünlü bir kadın artist olsan.meşhur olsan.bir sürü filmler çevirsen.çırılçıplak pozlar versen.herkes seni sevse alkışlasa.sonra sen birden ölsen.senin o çıplak filmlerin ortada kacak.sen kabrinde çürüsen.ama filmlerin ve vücudun o filmlerde canlı kalmayacak mıdır.senin filmlerini izleyen zavallı gençlik sapıtmayacak mı.sen öldüğün halde yürüyen cenazen olan filmlerinle insanlar azmayacaklar mı.senin çekeceğin zillet kabirde nasıl olacaktır.bugün porno bağımlısı olan zavallı gençlik,masturbasyon bağımlısı olan gençliğin sorumlusu bu hayasızlık ve çıplaklık değimlidir.bu gençlik bu hale nasıl geldi.işte bu çıplaklık yüzünden nasıl bozuldu mahvoldu.bu pisliğin baş kahramanı kadın değimlidir.Ama kadın örtülü olsa.açılmak saçılmak haram olsa.kadınlar böyle zillete ve rezalete düşer mi.ölüsü insanları saptırıp azdırırmı.işte sizin medeniyetinizin kadına biçtiği değer budur.haşa açık saçık kadınlar kafirdir demeyiz.iyileri temiz karakterli olanları vardır.ama hepsi aldanıyor işte .modayla. kozmetikle özgürlükle aldatılıyor.hayası edebi ellerinden alınıyor.Allaha asi ediliyor.irdelemezsek nesil fesada gidecek.nesil bozulacak.kuruyacak.fuhuş yayılacak.gençliğinde soyunan bir çok kadın yaşlanınca pişmanlık çektiğini okum.sen hiç mi okumadın.bugün porno filmlerini insanlığa ,seks filmlerini insanlığa,çıplak ve hayasız resimlerini insanlığa miras bırakıp giden kadın olmak mı daha şereflidir.yoksa güzel ameller işleyip temiz iffetli edepli gitmek mi iyidir.şereflidir.sen kıyas et.
Kül kedisi,Allah insanları dünyaya istedikleri gibi yaşayıp istedikleri gibi hayat sürmeleri için göndermiştir.kimseyi başıboş bırakmamıştır.onlara uyarıcı göndermiş.nereden gelip nereye gittiklerini niçin geldiklerini bildiren kitaplar göndermiştir.herkes istediği gibi keyfine zevkine göre yaşasın diye gönderilmemiştir.nasıl ki hayvanlar bile sahibinin izni olan yerin haricinde otlamazlar.onun gösterdiği yerde otlarla.sahibi iplerini çeker.başkasının tarlasına girmesine müsaade etmez.öylede Allah ta kullarını yaratıp ne haliniz varsa,nasıl isterseniz öyle yaşayın dememiştir.onlar için kurallar koymuştur.onları itihan edecektir.onların başına nefis ve şeytanı koymuştur ki terekiyatlarına onlar medar olsunlar.yada alçalmalarına medar olsunlar.elmas ruhlular ile kömür ruhlular ayrışsın.birbirinin hukukunu çiğnemesin.asi olmasınlar.isyan etmesinler.rablerini tanıyıp emirlerine uysunlar.öyle her isteyen istediği gibi yaşayamaz.müslümanım diyen kurallara uyacak.şartlara uyacak.haddini bilecek.isyana gitmeyecek.kadınlarda istediği gibi yaşayamaz.ona yüklenen analık ve kadınlık vazifesini Allahın istediği tarzda yaşayacak ve uyacak emirlere.aldanmayacak ifsatçılara,alçaklara,ahlaksız modaya.nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar kuralı hayvanlar için bile geçerli değildir.nasıl istiyorsa öyle yaşasınlar dediğiniz zaman.insanlık onuru.değeri gider.namus gider.şeref gider.iffet gider.haya gider.insanlık gider.
Kardeşim bizler güzel bakarız güzel görürüz güzel gördüğümüz içinde hayatımızdan lezzete alırız.Ama bazen gerçeklere de göz kapamak olmaz.bizler söylediğimiz şeyleri yüz binlerce enbiya,yüz milyon evliyanın tasdik etiği şeylerdir.seni kısmi olarak tanıdığım için seni fazla ilzam demedim.inşallah insafa getirir sözlerim seni.

Hayat gayeyi maksadını bilenlere güzeldir
Bilmeyenlere ise zehir zıkkım bir gazeldir.!
************************************************
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.!

03.03.2011 - tahkik

kontesmis

ne yaptimda ruhen kalben pasakli oluyorum ..ooo herkes benim gibi birak pasakli ruhlu olsun beni taniyanlar hicbizamam kalbimin pasakli oldugunu soylemez cunku asla hain sinsi biri olmadim bu yorumu yapman icin cok dusunmelisin.... aciklik okadarda sanildigi gibi korkunc bisey deil bunu anla cok kapali hain haset kibirli kul hakkini cigneyen biride olabilir onemli olan kul hakkidir dikkat et her basortusuz namussuz deildir her basortulude namuslu deildir seninle dusunce farkimiz cok farkli!! senin delice savundugun konulari birgun biri gelir curutur .....son sozum camurun icine dussemde parlarim cunku ben bir pirlantayim ne degerimden kaybedirim ne goruntumden ... ben cennete mi giderim ceheneme bilmiyorum ama benim yuzumden bircok kisi cehenemin esiginde

04.03.2011 - kül kedisi

sen kül kedisi demişsin kendine. bende kontes.

kardeşim köntes ismini size yakkıştırmaktan kasıt sizin kullandığnız kül kedisi isminizden dolayıdır.siz kendinizi kül kedizi olarak tarif etmişsiniz.kül kedisi pasaklı bir hale gelmiş birisi olduğu için kullanıldı.sonuçta haram günah isyan ile kirlenen insenlar bir nevi pasaklı kontes olmuş olmazlarmı.yada insan islamı imanı dini yaşamadığı zaman haram günah hayat fısk insanları pasaklı yapmaz mı.eğer kendini günahsız görüyorsan kendini hatasız görüyorsan kendini kusursuz görüyorsan o başka.ama biliyorim ki kendini öyle görmüyorsun.korkma kardeşim benim delice savunduğum şeyler kuran ve sünnetin savindiği şeylerdir.kardeşim ben seni isminle yakıştırdığın ve söylediklerine bakarak böyle dedim.ruhunu kalbini aklını temizleyen.haramdan kaçan kimseye kömür ruhlu demeyiz.elmas ruhludur.sen cehenneme gitmek için değil cennete gitmeyi murat e ve iste.senin yüzünden de kimse cehenneme gitmesin.bir çok insanı cehennemin eşiğine getirme.hastaysan ben hastayım deme.ben iyim.ben iyim demeye bak.bir insana kırk gün deli dersen deli olurmuş.akıllı insanlara gezenler.onlara takılanlar.kuran ve sünnete akılanlar.islamı yaşayanlar inşallah iyi olurlar.

Hayat gayeyi maksadını bilenlere güzeldir
Bilmeyenlere ise zehir zıkkım bir gazeldir.!
************************************************
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.!

07.03.2011 - tahkik

yuregi kirli olmak deyince

akla ilk gelen insanlara kotuluk eden..bundan haz alan insandir... benim gunahlarim beni maf eden unsurdur bunlar sadece ruhumu SIKINTIYA sokar ve ben bunu rahatsizlik duydugum icin tovbe ederim... tutup ben senin hakkinda pasakli kalpli diyemiyorum .. siz melekmisiniz hayir deilsiniz sizinde yaptiginiz gunahlar vardir...benim gunahlarimi yapmasanda ...ben kapaliliga kotu bisey demiyorum bunu hakkiyla yapan aile baskisiz ve nadirde olsa insanlar bulunmakta ama tutup kapalilar iffetli namuslu insanlardir aciklar namussuz insanlardir diyebilirmisin? musluman olmak bi sanata benzer hakkiyla guzel sekillendirmek umarim hepimize nasip olur ben coplukte dolasmamaya gayret ediyorum ki kokmayayim...senin sunnet ve kurana uymak icin garanti caba gostermene anliyorum... herkes gunahsiz olmak ister ...ben melegim demiyorum ama insanlarin kalbini kirmama gayret ediyorum kendi kalbim kirliyor baskasini kirmaktansa... bulug cagimda hakkimda iftiralar atildi ve bu oanda ruha inanilmaz zararlar verir.. zaman oldu en mutlu oldugum anda baskalri tarafindan mutsuzlastirildim..zaman oldu hor hakir goruldum ayagimi bile kimiltamazken asiri depresyondan kotu sozler soylendi onum kesildi vs ben bu insanlari af etmeyi dilerdim fakat ruh saglimi bozduklari icin ve bi hastalikla pencelsip bunun derdini belki omur boyu cekecegim icin hakkimi helal etmiyorum

07.03.2011 - kül kedisi

iyi bir dini eğitim şart.

bu yazı kadınlar neden ciplaklığı seviyor google tarattığımda karşıma çikti bakıyorsun alta pijama ve pantolon giyerek üşüyorum diğer tarafta mini sort boyutunda etek kenarında yine yırtmaç bir bayan çarşida dolaşiyor. Bunu erzurumda gördüm. Nasıl izah edersin pijama pantolanla üşündüğü bir yerde sortla dolaşmak bence bu kişilerin aklı dengesi yerindemi cinsel deli oldukarını düşünuyorum. evet gittikçe ahlakı yapımız bozuluyor artık pantolon giyen bayanlar dikkat çekmiyorlar taytla dolaşılır hale geldi. aile yapısı parçalandı çiplaklik sanat haline geldi. Dini eğitimini gereken önem hassaiyei vermemiz gerekir kişi ne kadar yapma dersende bu nefisdir olmuyor. Beni çoğu konularda din tipki abs fireni gibi firenliyor. onun için eğitimle uğraşan zümreler dini eğitim konusunda bir an önce önlemleri almalılar yarın çok geç olmadan dini bir eğitim tecavüzden diğer ahlaki çöküntülerdende kurtaracaktır

13.02.2011 - yasır yılmaz

YAŞAM

SELAM VE DUAYLA kardeşler rahatsız oldugum için yazılarınızın hepsini okuyamadım çünkü gercekten çok rahatsızım rabim yardımcımız olsun yaşam dedim yazımın başlıgında çünkü gercekten her gecen günü arıyor insan ve ömür öyle hızlı geciyorki nerde nasıl ne şekil yaşadık neler gördük geçirdik ve bizde ne kalıntılar açılar sevincler ve üzüntüler bıraktı inanın hızlı gecen ömür bir gün bitmek üzereyken yani yaşlılık geldiginde rabimin verdigi hiç bir agzamız genclikteki gibi olmuyor gencken gittigim sohbetlerde hatibeler anlatırdı gencken yapılan ibadetler altın kalemle yazılır ihtiyarlıktaysa kurşun kalemle diye ben şu anda düşünüyorum çok dogru güzel kardeşlerim biz kadınlar gercekten yaşantımıza gikat edersek hiç bir kötü göz bize degmez ben 1969 doğumlu bir bayanım yaşantım boyunca hiç bir şekilde bu tartıştıgınız konuda kötülüklerle karşılaşmadım rabime binlerce şükürler olsun biz kadınlar nerde nasıl davranmasını billirsek inanı herşey çok güzel olucak size kısaca sıkıntımı anlatmak istiyorum ben bu siteye üç yıl önce üye oldum o dönem o kadar acı ve ızdırap çekiyordumki anlatamam eşimin ihanetini yakaladım ve burdada paylaştım o dönemde sadece size kısaca şunu söyleyeyim bir bayan elinde tlf ras gele ceviriyor numaraları karşısındaki kişiyle sohbet edmek için bir kere deyil bir kaç gün üst üste ve bir kaç kere sonunda eşim dönüyor o bayana ve aralarında uzunca bir konuşma geciyor rabim işte ben bunu ögreniyorum 3 yıl boyunca kahroldum kardeşler üzüntü sıkıntı göz yaşları ve şimdi rahatsızım 2 aydır çok ızdırap çekiyorum gögüs kanseride ola billirim gögsümde kitleler var bunu ögrenince üzüntü ve korkuylamı desem gözüme bir agrı saplanıyor sadece gözümde bir yaş akıyor hiç durmadan doktora gittim dedi gece uykuda gözlerimiz yaş salgılar biz uyusakta gözlerimiz nemli olur benim gözüm yaş salgılamıyor sabah kalktıgımda gözüm batıyor ve sulanıyor ve inanı o kadar ızdırap veriyorki anlatılmaz işte bu yaşadıgım ızdırap bana yanlızca şunu düşündürüyor yaşam dedigimiz hayat o kadar kıymetliymişki sağlıklı yaşamak düzgün ve güzel yaşamak boş şeyler için üzülmemek kahrolmamak gerekiyormuş helede zalim insanlar için hiç deymezmiş kardeşler güzelikler arayın yaşantımızı nasıl kaliteli yapa billiriz ahretimizi nasıl kazana billiriz nasıl güzel bir toplum ola billiriz hızlı bir şekilde çirkefleşen toplum olduk lütfen bu toplumu nasıl güzeleştiririz nasıl kaliteli saygılı ahlaklı ifetli ve namuslu bir toplum ola billiriz rabimin emirlerini ve yasaklarını ne kadar çok kişiye duyursak ve bu insanları doğruluga davet edersek hem bu dünyada hemde ahrete kazanırız biz yaratılırken sadece yaratılıp salınmadık bize peygamber ve kitap verildi yaradan bize diyorki kulum şunlara dikat edersen kazanırsın şunlardan sakınırsan yine kazanırsınız sizler neyi tartışıyorsunuz bir insan namaz kılıyor bakalım kıldıgı namaz rabimin katında kabul oluyormu namazını doğru kılıyormu rabim bizleri ayetlerinle uyarmıyormu namazınızı doğru kılın zekatlarınızı verin diye yaptıgımız ibadetler ne kadar doğru yapıyoruz ibadetlerimiz nefsimizi terbiye ediyormu terbiye olmayan nefisler sonucu işte bir sürü kötülükler meydana çıkıyor ben şu anda kendimle öyle terbiye edmeye çalışıyorumki çok şükür çok kötü bir yaşantım olmadı ama var birşey bu kadar açı ve ızdırap çekiyorum yeterince rabime teslim olamıyorum bu gün eyüp peygamberin yaşantısını düşündüm o rabine öyle güzel teslim olmuştu ki öyle güzel sabır göstermiştiki inanı herşeyi düşünüyorum ve kardeşlerim sizlere sadece diyorumki Allahın emir ve yasaklarını helal ve haramlarını yayan ve güzelikler için cabalayan insanlar olalım sizlerden dua bekliyorum kardeşler rabim bütün darda olan kularının sıkıntılarını gidersin inş bizleride doğru yola cevirsin yolumuzu şaşırtmasın iylik ve güzelik versin rabim herkeze selam ve duayla

12.02.2011 - sabah41

Konular