FLÖRT BU KADAR ÖNEMLİMİ?

merhanalar Bugünümüze baktıgımızda gercekten genclik nereye gidiyor dememek elde degil öyle bir hayatın icindeyizki genc kızlarımız genc erkeklerimiz gözleriflört internet cinsellikten baska birsey görmez olmus sigara icmeyen flörtü olmayan bir arkadas ortamina kabul edilemez olmus hani hep üniversite hayatını kötü derlerdi ya suan gencligimiz üniversiteyi bırakın ilk okulda flört yasamına sigaraya baslıyoır yoksa toplum onu kabullenmemis oluyor genclerimiz bunu böyle yerlestirmis beyinlerine önüne gelen kıza laf atacak elinde sigarasi olacak nerede bir kavga varsa ORAYA KOSACAK cünkü delikanlılık onlara görew buu... malesefki beyinlere böyle yerlestirilmis ya kızlarımız bi flörtü yoksa utaniyor arkadas ortamına giremiyor cünkü onun bir flörtü yok ne kadar garip dimi komik degil garip acı verici genclerimiz namaz kılıyorum demeye utanır olmus allah ın adını anarken tövbeler olsun yarabbim ama anamaz olmuslar küfretmek onlar icin bir cazibe neden böyle pekala gelecegin emanet edildigi genclik neden böyle bunu hep beraber düsünelim....
genclik nereye gidiyorsun?


7 yorum

Tugay katılıuyorum

Güzel bir yorum eklemişsin.Hem kaçacaz hemde aklımzıdan cıkaracaz başka türlü olamaz

16.12.2008 - sanchez23

Konusmak bize mahsus, olsada

Konusmak bize mahsus, olsada bir güzel süs,
Ya hayır de, Ya da sus, dili incitme gönül..


tamam peygamberimiz bile .sav. evleneceğiniz kişiyle 3 kez görüşün demiş ve ozamanlar herşey temiz saf bi şekildeymiş yani bugünkü gibi değil insan doğru insan kim bilemiyo gerçekten insanlar artık gerçek yüzlerini saklar olmuşlar herkeste bi maske...ben bu meselelere çok önyargılıydım ama artık büyük konşmuyorum rabbim bizi kötü insanlardan uzaklaştırsın korusun hayırlı kullarıyla karşılaştırsın inşallah..

24.08.2008 - gönül hezeyanda

flört

selemunaleykum arkadaş larm bence flört bir açıdan önemli ama bir açındanda gereksiz insan kendini yalnız hiissediyo. bir sırdaş arıyı.
ama şu açıdan bakarsak flörtte bazı olaylar gerçekleşiyo bu olaylar olmasa daha iyi olcak ve flört gerekli bir şey gibi görülecek.
benden bu kadar yorumuma eleştrilerinizi beklyiorum..

21.08.2008 - manisaking

Bu iş aşkı da bitirir,

Bu iş aşkı da bitirir, gelecek hayallerini de eritir. Flört denen şey şeytanın bizimle flörtüdür aslında; yoksa bizim sevdiğimizle beraber olmamız değil.
Kız arkadaş erkeğe sırdaş olamaz.Erkek de kız için olamaz.Bunu dini bakışla söylemiyorum.O yol zaten kapalı. Bir genç sevdiği kızı üzmek istemez, kız da erkek arkadaşına zayıf görünmek istemez. Sırdaşlık erkek erkeğe ve kadın kadına tam manasında bir dostluk şeklinde olur. Ama karı koca arasındaki sırdaşlık çok farklıdır. Sırdaş mı arıyorsunuz? İnsan kendisni anlayacak dostuyla dertleşir.Olaylara bakışlarını yadırgamayacaklarla dost olur. En iyi dost da eşten olur!

Başta dedim ya flört aşkı bitirir diye. O iş dostluğu da maskeler. Flörtlerin sonu ayrılıktır kardeşler. Evlilikle devam eden bir birliktelikte evlilik maske olur sadece. Evlilik öncesi beraberlik sevgiliye doyurmuştur kalbi ve diğer letaifi. Evliliğin ödülü ve süsü olan şeyler çoktan tadılmıştır.

25.08.2008 - eflatun

imdattt

gerçekten kardeşim tek kelimeyle imdat!!!bıraklıan gençlik böle bi hal almış.her genç öyle açığıda aynı kapalısıda aynı ev abisi olanıda aynı ev ablası yurt müdürü hocası vs olanıda aynı.böyle insanlar örnek olmak zorunda ama ben böylelerinden olumsuz etkileniyorum....sanki normal bişimiş gibi gelmeye başlıyo...bende öyle bir hata yaptım çevre etkisiyle ama kenidme döndüm çok şükür.rabbim bii kötü çevre ve arkadaştan korusun inş.

19.08.2008 - gönül hezeyanda

flört bu kadar önemlimi ?

Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Flört hakkında çok ilginç bir yazı okumuştum daha önceden ve o yazı hiç aklımdan çıkmaz,yeri gelmişken bu değerli sitede paylaşmak istedim.Flörtü hayvanlar yapar diye konuya giriş yapmışlar çünkü hayvanlar gizlice bir yerlerde koklaşırlar oysa ki insnalar öyle değil koklaşmaya değil konuşmaya ihtiyacları vardır.Flört yapan insanlar genelde köşe buçak insanlardan kaçıp genelde sessiz ve sakin yerleri seçerler çünkü orada rahatça hareket etme olanağı bulurlar.Arkadaşlar flört tamamen insanların günaha doğru çeker çünkü iki insan ne kadar birbirine yakın olursa ne kadar yanlız olurlarsa o kadar nefsi duygular ortaya çıkar bu nedenden dolayı flörtü asla tasvip etmeyelim.İnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlarmış.Biz insan olduğumuza göre kimseden köşe bucak kaçmamıza gerek yoktur yani demek istediğim şudur ki flörte engel olmak için insanların kalabalık meclisleri tercih etmeleri gerekir.Selam ve dua ile.

12.08.2008 - tugay_25

Re: flört bu kadar önemlimi ?

Günümüzde cafeler,restorantlar,otobüs durakları,üniversite kampüsleri aynen bu vaziyette....
Flörtü hayvanlar yapar...doğru söze ne denir?

16.12.2012 - (yusuf a.s)

Konular