Engin Noyanın web sitesi

Bir zamanları millet ramazan orucu tutarken rakılı alemler yapan, ilerleyen yıllarda şarkıcılık yapmış kişi. 2000'li yıllarda islam ile tanışmış ve kuranı kerim üzerine eserler yazmaya çalışmıştır. Neden kuranı anlamak okumak üzerine ilgilendiği ise tartışılabilir.!


Mehmet Şevket Eygi nakl ediyor; Engin Noyanın STV'de çalıştığı süre içinde program ücreti olan 3000 USD'yi peşin aldığını, bir keresinde kanalın kasasında o kadar para olmadığını, bunun üzerine engin noyan program başlamasına dakikalar kala parayı almadan yayına çıkmayacağını söylediğini, yöneticilerin de bu durumda sağdan soldan bu parayı temin ettiklerini ve beyefendinin programa çıktığını yazıyor. Tabi programda maske takılıyor, erdemden, insanlıktan, hoşgörüden bahsediliyor, mangalda kül bırakılmıyor. Ekrandaki Hocaefendi bağlısı insanlar da saf saf Engin Noyandaki bu dönüşümü muhtemelen Hocaefendinin bir kerameti olarak yorumlayıp, sevinip vay be 'Engin Noyan ne büyük şahıs, Hocaefendi ne yüce' diyorlar. Kendilerine, hocalarına güvenleri artıyor.

İşin ticari boyutuna bakılırsa, Engin Noyan doğrusunu yapıyor, STV hak yemez diye düşünüp hiçbir anlaşma olmadan bendenizin yaptığı gibi enayice çalışıp parasını kaptırmıyor, hani anlaşman bile yok denilerek alacaklı olduğun nerden belli diyerek kazıklanmıyor.


21 yorum

Re: Engin Noyanın web sitesi

yazıklar olsun.internet sayfalarında ki bu tip yorumları yeni yeni okuyorum. meğer bizim müslümanlığımız başkalarını karalamak üzereymiş.alamadığımız paranın hıncını başka müslümanları karalama ile alıyormuşuz.KAHVELERDEKİ ADAMLAR İNTRNET SAYFALARINA DÖKÜLMÜŞ.MÜLÜMANLAR NEDEN ZULÜM ALTINDA? sorulur mu...

14.07.2013 - Ziyaretci

önemli olan pişmanlık

hz ömer ra daha önce müslüman değildi hatta rivayet odurki oda kızını canlı canlı gömenlerden sen şimdi sümmü haşa hz ömeri suçlayacakmısın? olabilir engin noyan daha önce yapmıştır ama önemli olan tevkül etmesi pişman olması. hem hoca efendiyi bu işe karıştırıp münafıklık yapmanın ne anlamı var.en azın şimdi ALLAH kelamı ediyor senin gibi munafıklık yapmıyor.

08.07.2013 - Ziyaretci

İlginç

Kuyruk acınızı anlayabilirim, ama iftira ve gıybetinizi asla

27.02.2013 - Ziyaretci

sui-zan

müslümanım diyen herkes önyargılı olmamalı doğyu araştırmalı ve bilmediği şeylerde de olumlu düşünmelidir. hem engin noyan ın programlarını izleyenler görecekeler ki samimiyet ve içtenlik öne çıkmaktadır kanımca. herkesin her söylediği doğru olmayabilir zaten böyle kabul edersek bizim dini anlayışımız yanlış demektir. sohbet veya programlarda dinlediğimiz bir bilgiyi kur'an a ve sünnete sormalıyız. birisinin veya birilerinin peşinden değil kendi kararlarımızla hareket etmeliyiz. çünkü sorumluluk ve imtihan herkesin kendisine aittir. yarın ahirette o söyledmişti ondan yaptım diyemezsin. elbette okuyacaksın dinleyeceksin ama olduğu gibideğil Allah a danışarak ( kur'an ve sünnet ) alacaksın. yani bir eleğiniz olacak. bir de birilerinin anlattıklarını ve gözle görülenenleri ön planda tutacaksın, dedikoya gerek yok zaten böylesi gıybettir ayrılıktır.
YAPTIĞIMIZ HER DAVARANIŞI VE KONUŞMAMIZI ALLAH RIZASINI GÖZETEREK YAPARSAK BENCE SORUN KALMAZ. ALLAH A EMANET OLUN.

08.10.2012 - Ziyaretci

değişim

eskiden yapmış olduklarından pişman ve terk ettiyse artık bunları dillendirmek fitne olur

20.08.2012 - Ziyaretci

UTANMAZ İNSANLARA

NE SAÇMA BİR YAZI BİR ZAMANLAR ŞÖYLE YAPAN .....FALAN FİLAN
UTANMAZLAR
İMAN KAHYASI OLDUNUZ

12.05.2012 - Ziyaretci

bu yazının faydası neydi? ya da maksadı?

zehir_org? kartıştırdım galiba. islamla alakası olan bir site değil miydi? nasıl ifadeler?

hiçbir tenkit özellği bile yok! "enginin etrafındakiler, kış kış!" şeklinde bir geri propagandadan başka bir şey değil.

"gelin bize gelin hepsini de biz biliriz. gelin biz sizi yönetiriz." ya da "siz aşağısınız biz yukarı"

Bunlardan her ikisi de kibrin yolu.

17.04.2012 - Ziyaretci

CVP:bu yazının faydası neydi? ya da maksadı?

zehirli.org farklı bir site.. burası zehirliok.net adresi :)

18.04.2012 - farklı

Dost dogru olmak

sevgili abiciğim bu günlere kadar hep doğrularla oldum fakat şimdi hamdolsunki sizler gibi kardeşleri tanıdıkça doğru olmak kendimeyaradını dosdoğru olmaksa alemleride içine alarak yaradığını anlama ve kavrama hikmetinenail olmaya hamd olsun yürüyen bir fakirim şimdi ayeti celilenin farkına varabiliyorumdur inşallah
ONLAR NAMAZI DOSDOĞRU KILAR,,,,,,,... İŞTE DOĞRU ile DOSDOĞRU nun farkı. ŞEYTAN lar. doğruyu söyler DOSDOĞRU yada köstektirler hep herzaman
sizi ve M.İSLAMOĞLU nu allahın selamı yla selamlar ellerinizden şerefle öperim. allah cc sizlerden razı olduklarından eylesin...

17.04.2012 - Ziyaretci

Allahın selamı :)

Allahın selamı uzerıne olsun

17.04.2012 - Ziyaretci

Ümmü Meryem'e cevap !

Yahudi asıllı diye bir insana güvenmiyorsunuz madem.. O zaman bizde sizin bu gıybet tavrınıza güvenmeyelim.. Bugün kendisi okuluma geldi ve konferans verdi.. Neden İslam ? diye bir soru sorulduğunda; kendisinde bir boşluk hissettiği için tüm dini kitapları baştan başa ve kronolojik sıraya göre incelediğini söyledi.. Yani Tevrat, İncil ve Kur'an.. Tevrat üzerinde ki araştırmalarım 4-5 yıl sürdü ve bu yüzden bazı kesimler beni yahudi bilir dedi.. Ama İslam'a ilerlemeden önce inançsızdım dedi.. Yahudiymiş, böyleymiş vs gibi kulaktan dolma bilgilere inanacağınıza lütfen dönüp kendi dindarlığınızı ve dine uygun davranıp davranmadığınızı eleştiriniz.

29.11.2011 - Mervee

CVP:Ümmü Meryem'e cevap !

bizim güven sorunumuz yoktu, tam tersi sözde müslüman gözüken yüzlerce binlerce içimize giren casuslardan sonra islam adına konuşanların önce yedi göbek sülalesine bakmaya başladık..

bu da en doğal hakkımızdır. Onun inancı Allah ile kendisi arasında.. biz dinlemek zorunda değiliz

30.11.2011 - sorun

Güvenemem

Yahudi asıllı birine kolay kolay güvenemem. Hele bir de medyatik plan milyonlarca kişiye sesini duyurabilen birine hiç güvenemem.
Kalplerde gizli olanı Allah bilir. Ama madem dönüş yaptı önce şöhretten şaşaadan bir elini ayağını çeksin. Kendini biraz arka plana atsın biraz unuttursun. Şarkıcılıktan çıkıp bir anda din alimi olunmaz.
Dinimizi bozan, olmadık hurafeleri sokan, Müslümanlar arasında fitne çıkaran, Müslüman kardeşleri birbirine kırdırtan hep Müslüman görünüşlü yahudi asıllı kişiler değilmiydi?

30.03.2007 - Ümmü meryem

Tebrik Ederim

Aynı fikirleri düşünüyoruz. Su-i zan etmeyiz, tedbiri de elden bırakmayız. Uyanık olmak gerek...

26.01.2013 - Ziyaretci

cevap

Kur'an'da ki Tanrı'nın en çok peygamber gönderip "sizi alemlere üstün kıldım" dediği yahudileri "onlara asla güvenmem" diyerek küçümsüyorsun ehli sünnet vel cemaat sen kafirsin güzel dostum.. :)))))

16.05.2012 - Ziyaretci

Konular