Ölen kocası babası çıktı

ABD’de yaşayan Valerie Spruill, eşinin ölümünden sonra yaptırdığı DNA testiyle hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. Eşi sandığı Percy Spruill aslında onun hiç tanımadığı babasıydı.

ABD’nin Ohio eyaletinde yaşayan Valerie Spruill anne ve babasını hiç tanımadan anneannesi tarafından büyütüldü. Yıllar sonra ortaya çıkan amcası Spruill’in evlendiği Percy Spruill’in aslında babası olduğu gerçeğini açıkladı.

Hayatını alt üst eden sırrı öğrendikten sonra psikologların kapısını aşındıran Spruill hikayesini, "parçalanmış ailelerin çocuklarına ibret olması için" bir dergiyle paylaştı.

'DEDEMİ BABAM SANIYORDUM'
3 aylıkken annesi tarafından anneannesinin yanına bırakılan Spruill hayatı boyunca anne ve babasını hiç tanımadı.

Hayat kadını olan annesini bir aile dostu olarak bilen Spruill, seneler boyu dedesinin ise babası olduğunu sandı.

Annesinin ölümünün ardından gerçekte annesinin kim olduğunu öğrenen Spruill hikayesinin geri kalanını Acron Beacon gazetesine anlattı.

'HAYATIMIN SIRRINI AMCAM AÇIKLADI'
Spruill hayatını mahveden sırların ortaya çıkışını şu sözlerle aktardı:

“Annemle babam birlikte olduğunda babam 14 yaşındaymış. Kaç çocukları olduğunu kimse bilmiyor.

Percy 6 sene önce öldü. O zamana kadar ilişkimizle ilgili çok garip söylentiler geliyordu kulağıma ama aldırmıyordum. Fakat ölümünün ardından amcam bana o güne kadar sakladıkları aile sırrını açıkladı.

Eşimin babam olduğunu söylüyordu. DNA testi yaptırdım ve korkunç gerçeği öğrendim. Percy’nin babam olduğunu bildiğini sanıyorum.

Benim tepkimden korktuğu için gerçeği söylemediğine inanıyorum. “

'BAŞKA KARDEŞLERİM DE VAR'
Uzun süredir psikolojik tedavi gören 60 yaşındaki Spruill başka kardeşleri olduğunu ve onları bulmak için hikayesini basınla paylaştığını söyledi.

Spruill ayrıca hikayesinin anne-babasını tanımayan çocuklar için ibret olmasını istediğini söyledi.

1 yorum

Ölen kocası babası çıkmış

Açıkçası biraz saçma geldi. Amcası durumu biliyorsa kıza söyleyemediyse bile kendi kardeşine söylerdi kendi kızıyla evlenmek üzere olduğunu. Hem madem o kadar zaman saklamış şimdi niye söyleme ihtiyacı duymuş? Bence zinanın zararını göstermek için uydurulmuş bi hikaye ama kurgu güzel olmamış. Yavan biraz.

11.11.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Konular