TESETTÜRSÜZLÜK YÜZÜNDEN TOPLUMDA SÜBYANCILIK ARTAR

Alemlere rahmet getiren ve rahmetiyle dünyanın binlerce senesine hak ve adaletle hürmet ve merhamet kanunlarıyla hükmeden peygamberi Zişan bir hadisi şerifinde şöyle buyurmaktadır.küçüklerine merhamet büyüklerine hürmet göstermeyen bizden değildir.emriyle Toplum ve içtimai hayatın en büyük ve sarsılmaz kanunlarından olan hürmet ve merhamet ve şefkat sayesinde insanların hak ve hukuklarının korunabileceğini , sevgi ve saygı sınırlanın muhafazasının bir garantisinin bu düsturlar olduğununu bu düsturların dışına çıkıldığı zaman hürmet ,merhamet ve şefkatin giderek yerine zulm ve vahşetin,merhametsizliğin geldiğini ve bu zulmlerden de en çok etkilenenlerin ise toplumların en zaif tabakası olan yaşlılar yaşlılar içinde kadınların kadınların içindede çocukların bu zulümlere daha çok maruz kaldığını bütün vakayı tarihler göstermektedir.işte bu zamanda da direkt ve dolaylı olarak bu zulüm ve tehlikelere yine en çok çocuklar maruz kalmaktadırlar.bu tehlikelere maruz kalmalarındaki en önemli etkenlerden birisi de bilerek veya bilmeyerek kendilerini himaye eden anne yada tanıyan akraba ve komşuları yada tanımayan ama hemcins olma noktasında bir tanımaklığı olan ve öteki kadınların oluşturduğu guruplar olan Açıklık suretine girmiş kadınlar gelmektedir.çünkü kadınların cazibedar kokuları, alımlı zinetleri olan boy endem fizik ve bedenlerini teşhir etmesi sübyancılığa kapı açmaktadır.çıplaklığın toplumda yaygınlığı ve içtimai hayatın her safhasında kadınların boy göstermeleri bütün erkeklerin ilgisini çekmeleri doğal haliyle insanların iffet mertebesinde olan kuvvei şeheviyelerini galeyena getirmekte, açıklık saçıklık suretie girerek her bir kadının birer davetiye birer cinsel mesaj içeren giyim ve tavırları karşısında evli olanlar bu arzularını evindeki eşiyle gidererek teselli bulurken , evli olmayanlar ise en kolay ve kısa ve zahmetsiz bir yol olan elle tatmin yolunu seçmekte bununla tatmin olmayanlar ise fuhuşa süluk etmekte, bunlara imkanı olmayan gençler bu her taraftan yağmur gibi gelen şehvet ve cazibedar yağmurlara karşı bastıralamayan arzularını elle eksik tatmin yoluna süluk etmekte bunda ki eksik tatminbir yol olduğu için arzuları doyurmayı bırak iyice ktamçılayabilmetedir. bu sefer o gençleri ve bekar veya boşanmış yetişkin ve olgunları farklı mecralara özellikle güç yetirebilecek kadar zaif olan küçük kız çocuklara yöneltmekte onlara karşı taciz ve tecavüze yeltenmelerine sebeb olabilmektedir.çünkü bu çocuklara ulaşmak daha kolay olduğu için ,daha zaif oldukları için bu küçük çocuklara karşı yapılan tecavüzler ve göz dikmeler sadece gençler arasında değil olgun ve yaşlılar arasında da gerçekleşmektedir.
böyle bir yönelmeye kadınlar direkt veya dolaylı sebep olabilmeleri yanında bu çocuklara ve kızlara karşı taciz ve tecavüzlere yeltenilmesinin en büyük sebeblerinden biriside yine ana ve babaların ve medyanın etkisiyle bizzat kızların kendisi zemin hazırlamaktadır.şöyleki küçücük kız coçuklarının daha ortaokul çağındaki kız çocuklarının medyanın ve onun filmlerle mankenlerle ahlak dışı proğramlarla empoze ettiği hayat biçimlerinin şatafat ve büyüsene kaptırılan ve kendilerini o sanatçı denilen sütun fahişeleriyle bütünleştirmek için onları taklit suretiyle onlar gibi davranıp giyinen o ablaları gibi olmak için takıp takıştıran on üçlük kızların bu lolita suretleri ve tatlı bir cazibedarlıkları maatesüf babası yaşındaki adamların onlara nazar etmesine şefkat makamından onların gözünde şehvet makamına düşmelerine sebeb olmakta ve zaif ve iradesiz olanlarının hain bakışlarına tecavüz ve tacizine bazende evlenme vaadiyle kandırılarak kirletilip terk edilmelerine daha fecisi bazen tecavüz edildikten sonra öldürülmelerine zemin hazırlamatadır.bazende aldatılıp fuhuşa sürüklenmelerine sebep vermektedir.bugün babası yaşındaki adamların bile hedefinde olan bu küçük cazibedar kadınlar suretine giren kızların babası yaşındaki adamların taciz ve tecavüzüne maruz kaldıkları bu faillerin içerisinde,öğretmeninin askerin polisin bürokratların ve kendi yakın akrabalarını da bulunması ve tesettürsüzlüğe özellikle kız çocuklarının bile ne kadar muhtaç olduğunu gösteriyor.

Bu gerçek hakkında Çocuk Genç ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Neslim G. Doksat bakın neler söylüyor: Etrafımızda on, on iki yaşında olup da kendileri Lolitacılığa özenen kızlarımız nereden çıktı? özellikle büyük şehirlerimizin mutena ve lüks semtlerinde ortada dolaşan ortaokul, maksimum lise 1 talebesi pek çok kız çocuğu akşamüstü “caddeye” inerken veya hafta sonu “takılırken” küçük kadınlar gibi giyiniyor, makyaj yapıyor ve öylesine davranıyorlar. Henüz biyolojik ve psikolojik açıdan çocuk olan bu güzelim kızlar kendi tâbirleriyle “kaşar” gibi ortalarda dolanıyorlar. İşin başka bir düşündürücü boyutu da, kendilerinden çok daha büyük ve aç kurtların tuzaklarına düşüyorlar. Vaktinden çok önce cinsellikle, sapkınlıklarla ve akabinde sigarayla, alkolle tanışıyorlar. Bâzılarında buna bir de uyuşturucu, uyarıcı maddeler ekleniyor. Tabii ki ciddi trajediler de bunu takip ediyor. çocuklarımız daha sekiz-dokuz yaşından itibâren “çıkmaya”, âşık olmaya başlıyorlar. özdeşleşme-benimseme nesneleri 1900’lerin başında olduğu gibi anne, baba, komşu, amca filân olmaktan çıktı. Medya her evde, dünya çocukların gözünün önünde, sansürsüz ve agresifçe! Vaktinden önce büyümek için onları âdeta kamçılayan bir reklâm ve özendirme bombardımanı var. Bebek bezi reklâmlarında bile erotik temalar kullanılır oldu. Para-merkezli dünya görüşü her yere hâkim oldu. İyi de, bu psikolojik ve psikiyatrik açıdan doğru mu? Kesinlikle değil. çocuklar çocukluklarını çocuk olarak yaşamalı, ergenler ergen gibi, gençler de genç gibi. Yoksa her türlü ruhsal yozlaşmaya ve hastalığa, “borderline” durumlara uygun ortam oluşuyor. Lütfen Lolitalaşmayın, Lolitalaştırmayın kızlarımız(ı).

Sahi, bu malum gazeteler ya da Tv dizilerine bakıyor musunuz.. Mesela namaz kılan hiç kimse gördünüz mü?
İlkmektep talebesinden gencine, anne, baba, dede, kapıcı herkes uçkur sevdasında.. Bir Lolita sendromu yaşanıyor.. Kızlar kadınsılaştı, koca karılar ve yaşlı herifler genç takılıyorlar.. Cinsel ahlaksızlığın her türlüsü her yerde dizboyu.

Lolitalaşan kızların akibeti ve sapıklaşan erkeklerin hallerini anlatan bir yazı.
Lolita Kızlar ve Sübyancı Sapıklar

Batı, sosyal olgu ve özgürlük olarak gördüğü cinsel teşhirciliğin elim neticelerini gördükten sonra artık bu hayat tarzını sorgulanmaya başladı.Bu sorgulama neticesi olarak aile içi mahremiyete,kız erkek okullarının ayrılmasına,kadın ve erkeklerin toplu taşıma araçların ayrılmasına vb gibi cinsel öğeleri ve arzuları kontrol altına alacak ve normal seyrine getirecek uygulamaları tatbik etmeye başlayarak,fuhuşa hapis cezası getirirken,İslami değerleri ve tesettür kültürü olan ülkemizde ise medya,moda ve sanatın yardımıyla özellikle karma eğitim uygulamalı okullarda ve sosyal çevrelerde cinsel teşhirciliği yaygınlaştırmaya çalışmaktadır.Bu grupların baştan çıkarıcı klipleri, uyarıcı filmleri, cinsellik yüklü dizileri, çıplaklığa çağıran reklamları, bilinçaltında ve beyinde ergenliği erken uyandırmakla kalmıyor,cinselliğin keşfini hızlandırarak zamansız olarak şehvet ve arzuları göreve çağırıyor.görev başına gelen kontrolsüz ,ve karmaşık hissiyat ve arzular davetiye çıkararak cinsel saldırılara kendini maruz bırakıyor.
Özellikle varoşun ve varlıklı kesimin genç kızları ve gençleri, lise çağında, özentiyle büyük ve seksi görünme derdine düşüyor. Karşı cinsi de sadece bir seks nesnesi olarak görüyor. Ellerinde aşka çağıran telefonlar, evlerinde meşke çağıran bilgisayarlar.
Küçükler büyük, büyükler küçük görünmek için yarışıyor adeta...
Son zamanlarda lise mezuniyet balolarına Gitseniz, gördüğünüz ağır makyajlı, cesur dekolteli, yüksek topuklu, cep telefonlu kızların 16 - 17 yaşında olduğuna inanabilir miydiniz acaba?
Levent'te bir estetik kliniğinde görevli bir uzman bayan şöyle diyor: "14 - 15 yaşında kızlar, ana babalarından habersiz gelip kaşlarını kaldırmak, fazla yağlarını aldırmak, selülit tedavisi yaptırmak istiyorlar” Geçenlerde bir kız elinde Angelina Jolie'nin fotoğrafıyla gelmiş ve "Bununki gibi dudak istiyorum" dedi.. 18'lik bir lolita da göğüslerini büyütmesi için yalvardı. "En büyük istekleri" Zara'nın ya da Diesel'in 34 bedenine sığmak...Bunun için yarışıyorlar. "Çünkü televizyonda gördükleri mankenler 34 beden giyiyor. Onu giyebilmek için 44 kilo kalmaları lazım. Bunun için resmen aç geziyorlar. Gün boyu yedikleri, bir kase yoğurt, iki tas salata, sigara, kahve ve kola... 500 kaloriyle yaşamaya çalışıyorlar. O yüzden vücutlarında demir, sodyum eksikliği var. Yanlış beslendikleri için vücutları hızla deforme oluyor, müdahale için de bize geliyorlar."
Uzman, bunun son 3 yılda gözlenen bir "patlama" olduğunu söylüyor:
"Ben de anneyim, 18'lik 'lipolu' (yağ aldırmış) kızları görünce dehşete kapılıyorum. Biriktirdiği 300 - 500 milyonla gelip 'Dudağımızı şişir' diyenleri 'Bırakın dudağınızı da gidin kafanızı şişirin' diye geri yolluyorum."
Genelde üst gelir grubundan hastaları bulunan bir jinekoloğun gözlemleri daha da çarpıcı "Genç nüfusta müthiş bir cinsel uyanma var" diyor. 17 - 18 yaşlarında lise öğrencilerinin kürtaj için başvurduğunu söylüyor: bizde durumlar bu kadar dehşetli bir hale gelince taklit ettiğimiz batının durumu bizden daha dehşetli olacaktır.diyor.
Bu görüşleri destekleyen Çocuk Genç ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Neslim G. Doksat İlköğretim ve lise çağındaki kızların kadıncık sendromu halleri için şunlar söylüyor: Etrafımızda on, on iki yaşında olup da kendileri Lolitacılığa özenen kızlarımız nereden çıktı? özellikle büyük şehirlerimizin mutena ve lüks semtlerinde ortada dolaşan ortaokul, maksimum lise 1 talebesi pek çok kız çocuğu akşamüstü “caddeye” inerken veya hafta sonu “takılırken” küçük kadınlar gibi giyiniyor, makyaj yapıyor ve öylesine davranıyorlar. Henüz biyolojik ve psikolojik açıdan çocuk olan bu güzelim kızlar kendi tâbirleriyle “kaşar” gibi ortalarda dolanıyorlar. İşin başka bir düşündürücü boyutu da, kendilerinden çok daha büyük ve aç kurtların tuzaklarına düşüyorlar. Vaktinden çok önce cinsellikle, sapkınlıklarla ve akabinde sigarayla, alkolle tanışıyorlar. Bâzılarında buna bir de uyuşturucu, uyarıcı maddeler ekleniyor. Tabii ki ciddi trajediler de bunu takip ediyor. çocuklarımız daha sekiz-dokuz yaşından itibâren “çıkmaya”, âşık olmaya başlıyorlar. özdeşleşme-benimseme nesneleri 1900’lerin başında olduğu gibi anne, baba, komşu, amca filân olmaktan çıktı. Medya her evde, dünya çocukların gözünün önünde, sansürsüz ve agresifçe! Vaktinden önce büyümek için onları âdeta kamçılayan bir reklâm ve özendirme bombardımanı var. Bebek bezi reklâmlarında bile erotik temalar kullanılır oldu. Para-merkezli dünya görüşü her yere hâkim oldu. İyi de, bu psikolojik ve psikiyatrik açıdan doğru mu? Kesinlikle değil. çocuklar çocukluklarını çocuk olarak yaşamalı, ergenler ergen gibi, gençler de genç gibi. Yoksa her türlü ruhsal yozlaşmaya ve hastalığa, “borderline” durumlara uygun ortam oluşuyor.Sahi, kalplere ve akıllara cinsellik pompalayan bu malum gazeteler ya da Tv dizilerine bakıyor musunuz?. Mesela namaz kılan hiç kimse gördünüz mü?
İlk mektep talebesinden gencine, anne, baba, dede, kapıcı herkes uçkur sevdasında.. Bir Lolita sendromu yaşanıyor.. Kızlar kadınsılaştı, koca karılar ve yaşlı herifler genç takılıyorlar.. Cinsel ahlaksızlığın her türlüsü her yerde dizboyu.
Medya işte böyle sinsice gencecik fidanlarımız olan kızlarımızın; köküne iffet,haya ve edep suyu yerine, moda ,iffetsizlik,hayasızlık,aşk kezzabları dökerek, o fidanların dalını, kolunu bedeni ve hayatı çürütüyor.Meyvesi olmamış,yaprağı solmuş, bedeni kurumuş kütükler hükmüne geçiriyorlar.Şefkat beklediği babası yaşındaki adamların zakkum aşılarını yiyorlar.merhamet beklediği insanlardan katliam görüyorlar.Hürmet umduğu insanların altında silindir oluyorlar,karşılık beklediği insanların ellerinde mal ,meta ve sermaye oluyarlar..aşkın büyüsüyle çıktıkları toz pembe bulutlardan fuhuşun şimşeklerini yiyerek aşağılara düşüyorlar.toz pembe rüyaları genelevlerde kabuslara, tatlı düşleri bir pezevengin elinde acı çığlıklara dönüyor. Çocukluk hevesiyle bir erkeği severken yüzlerce erkeğe kendilerini koca edilmiş buluyorlar.küçücük bedenlerinde hayvanlığın,acımasızlın,alçaklığın,aldatılmışlığın,kirletilmişliğin,pişmanlığın,godamanların,salya sümük heveslerin,aklaşmış heveskarane yüzlerin silinmeyecek derin izleri kalıyor.
Bu derin darbeler ve derin izler sadece medyaya mal edilemez. tabiî ki.Bu yıkılış ve batışta en mühim pay aklını ,fikrini gelecek endişesine,istikbal derdine,şen mevki makam lüks hayat arzularına kaptırıp terbiyeyi islamiye ve tesettür kültüründen çocuklarını mahrum bırakan, helal haram demeden kızını sokaklara,aç kurtların içerisine salan, ana ve babalarındır.
Kızlarını batının çirkef zinetleriyle süsleyerek hayatlarını yaşaması adına başı boş kontrolsüz bırakıyorlar.Bu serbesiyet ve başıboşluk sarhoşluğunda varlığından habersiz oldukları akıllarını aşkın toz pembe bulutlarında yitiren kızlar hissiyatlarını sele suya ,aşka meşke modaya kaptırıyorlar.Duygularını bir aşk yankesicisine,bir şehvet haramisine,bir şehvet kurduna kaptıran geleceğin manevi mimarları olmaya namzet kızlarımız merhamet beklediği şefkatleri kendi aleyhlerinde şehvete çevirmek neticesi olarak istikbalde ellerinde kararmış hayatlar, lekelenmiş bedenler,sermaye edilmiş masum ruhlar veya babası yaşındaki bir adama ömrünü ram edeceği ucuz bir metreslik kalıyor.
Aşağıda vereceğimiz istatistik raporlarla ülkemiz ve dünyada kızların nasıl bir cinsel istismar girdabının içine itilidiğini göstermesi cihetiyle ibretliktir.burada subyancılık hastalığının neticesi olarak bu korkunç pazarların ve sektörlerin geliştiğini talep olmasa böyle çirkef pazarların meydana çıkmayacağını ve körpecik kızların salyaları akan babası yaşındaki adamların uçkurlarına ve pis fantezilerine kurban edilmesinde İslami değerlerden mahrum ülkelerin, milletlerin,tesettürsüzlüğün ve ana baba ve yetiştirilen çocukların payı ve katkısı ve küçümsenmeyecek kadar büyüktür ve bu neticeyi göstermesi açısından ibretliktir.batının taklitcisi olan ülkemizdeki kız çocukları ile ilgili istatistik bazı raporlar sunuyoruz .

İŞTE O HABERLER:

Mardin'de, 13 yaşındaki N.Ç., aralarında kamu görevlileri ve bir yüzbaşının da bulunduğu 28 kişinin tecavüzüne uğradı ve onlarca kişiye pazarlandı. Mahkemeye çıkan sanıkların çoğu serbest bırakıldı. (Temmuz 2003) Adana'da 8 yaşından bu yana 13 kişinin tecavüzüne uğrayan 11 yaşındaki B.O. hamile kaldı. Gözaltına alınanlardan 9'u tutuklandı. (Ocak 2004)Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde karnının büyümesi üzerine götürüldüğü doktorda hamile olduğu belirlenen 14 yaşındaki A.A.'ya iki kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı. (Ocak 2004)Kasımpaşa'da iki erkek çocuğa tecavüze yeltendiği iddiasıyla hakim karşısına çıkarılan Hamit Yıldırım (52) tutuklandı. (Ocak 2004)Avcılar'da 14 yaşındaki öz yeğenine tecavüz eden M.Z., komşuları tarafından yakalandı. M.Z.'nin daha önce de bir erkek çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle cezaevinde yattığı ortaya çıktı. (Ocak 2004)Balıkesir'de 6 kişi, 14 yaşındaki Ş.H.'yi kaçırıp tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. (Ocak 2004)Avcılar'da en son evinin önünde oyun oynarken görülen 12 yaşındaki D.Ç. tecavüz edilip boğularak öldürülmüş halde bulundu. (Şubat 2004) Konya'da 13 yaşındayken kaçırılan A.A., 23 kişinin tecavüzüne uğradı. Dava devam ediyor. (Şubat 2004)Zeytinburnu'nda bir kişi, 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüzde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.(Milliyet :08 Ağustos 2006)Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü'nde; 75 yaşındaki bir kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen şahıs, jandarma tarafından yakalandı.05 Ağustos 200675 yaşındaki kadına tecavüz edip öldürdüler.Aydın'da Cemile Aldemir'in evine giren caniler önce yaşlı kadının altınlarını ve paraları aldı. Daha sonra tecavüz ederek boğdular. (Sabah:12.09.2005)Reşit olmayan iki çocuğun, 6 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği iddia edildi..03 Ağustos 2006Adana'nın Kozan ilçesinde 6 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettikleri iddiasıyla 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi..Ümraniye'de tuvalette ellerini yıkayan 9 yaşındaki bir kıza kimliği belirlenemeyen bir kişi tecavüz girişiminde bulundu..( Sabah: 04 Ağustos 2006 )9 yaşındaki çocuğa tecavüz.Zonguldak'ın Kilimli beldesinde, 9 yaşındaki çocuğa recavüzde bulunduğu iddiasıyla 57yaşındaki K.G . tutuklandı.Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Ekrem U. isimli kişi, 6 yaşındaki kız çocuğu D.T.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.İstanbul Gaziosmanpaşa'da 10 yaşındaki İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Özge Ş. eve giren bir kişi tarafından tecavüz edildikten sonra hunharca öldürüldü... * ANKARA SAVCILIĞI, GECE YAŞAMI İLE ÜNLÜ MALTEPE'DE BULUNAN SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU'NA BAĞLI BEHİCE EREN ÇOCUK VE GENÇLİK MERKEZİ'NDE KALAN D.T. (14) VE T.Y.'NİN (15) TECAVÜZE UĞRADIĞI İDDİASIYLA YÜRÜTTÜĞÜ SORUŞTURMAYI TAMAMLADI. SAVCILIK, ARALARINDA GAZİ ÜNİVERSİTESİ'NDE ÖĞRETİM ÜYESİ OLAN PROF.DR. T. KOÇ'UN DA BULUNDUĞU 7 KİŞİ HAKKINDA "TECAVÜZ VE ALIKOYMA" SUÇLARINDAN DAVA AÇTI. ( MİLLİYET: 2004/01/13 )
*OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE KARNININ BÜYÜMESİ ÜZERİNE GÖTÜRÜLDÜĞÜ DOKTORDA HAMİLE OLDUĞU BELİRLENEN 14 YAŞINDAKİ A.A.'YA İKİ KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI.( MİLLİYET : 2004/01/11
*BORNOVA'DA 4 - 13 YAŞLARINDAKİ 14 KIZ ÇOCUĞUNA BIÇAK TEHDİDİYLE TECAVÜZE KALKIŞTIĞI, BİR GENÇ KIZA DA TECAVÜZ ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ T. ORUN (27), 18 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI.(MİLLİYET : 2004/01/07)
*SAMSUN'UN ARDINDAN, DÜN DE YOZGAT'TA, YİNE ÖZ DAYISININ TECAVÜZÜNE UĞRAYIP DOĞURAN 13 YAŞINDA BİR KIZ ORTAYA ÇIKTI. (MİLLİYET :2003/12/27 )
*KÜÇÜK ÇEKMECE'DE ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNDE TECAVÜZE UĞRAYAN 15 YAŞINDAKİ M.K., 1.5 YIL İÇİNDE 25 ERKEĞE PAZARLANDI. 8 KİŞİ YAKALANDI .( MİLLİYET :2003/12/29)

AYDA 350 ÇOCUK TACİZİ

Çocuk istismarında utanç verici rekor.son 7 ayda adli tıpa gelen dosya sayısı yüzde yüz artarak 5 bine ulaştı.mağdurların çoğu 6-10 yaşında.akşam 2009

Çocuk kurultayında sunulan bir rapor ülkemizde ‘fahişeliğin’ yaşının 15’e kadar düştüğünü gösterdi. Sadece İstanbul’da 500 çocuk ‘seks işçisi’ olduğu açıklandı ...

Türk Eğitim-Sen tarafından, çeşitli illerdeki 1136 ilköğretim öğrencisiyle yapılan Ankete katılan öğrencilerin yüzde 47’si sözlü, yüzde 26’sı fiziksel, yüzde 27’si ise cinsel tacize uğradığını belirtti.( Hürriyet : 24.08.2005 )

ülkemizde 17-27 yaşları arasındaki 532 üniversiteli kız öğrenci üzerinde yapılan araştırmalara göre kızların:% 32’si tecavüze uğrarken . , % 34 oranında fiziksel tacize uğruyormuş. 1/3. Almanya’da bu oran, % 25. Fransa bu oran % 95. (Zaman, Ve günlerdir Mardin'den Sivas'a kadar Türkiye'nin dört bir yanından 12 - 13 yaşında küçük kızlara tecavüz haberleri..
bir güneydoğu şehrinde anası ve babası tarafından satılan on üç yaşında iki kızla ilişkiye girenler arasında askerin polisin yüksek bürokratların olduğu 450 kişinin tesbit edilmesi küçücük kızların bile artık sığınacak hiç kimsesi kalmadığını toplumun güvenilir kesimleri sayılanların dahi körpe kızları kullanmaları bu insanların nasıl subyancılık hastalığına düştüğünü kızı yaşındaki kızları kullanmaktan utanmadığını gösteriyor..
.internetlerde genç kızların pornografik görüntüleriyle dolu siteler.tuzağa düşürülüp kirletildiklerinin görüntülerini yayınlayan siteler,
lilkokul ve lise çağındaki kızların görüntüleriyle dolu siteler vb gibi genç ve körpe kızların her türlü sapıklığa kurban edildiği siteler ülkemizde de kızların düşürüldüğü içler acısı hallerini yansıtması açısından dehşetlidir.

ülkemizde okulda, çevrede ve özellikle de medyada cinsel teşhirin yaygınlaşması... Baştan çıkarıcı klipler, uyarıcı filmler, cinsellik yüklü diziler, çıplaklığa çağıran reklamlar, beyinde ergenliği erken uyandırıyor, cinselliğin keşfini hızlandırmaktan başka cinsel saldırılara da maruz bırakıyor.
Özellikle varlıklı kesimden gençler, lise çağında, özentiyle büyük ve seksi görünme derdine düşüyor. Karşı cinsi de sadece bir seks nesnesi olarak görüyor.
Küçükler büyük, büyükler küçük görünmek için yarışıyor adeta... Son zamanlarda bir lise mezuniyet balolarına Gitseniz, gördüğünüz ağır makyajlı, cesur dekolteli, yüksek topuklu, cep telefonlu kızların 16 - 17 yaşında olduğuna inanabilir miydiniz acaba?
Levent'te bir estetik kliniğinde görevli bir uzmanın beyanı ibretliktir. "14 - 15 yaşında kızlar, ana babalarından habersiz gelip kaşlarını kaldırmak, fazla yağlarını aldırmak, selülit tedavisi yaptırmak istiyorlar”

Geçenlerde bir kız elinde Angelina Jolie'nin fotoğrafıyla gelmiş ve "Bununki gibi dudak istiyorum" dedi.. 18'lik bir lolita da göğüslerini büyütmesi için yalvardı. "En büyük istekleri" Zara'nın ya da Diesel'in 34 bedenine sığmak...Bunun için yarışıyorlar. "Çünkü televizyonda gördükleri mankenler 34 beden giyiyor. Onu giyebilmek için 44 kilo kalmaları lazım. Bunun için resmen aç geziyorlar. Gün boyu yedikleri, bir kase yoğurt, iki tas salata, sigara, kahve ve kola... 500 kaloriyle yaşamaya çalışıyorlar. O yüzden vücutlarında demir, sodyum eksikliği var. Yanlış beslendikleri için vücutları hızla deforme oluyor, müdahale için de bize geliyorlar."
Uzman, bunun son 3 yılda gözlenen bir "patlama" olduğunu söylüyor:
"Ben de anneyim, 18'lik 'lipolu' (yağ aldırmış) kızları görünce dehşete kapılıyorum. Biriktirdiği 300 - 500 milyonla gelip 'Dudağımızı şişir' diyenleri 'Bırakın dudağınızı da gidin kafanızı şişirin' diye geri yolluyorum."Genelde üst gelir grubundan hastaları bulunan bir jinekoloğun gözlemleri daha da çarpıcı "Genç nüfusta müthiş bir uyanma var" diyor. 17 - 18 yaşlarında lise öğrencilerinin kürtaj için başvurduğunu söylüyor: bizde durumlar bu kadar dehşetli bir hale gelince taklit ettiğimiz batının durumu bizden daha dehşetli olacaktır işte sonuçlar.
*balıkesir'de 14 yaşındaki bir kızı alıkoyarak tecavüz ettikleri öne sürülen 6 kişi tutuklandı.muğla meke köyünde geçen temmuzda, evde tek başına oynayan ilköğretim öğrencisi c.s. (12), tecavüze uğradı.kızını perişan halde bulan anne nefide s., jandarmaya haber verdi. Ölümle tehdit edildiğini söyleyen küçük kız, tecavüz edenin kimliğini gizledi. Kendisine tecavüz edildiği kesinleşen ve üzerinde sperm olan elbiseleri adli tıp'a yollanan c.s., daha sonra lise öğrencisi f.k.'nın(14) adını verdi. (milliyet:25.01.2004)
ankara savcılığı, gece yaşamı ile ünlü maltepe'de bulunan sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu'na bağlı behice eren çocuk ve gençlik merkezi'nde kalan d.t. (14) ve osmaniye'nin kadirli ilçesinde karnının büyümesi üzerine götürüldüğü doktorda hamile olduğu belirlenen 14 yaşındaki a.a.'ya iki kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı.( milliyet : 2004/01/11 )
t.y. * *bornova'da 4 - 13 yaşlarındaki 14 kız çocuğuna bıçak tehdidiyle tecavüze kalkıştığı, bir genç kıza da tecavüz ettiği öne sürülen üniversite öğrencisi t. Orun (27), 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.(milliyet : 2004/01/07)

dün de yozgat'ta, yine öz dayısının tecavüzüne uğrayıp doğuran 13 yaşında bir kız ortaya çıktı. (milliyet :2003/12/27 )

*küçük çekmece'de arkadaşının doğum gününde tecavüze uğrayan 15 yaşındaki m.k., 1.5 yıl içinde 25 erkeğe pazarlandı. 8 kişi yakalandı .( milliyet:2003/12/29)

*denizli beyağa ilçesi atatürk ilköğretim okulu'nda 3 erkek öğrenci (16), bir kız öğrenciye tecavüz eder(milliye.15.06.2004)

*kendilerinden yardım isteyen 5 yaşındaki kıza 3 kişi tecavü kırıkkale'nin yahşihan ilçesi yatılı ilköğretim bölge okulu'nda bir öğretmen, okulda öğrenim gören 4 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.( milliyet : 05 mart2005)

14 haziran 2006 çarşamba 07:23 adana’da, 2 yıl önce 13 kişinin tecavüzüne uğrayıp bir kız çocuğu dünyaya getiren b.o’dan 2 nisan’dan beri haber alınamıyor. Jandarmaya başvuran baba ali o., "kızımın kaçırıldığını sanıyoruz" dedi. 4’üncü ağır ceza mahkemesi’nde duruşmalar devam ederken b.o.’nun, şu an 1.5 yaşında olan kızı, çocuk yuvası’nda devlet korumasına alındı. Dna testi sonunda bebeğin babasının tecavüzcülerden kasım çağlayan olduğu saptandı. Eşinden boşanan çağlayan, b.o. ile evleneceğine söz verince tahliye edildi. Ertelenen duruşmada çağlayan’ın avukatı, "b.o.’nun bir başka erkekle kaçtığı söyleniyor" dedi. Kemik yaşı 17 çıkan b.o. aranıyor öte yandan, kasımpaşa'da 2 erkek çocuğa tecavüze yeltendiği iddiasıyla adliyeye çıkarılan hamit y. (52) tutuklandı.( milliyet :2004/01/16 )

İNTERNETTE UTANDIRAN TÜRKİYE İSTATİSTİĞİ
İzmir’de 17 aylık N.N.B. isimli bebeğe tecavüz edildiği haberlerinin ardından, internet arama motoru Google’da yaptığımız bir araştırma, düşündürücü bir tablo ortaya çıkardı. Google’da (çocuk pornosu) başlıklı aramalarda Türkiye birinci sırada çıkarken, kentler kategorisinde ise İzmir, İstanbul ve Ankara ilk üç sırayı paylaşıyor.Çocuk pornosu, Batılı ülkelerde en büyük suçu teşkil ediyor ve bu suçu işleyen insanlar ya müebbet hapis cezasıyla cezalandırılıyor ya da kastrasyona (hadım) tabii tutuluyor.(HÜRRİYET:4

3 genç, 10 yaşındaki küçük kıza tecavüz etti!
SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde meydana gelen olayda, 10 yaşındaki K.Ç. isimli kız çocuğunun ailesi, jandarmaya başvurarak çocuklarına tecavüz edildiğini belirterek davacı oldu. Ailenin müracatıyla harekete geçen Jandarma timleri, yaptıkları bir operasyonla fındıklıkta küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen 13 yaşındaki H.Ü., 16 yaşındaki D.S ile 17 yaşındaki E.Ü. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma tarafından sağlık kontrolünden geçirilen kız çocuğunun tecavüze uğradığı belirlenirken, küçük zanlılarının linç girişimine karşı jandarma geniş çaplı önlemler aldı. Jandarmama'da ifadeleri alınan küçük zanlılar ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Öte yandan Jandarma, çocuk pornosu olayına karşı olayı en ince noktasına kadar araştırıyor. Jandarma, bu nedenle tecavüz olayı sırasında cep telefonuyla görüntü çekilip çekilmediğini araştırmaya aldı. Zanlı, küçüklerin cep telefonuna düşkün olduğunun öğrenilmesiyle birlikte harekete geçen Jandarma, olayla ilgili olarak şu ana kadar görüntü bulunduğu yönünde bir tespitte bulunamadı.KADINLAR KULUBÜ.COM

BATIDAN HABERLAR

AMERİKA’DA A. E CASEY Vakfı Araştırması:
İlkokul ikiden lise sona kadar 4.200 öğrenci üzerinde yapılan araştıramaya göre kızlar:
% 39 oranında her gün tacize uğruyor.
% 29’u en az haftada bir taciz görüyor.
% 89 oranında kız öğrenci, lâf veya geriden hareketle okulda tacize uğruyor.
13-19 yaş grubu arasında bekar kızların doğum oranında % 16 artış olmuş.
İdareye şikâyet halinde takip oranı % 55. (Vakit, 12 Mart 2001)Çocuk seks ticareti konusunda hazırlanan bir rapor, Doğu Avrupa'dan Batı Avrupa'ya çocuk ticaretinin artık ''günlük'' hale geldiğini, her yıl çok sayıda çocuğun fahişeliğe zorlandığını ortaya koydu. Kısmen Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen rapor, Doğu Avrupa'daki hemen hemen her ülkeden, İngiltere, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Norveç ve Hollanda'dan oluşan 8 ''alıcı'' ülkeye yönelik acımasız ticaretin korkunç yüzünü gözler önüne seriyor. Çocukların cinsel amaçlarla kullanılmasını sona erdirmeyi amaçlayan Uluslararası Çocukların Savunması örgütünün hazırladığı raporun yayımcılarından Annemieke Wolthuis, Reuters'e yaptığı açıklamada, sorunun giderek daha da vahimleştiğini söyledi. Raporda, çoğunluğu 15 ila 18 yaşlarında olan çocukların, zorla fahişe olarak çalıştırılmak için kaçırıldıkları, baskıya maruz kaldıkları ya da kandırıldıkları kaydediliyor.( Milliyet: 2001/12/19Almanya'da çocuk pornosuna karşı tarihin en büyük operasyonu yapıldı. 1.500 polis aynı anda 500 ayrı eve baskın yaptı. 26 bin sapık içinde öğretmenlerin de bulunması bomba etkisi yarattı.Alman polisi internet tarihinin en büyük çocuk pornosu şebekesini çökertti.Toplam 1.500 polisin katıldığı "Avcı" kod adlı operasyonla 500 ayrı eve baskın yapan Alman güvenlik güçleri, akıllara durgunluk veren bir yeraltı organizasyonunu açığa çıkardı. yine ispanyada dördüncü sınıfta okuyan 80 bin kızın hamile kalması ,isveçte taciz ve tecavüze maruz kalan kızların failinin yüzde dosan yedisinin kendi yakınları olması, Yapılan açıklamada, Amerika'dan Avustralya'ya kadar 166 ülkede faaliyet gösteren 26 bin 500 sapığın kimlik bilgilerinin ele geçirildiği belirtildi.Rahipler-polisler bile sapık :Alman emniyetinden yapılan açıklamada, aralarında rahipler, öğretmenler, hatta polislerin bile bulunduğu şebekenin, internet üzerinde 38 ayrı "çocuk pornosu grubu" oluşturdukları ve resim ile videoları bu gruplar üzerinden yaydıkları vurgulandı. Operasyonun en üzücü tarafı ise çocuk pornosundan para kazananlar arasında çocuklarla ilgili işlerde gönüllü olarak çalışanların da bulunmasıydı. Sapıklardan birinin bilgisayarında 4 aylık bir bebeğin bile pornografik amaçlı resmi bulundu.Sadece ABD'de de son 2 ay içinde çocuk pornosundan bin kişinin gözaltına alındığı açıklandı.( Vatan gazetesi : 28.09.2003) Dünyada 3 milyonun üzerinde çocuk fahişe olduğu tahmin ediliyor. Bu alanda Asya ülkeleri başı çekerken onu Latin Amerika ve Afrika izliyor. Yine bir başka gerçek de her yıl Avrupa ülkelerine Uzak Asya’dan çocuk fahişelerin gönderildiği iddiaları... Raporda çocukların ‘seks işçisi’ olarak pazarlandığı yerler de sayılıyor. Barlar, masaj salonları, özel evler ve bazı otel, motel gibi konaklama yerleri başlıca cinsel sömürü mekanları. Rapora göre, çocuk fahişeliğin artmasında parçalanmış aileler büyük bir ... Afrika'da çocuklara yönelik seks turizminde artış var. Seks turizmi açısından Senegal en önemli merkez. Onu Gambiya, Togo, Benin izliyor. Çocuk pornografisinde de artış gözleniyor. Diğer merkezlerin aksine Gambiya'ya gelenler Avrupalı kadınlar ve onlar da erkek çocuklarla ilişki kurmak için burayı tercih ediyorlar. Güney Afrika'da Angola, Mozambik, Kenya gibi ülkelerden getirilen 38 bin çocuk seks pazarında kullanılıyor.Afrika'da çocuğun kaçırılarak ticarî cinsel istismara maruz bırakılmasını önlemeye yönelik hukukî engellemeler ise yeterli değil. Belirtildiğine göre Asya-Pasifik ülkelerinden Nepal'den Hindistan'a her yıl 150 bin kadın ve kız çocuğu kaçırılıyor. Kamboçya seks turizminin merkezlerinden biri. Sadece Çin'de çeyrek milyon kadın ve kız kaçırılıyor. Yeni Zelanda'da 11 yaşında seks pazarında kız çocuklarına rastlanıyor. Polis raporlarına göre yakalananların %44'ü 14 yaşının altında. Avustralya'da da çocuk pornografisi artış göstermiş. Çin ve Tayland'da bu işi meslek haline getirmiş mafyaların varlığından sözediliyor. Hindistan ve Pakistan insan kaçıranlar için hem bir merkez hem de Bangladeş, Sri Lanka, Nepal ve Afganistan gibi ülkelerden kaçırılanlar için kullanılan transit bir yol olarak ifade ediliyor. Taylandlı Rin daha 9 yaşındayken annesi tarafından seks pazarına alıştırılmış. Bu bölgeden kaçırılan çocukların bir kısmı seks pazarının bir parçası oluyorlar. Latin Amerika'da bazı çocuklar aileleri tarafından seks pazarına zorlanırken bazıları da daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak ümidiyle gittiği büyük şehirlerde ya aç kaldığı için ya da refah seviyesi yüksek bir yaşamı sürdürmek için fahişelik yapıyor.Guatemala'da çocuklardaki AIDS oranında artış var. El Salvador Limanı, çeşitli ülkelerden buraya gelenlerin çocukların seks pazarına sürüldüğü bir merkez. Bu ülkede erkek çocukların da pazarlandığı söyleniyor. Nikaragua ve Honduras'tan kaçırılan çocuklar genellikle Guatemala'ya getiriliyorlar. Diğer ülkelerin aksine Meksika'da çocuklara yönelik cinsel sömürünün faillerinin devletin kendi vatandaşları olduğu söyleniyor. İddialar bu ülkede 16 bin çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı yönünde. Bu ülkede çocukların gece kulüplerinde de çalıştırıldığı belirtiliyor.Kosta Rika'da seks turizminin müşterilerinin genellikle Amerikalı, Kanadalı, Japon ve İtalyan olduğu iddia ediliyor. Yakalananların çoğu gelişmiş ülke vatandaşları. Afrika ve asyadan her sene avrupa'ya kaçırılıp satılan 500.000 çocuk var.bizde ise daha çok subyancılık kendini taciz ve tecavüzle gösteriyor her gün basında onlarca bu tür çocuk tecavüz haberlerine rastlamak olağan hale geldiği o haberlerden bazılarını buraya derc ediyoruz işte o haber başlıkları. Florya'da ingilizce dersi öğretmeni ve bir başka öğretmen 14 yaşındaki bir öğrencilerine 3 yıl boyunca tecavüz ederler (takvim gazetesi :04.07.2003)

Anna ve babalarının yüzünden Bizde ve batıda kızlar akıllarını başlarına almazlarsa şefkatleri kendi aleyhlerinde şehvete çeviren veya çevirten körpe kızların istikbalde ellerinde olacak olan tek şeyleri yıkılmış hayaller kararmış hayatlar lekelenmiş bedenler ve belkide metreslik kalacak.yetişkin bir adamı azıcık tahrik etmenin neticesinde o adamın tecavüzüne maruz kalan ve ailesinin reddi ile o adamın metresi olup hayatı kararan ve intihar eden körpe kızların bu suistimalatlarının sonuçların gazetelerde her gün rastlıyoruzki.o kızları o surete girmelerinde terbiyeyi islamiye ve tesettür kültüründen mahrum bırakmalarında ana ve babaların payı çok büyüktür.bugün dünyada ve ülkemizde cocukların taciz ve tecavüze uğrama yaşının 6 lara kadar düşmesi milyonlarca kız çocuğun fuhuş sektörüne düşürülme yaşının12 lere kadar düştüğü gerçeği ve bunları düşüren ve pazarlayanlar arasında her kesimden insanların olması çocukların nasıl babaları yaşındaki erkeklerin taciz ve tecavüzüne maruz kaldığını gösteriyor.bunda en büyük pay o kızların bizde ve batıda tesettürsüz bırakılarak ve hürmet ve merhameti kaybederek şehvet makamına düşürülmektedir.insandaki yeni ve taze olan şeylere olan ilgi alaka ve merak gibi meyelanların da etkisiyle hele birde cazibedar bir surete girerek taze ve körpe bedenlerin teşhir edip yaşlarından daha olgun görünmelerini sağlayan makyajlanmaları körpecik kızların kendi aleyhiune çevrilmesinde en büyük etkilerinden birisi olup uyahnan hevesatların bastırılmasında gayri meşru yollardan en kolayı olan küçük kızlara göz dikip o bastırılmayan arzuları savunmasız zıaif biçare kızlarla gidermek yoluyla tatmin etmeye kapı açılmış .parası olanlar godamanlar bunu pezevenk simsarlar aracılığıyla yaptırdıkları .ya kızı kaçırarak yada kızları büyük vaadlerle evlenme vaadiyle kandırarark aldatıp o godamanlara peşkeş çekerler.bir kısım subyancılar yakışıklığını ve parasını kullanarak kızları kullanıp sonra atarlar.b.ir kısım subyancılar ise erişkindirler ya eşleri yoktur yada ayrı yaşarlar bu sefih grup çıplaklık geriliminden etkilenen en çirkin gruptur çünkü bu yaşlı sübyancı grup kızı değil torunu yaşındaki çocuklara tecavüz ve tacize yeltenerek torunu yaşındaki kızcağızları kirlettiklerine dair vukuatları her gün basında duyuyoruz.bütün bu grupların kız çocuklarına yönelik bütün bu taciz ve tecavüzlerin en büyük müsebbibi olan açıklık saçıklığın nasıl insanları insanlıktan çıkarıp sukutu insaniye ile netice verdiğinin en büyük delili ise ailede bile babaların ağabeylerin dayiların kendi mahremi olan kızlarına ,yeğenlerine kardeşlerine göz koyup kirlettiklerini duyuyoruz.beş senede istanbulda adliyeye intikal eden ensest ilişkilerin yüze yakın olması ve yine mağdurların kız çocukları olması aile içi bile olsa tesettürsüzlük yüzünden birbirlerine mahrem olanların bile nasıl subyancı olabileceğini gösteriyor.bir gazete haberinde :kızlarını taciz eden baba öldürüldü. Gibi haberler tesettürsüzlüğün nasıl çocukları direkt yada dolaylı olarak etkilediğini ,burada en büyük suçun kadınların çıplaklık hastalıkları yüzünden onların cazibedarlıklarının tesiriyle yoldan çıkan zaif iradelilerin onlara güç yetiremeyeceği açığa çıkan arzularını küçük kız çocuklarda gidermesi ile netice vermiştir.kadının tesettürsüzlüğünün sadece kadının kendine değil başkalarına da nasıl zarar verdiğinin bir numunesi .işti tesettürsüzlüğün içtimai ve toplum hayatını zehirleyen bir vechi,işte tesettürün kıymeti ve ehemmiyeti :tesettür içindeki kadın veya ktızlar erkeklerdeki o sufli duyguları uyandırmadığı için erkeklerin sönük arzuları böyle adi alçak şeylre meyletmez ve herkesin şeref ve namusu mahfuz altında kalır.o körpecik kızlar hürmet ve merhamet muhafaza edilir.hem aile kurtulur .hem millet kurtulur.hemde devlet kurtulur


2 yorum

TESETTÜRLÜLER YÜZÜNDEN

TESETTÜRLÜLER YÜZÜNDEN TOPLUMDA TECAVÜZ, TÖRE CİNAYETLERİ, FUHUŞ, SÜBYANCILIK VB. ŞEYLER VAR!

22.02.2012 - Don Vito Carleone

CVP:TESETTÜRLÜLER YÜZÜNDEN

Tecevüz için zorlamayalım, kapanacaklarına kendi istekleri ile gelsinler, teslim olsunlar demek istiyorsun galiba..

22.02.2012 - vay vay

Konular