Tesettürün Masumiyeti Arkasına Gizlenen Şeytanlar....

Nice türbanlı bayanlar vardır da insanların onları bildikleri gibi değiller. Bulundukları toplumda saygın, efendi, dindar ve samimi görünürler. Herkes tarafından takdir edilirler. Ve herkese iyiliği emredip hayrı tavsiye ederler. Belki herkes onları takdir etmekle kalmaz kendilerine örnek almaya çalışır. Güzel ve bakımlı olmaya çalışırlar. İnsanlar onlar için asla kötü bir şey düşünmedikleri gibi akıllarına dahi o insanların kötü olacakları gelmez. Onların insanlar çerisinde iken başka arkalarını döndükleri zaman ise başka başka olduklarını çok az kişi bilir. Taktıkları türban veya tesettürün masumiyeti arkasında gizledikleri gerçek yüzlerinin mahiyetini herkes bilmez.Bu gerçek yüzlerinin gün yüzüne çıkmasında netlerin büyük bir etkisi oldu diyebiliriz.Net dünyasının bu tür kadınları bir nevi ayrıştırıcı ve gün yüzüne çıkarıcı veya gerçekleri gösteren bir ayine olduğunu herkes görmeye başladı..Evli,dul veya kız olan bir çok bayanın veya namuslu ,edepli ve masum görünen bir çok bayanın sanal alemin arkasına geçtiği zaman inancını, Allahını, dinini, kitabını, inancını, ahlakını, edebini ve hayasını bir kenara koyup tanımadığı erkeklerin dansözü,strizipcisi ve metresi olduğunu artık netlere düşen veya haberlere düşen hakikatler gösterdi…

Öyle örtülü bayanlar var ki, gündüz namuslu ve hayalı ve edepli bir tavır takınırken, gündüzleri bulunduğu ortamda, çevrede evinde ve konumunda tavizsiz ve taasup bir tavır takınırken, çevresinde değerlerini muhafaza eden bir kişilik sergilerken; akşam olduğu zaman, eşi olmadığı zaman yada yalnız kaldığı zaman yada yalnız yaşaması nedeniyle o gündüz ki, karakterinden sıyrılıp o karakterin zıddına bir karaktere bürünüp netin başında tanımadığı insanlarla oyunlar oynamaya, onlarla konuşmaya, onlara soyunmaya, onları yoldan çıkarmaya kadar işleri götürüyorlar. Hakların içerisinde onlara namuslu görünen bu bayanlar karanlık çöküp şeytanlar başına üşüştüğü zaman, farklı karaktere bürünüyorlar. Hani bazı fahişeler vardır ki, gündüz saygın bir kadın iken gece olunca köşe başlarında ve barlarda dolaşarak erkekleri avlar ve onlarla para karşılığı yada kendi zevki için beraber olduğu gibi bu bayanlarda akşamları, o site senin, bu paylaşım sitesi benin, öteki oyun sitesi benim diyerek dolaşıyorlar. Tuzaklarına düşürdükleri yada düştükleri erkeklerin mezesi oluyorlar. Allahın emri olarak taktığını söyledikleri örtülerini kolayca çıkarıp msn de bir erkeğin önüne atabiliyorlar. İnançlarını kendi elleriyle yıkabiliyorlar.

Bu saygın bayanlar nerede mi çalışıyor. Ya bankacıdırlar. Ya memurdur. Ya öğretmendir. Ya din grevlisidir. Ya doktordur yada öğrencidir. Yada ev kadınıdır. Bu bayanları halleri neler midir.Bu bayanlar ya evlidir.Ya duldur.ya kızdır Yada mutsuzdurlar.

Gündüz namuslu karakterini oynayan ve Allahtan korkan onun emri için örtünen, ona itaat eden, sohbetlere giden, cemaat ehli olan bir kadın veya örtülü bayanın akşam olup, yalnız kalıp, netin başına geçince ise Allahı, kitabı, ahlakı, imanı, sohbeti, öğrendiklerini duyduklarını bir kenara bırakıp erkekleri yoldan çıkarması çok acı inanç sapması ve sapkınlıktan başka ne olabilir..Kendisine haram olan erkeklere karşı soyunup, onların alçak süfli duygularını tatmin etmeye çalışması, mahrem yerlerini hoyratça teşhir edip kendisini pis süfli adi alçakların koynuna atması Riyakarene ve kendini aldatmaktan başka nedir.Okuduğu kurandan,kıldığı namazdan,tuttuğu oruçtan,ettiği duadan ve gördüğü hakikatlerden nasibi olmayan bu bayanların nasibine zinadan başka ne düşecektir.

Maalesef tesettür masumiyetine sığınıp o tesettürün arkasında her türlü çirkinliği icra eden ikiyüzlü ve kişilikli şeytanların sayısı her geçen gün artıyor. Belki sokakta görseniz bu kadınları ne kadar masum dersiniz. Ne kadar edepli dersiniz. Ne kadar namuslu dersiniz. Ne kadar hayalı dersiniz.Ama akşam olunca yada yalnız kalınca veya şeytanı ile baş başa kalınca ;bir anda sanal genelevler olan msn lerin veya paylaşım sitelerinin aşufe kadınları karakterine bürünüyorlar.Fantezi ve seks delisi kadınlar mahiyetine bürünüyorlar.Varlarını yoklarını sanalda ve gerçekte ucuza ve beleşe satıyorlar.Bir çok erkek bu tip kadınların bu tavırları karşısında şaşırıyor.Çünkü karşılarındaki İslami yaşar bir karaktere bürünmüş kadınların farklı karakteriyle karşılaşınca hayret ediyorlar.Gündüz edebe bürünüp erkeklerden sakındırdığı bedenlerini ve mahrem yerlerini yalnız kalınca yada arkadaşlıkları ilerleyince nette birkaç gündür tanıdığı evli veya bekar olmasını önemsemediği birilerine peşkeş çekmesi karşısında bir çok insan sukuta uğruyor.Ve bütün namuslu olan tesettürlülere karşı böyle bir his ve düşünce o erkeklerde uyanıyor.Bunlar böyle ise ötekiler nasıldır diyerek bütün bayanları aynı kategoriye koyuyor.

Bu tür kişilik ve karakter taşıyan ve tesettürün masumiyeti arkasına gizlenen şeytanlar başlarındaki başörtüsü olmadan da günah işlerini yapabilirler. Pisliklerine başörtülerini alet etmeden de yapabilirler. Övünç ve gururla gibi ben türbanlıyım, örtülüyüm demeden de bu ahlaksızlıkları icra edebilirler. Bu şekilde hareket ederlerse hiç olmazsa islamın örtüsünü değil kendileri karalamış olurlar.

Acaba onları netlerde yada gerçekte karalayan yada paralayan erkeklerin çevrelerine elimde şöyle türbanlı veya tesettürlü bir bayan var.Dediklerinden haberleri varmıdır.. Onlar gibilerini ellerine düşürmenin keyfini yaşadıklarından haberleri var mı? Dillere düştüklerinden haberleri varmıdır. Belki msn lerinin ve telefonlarının elden ele düştüğünden haberleri bile yoktur. Belki ki vardır. Ama namus ve şeref denilen değerlerin kıymetini yitirdikleri için çokta umursamıyorlar.

Bu yazı: tesettürün masumiyetine sığınan, islami bir bankada çalışan, sohbetlere giden namaz kılan kuran okuyan ama netlerde kendini erkeklere zevk karşılığı satan bir kadının mabeyninde onun gibi olanlar için yazılmıştır. Bu yazının yazılmasına sebep olan kişi ise bu ahlak ve namus fukarası kadını şimdilik şehveti ve zevkleri uğruna kullanan kişidir. O insan: Senin inandığın çevrendeki kadınlar böyledir, gündüz namazda, oruçta kuranda sohbette akşam olunca ise netlerde ve gayri meşru yollardalar. Yakında buluşacağız ve ben ondan alacağımı alacam hoyratlığıyla söylemesi gücüme gittiğinin isyanıdır.

Tesettürün masumiyeti arkasında pis yüzlerini ve şeytanlıklarını gizleyen türbanlı zinakar yada zavallı kadınlara deriz ki:yapacağı gayri meşru işlerini türbana ve tesettüre yaklaşmadan yapsınlar.Zaten namus, şeref ve haysiyetlerini o ereklerin ayakları ve uçkurları altına atmışlar..Allahtan korkmadan yapmaya devam edecekler ;hiç olmazsa pisliklerini yaparken üzerlerinde türban ve tesettür olmasın.Alçak fantezilerine, oyunlarına ve pisliklerine islamın şiarlarını alet etmesinler.Pisliklerini Allahın temiz kıldığı örtüye çalmasınlar.Vesselam.Muhammed Şamil KAFKASYALI


29 yorum

Baslrtunun masumiyetine

Baslrtunun masumiyetine gizlenen seytanlar!!!(duymuyormuunuz!genel konuşuluyor) öfkeyle yazılmış birsey bu.
Sabah sohbete gider aksam internette.
Coooooooook detayli ve genelleyici søzlere ifadeler....Görün artık!!!!!!!!!!!!!!!!!

Her konuda başlığında: bazi basortululer, Herkez degil, sunlarda var aslında..demsi lazım tarafsız olduğunu bilelim. Bizde suc yok!!!!!!,

Görün görün görün artık. Ve sadece buna hak verin. Diyer söylediklerimde ben hataliyim ama.

Simdi yazmış oldugum seyin arkasindayim.!!!!!!!

22.12.2011 - Diall

Telkin edici, guzel guzel

Telkin edici, guzel guzel hadis alinarak, guzel bir uslupla soyleyin (ve okuyuculariniz faydalansin)Siz bol keseden atmissiniz.
Acik kardeslerimiz musluman degilmi,onlarin mini eteklerini yazin,eger islami ogretmek haya ve ud ogretmek istiyorsaniz. kapali olmayanlarida hedef alin. onlarada "yardim edin" "onlarada dogru yolu gosterin"
Hic degilse bir bas ortuluyu gordugunuzde islam geliyor, ve bu bacimiz belkide bu yuzden sevab aliyordur..bilinmez..bu arada aciklara hakaret etmiyorum yanlis yere cekilmesin. sadece neden onlarida ele alan onlara dogru yolu gosteren yazilariniz yok anlamadim. Mesela kapanmakla ilgili yazi yazin, yada baslarini ortturecek telkinler yazin " cehhemde saclasriyla asilacaklr" hadisini yazin...

eger boyle yazilar. yani iki tarafli yazilar yazarsaniz, objektif oldunuzu anlariz, ve tepkimiz bu kadar sert ve kirici olmaz.
lutfen tek tarafli dusunmeyeleim.


Kuldur.. Mevlana ne diyor, gel ne olursan ol yine gel..(pek hatirlamadim, ama oyle birseydi)

.

16.12.2011 - DIALL

Asıl siz at gözlüklerini çıkarıp bakın

Bol keseden attıkları İslamın şartları imanın gereklilikleri olduğu için Allah kalemine kuvvet versin bol bol atsın ve yazsın.Yazdıkları benim gibi insanlara da ders verdiği için Allah razı olsun hizmetini daim etsin.Diğer yazılarını takip etseydiniz görürdünüz. Tesettürsüz ve Çıplak Kadınların Maaruz Kaldığı Tehlikeler,Dünya Çıplaklar Kampına Döndü,TESETTÜRE GİRMEK İSTEYEN BİR BAYANIN KORKU VE ENDİŞELERİ gibi yazılarından haberiniz olurdu peşin hüküm vermezdiniZ açık olanlara yazmadığını söyleyerek.Objektif olduğunu anlayabilmeniz için tüm yazılarını okumanız gerekiyor.Bir türbanlı olarak yazıda geçen şekilde olan başörtülüleri görünce midem bulanıyor, bence insanları dinden soğutuyorlar. Böyle örtmektense hiç örtme daha iyi diyor millet. Böşörtülülerde böyle olursa diye başlayan cümleler dökülüyor ağızlardan.Sizinde sokaktaki insanların tepkilerinden haberiniz yok anlaşılan.Bu kadar tepki veren siz varsınız yaranız var demekki gocunuyorsunuz.O hareketleri yapmasanız bu kadar tepki vermezdiniz.Egonuz kabarmış nefsiniz savunmaya geçirmiş sizi hemen.Başörtülü bayanlar hak veriyorsa yazılanlara kendinizi tartın. İrem ablanın dediği gibi gerçekliğine ve doğruluk payına bakın yazılanların.
Buraya yazı yazmak için kimse kimseden müsade istemez.Uygun görülen yazı ve yorumlar site yöneticileri tarafından yayınlanıyor anlaşıldığı üzere.

16.12.2011 - Tarabengiz

okudum... size hak

okudum...
size hak verebilirim bazi konularda,bende basortuluyum.ama sanki butun basortululer boyle gibi..yazmis. bu yuzden sinirlendim..

ve birsey unuttunuz..insan herzaman tepkisini dile getirmek icin illa gocunmasi gerekmez. yorum yapmak icin, kendi dusuncelerini demek icin gocunmak gerekmez. ama gocunur ve kirilirsamda bunu dile getiririm'ki karsi tarafin haberi olsun.

neler dusundugumu anlamaniz icin su linki okuya bilirsiniz eger isterseniz

http://www.haber7.com/haber/20110918/Albayraktan-basortululere-elestiriye-isyan.php

17.12.2011 - diall

Haklı olduğundan değil altta kalmamak için konuşuyorsun

Siz haklı olduğunuz için konuşmuyorsunuz. Feministlik damarı ile cevap veriyorsunuz. İslami feministlik öyle tehlikeli bir hal almışki bunu sizde gördüm.Haklılık ile değil altta kalmamakiçin konuşuyorsunuz.Dersinizi dudağı boyalı, süslü, süsünü herkese teşhir etmekten sakınmayan,bu halini resimlerle kalıcı hale getirip öldükten sonra bile o resimlere bakıp harama giren insanların günahını yüklenmeye devam edecek olan albayraktan aldığınız belli. Bir bayan olarak asla size katılmıyorum.Allah katında feministlik beş para etmez.Hele müslüman bir bayanın feministlik davası daha çirkindir.Size tavsiyem ya hayır konuşun ya da susun.

18.12.2011 - Emire Nur

Tesetturlu Bayan

Tesetture dikkat eden bir bayanın diğer anlamda Bazı huyları ahlak dışında dahi olsa; Açık bayana nazaran daha iyidir.
Zira Açık bir bayan açık giyindiği için hem Allahın bir Farzına muhalefet ediyordur hemde bir erkeğin Haram Bakışlarını celbediyordur. Bu halde iki kat günaha kapı açar..Tesetture dikkat eden en azından Başkalarının Haram bakışlarından korunur ve kendisine haram nazarların yönelmesine Mani olur...

22.12.2011 - Kaside-i Bürde

Ne altta kalmaması.ne

Ne altta kalmaması.ne feministligi.... Buyuklenmeyin!
Herkezin görüşü farklı! Bunu kabullenin. Buna bir ad takmayın.

Zaten anlamayana...dahada birsey yazacak değilim.

....

19.12.2011 - Diall

Kimi savunduğunuza dikkat edin!

Herkesin görüşü farklı olabilir. Allahın emir ve yasakları kesindir, değişmez.Görüşüne sahip çıktığınız insanın Allahın Kuranın emirlerine ne kadar riayet ediyor etmiyor mu diye karşılaştırma kabiliyetinizde yokmu.Örnek aldığınız Özlem Albayrak hanımın "Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin." (Buhari, 'Libas', 84; Müslim, 'Libas', 120) hadisinden, '' Ümmetimden henüz görmediğim,cehennemlik olan iki sınıf vardır.Bunlardan bir sınıfı kadınlardır ki giyinik oldukları halde elbiseleri,örtülmesi gereken yerlerini örtecek derecede kalın,sık ve geniş olmadığı için onlar çıplak gibidir.Bunlar hem kendileri baştan çıkmışdır,hem de başkalarını baştan çıkarırlar.Başlarıda Deve Hörgücü gibidir.Bu gibi kadınlar,Cennet e girmek şöyle dursun,onun kokusunu bile alamazlar.Halbuki Cennet in kokusu çok uzak mesafeden bile hissedilir.''Sahih Hadis-i Şerif,Müslim hadisinden haberi yok anlaşılan.Böyleleri sizin gibi zaaflarına gem vuramayan kadınları hipnotize edip Peygamberin lanetlediği işi yaptırmakla görevlerini yapıyorlar.Siz nasıl göremiyorsunuz!Gurur kibir enaniyet ne kadar baskın ki haklısınız demek ağır geliyor.Böyle insanların saçma sapan fikirlerini okuyacağınıza biraz meal hadis fıkıh kitabı okumanızı tavsiye ederim.Bunları örnek alacağınıza hanım sahabeleri Hz Fatıma gibi mahreme görünmemek için gece gömülmeyi vasiyet eden haya iffet edep abidelerini örnek alınız.A’RAF 7/198. Onları doğru yola çağırırsanız duymazlar. Sana baktıklarını görürsün, oysa görmezler.ayetindekilerden olmamanız duasıyla.İster yazın ister yazmayın. Yazılanlardan ibret alın yeter! Hadiselere Allahın rızası, sünnet ışığı, hadis, sahabe rehberi gözüyle tarafıyla bakabilmeyi nasip etsin.

20.12.2011 - Emire Nur

bu Hadisleri bende

bu Hadisleri bende biliyorum..çok şükür. Ve sunuda biliyorumki genelleme en buyuk hatadir!!! Bu hadis size bu hakkı vermiyor..bağıra bağıra onların ayıbını yüzlerine vurmanızı emretmiyor Yafa telkin etmiyor.
Bun ne! anlamiyomusun Nefis denen birsey var!!!!!
Ve bu yazıda yazar tek bir kısinin ayıbını sanki bu ayıbı berkez yapıyor gibi yazmış???!!
Görün artık .
Hasa benim problemim hadis değil. Rabbimin emri farzdir.
Ama bu sizin bukadar suclayici ve bukadar isyankar olmanız anlamına gelmiyor. Dikkat edin.
Evet olabilir kimisi kas alıyor kimisi hörgüç yapıyor. Siz Sadece telkin edin. Allah herseyi görür SİZİN kinide görüyor.
Herkez önce kendini eleştirse bu film bitecek..
Ve birsey daha atladın Herkezin günahı kendine. Sen bu konuşmalarınız başörtü bacılarımız düşünüyormuş gibi konuşma. Sen resmen fırsattan istifade ediyorsun.
Kardesinin ayıbını yüzüne vurma..yumuşak sekilde anlat.
- birseyi atladini!!!

Saci aciklar!! Onlar kapatmiyor diye onlar nefislerinde ozgurlermi. (Ben sizin gorusunuzu su son yadiginizdan anladım) bu yüzden size cevab vermiyecem. Kusura bakmayın.

Ben senden şüphe ediyorum. Başörtülüleri hedef almissin,

20.12.2011 - Diall

İnandığı gibi yaşamaynlar,yaşadığı gibi inanmaya başlr.(Hz Ömer)

Ben sizin kadar okuma ve anlama özürlü birisini görmedim.Her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.ben hadisi yazarım.Herkes hadisten nasibini alır.Ben ne hadisi tabir ederim,ne tevil ederim ne de tefsir ederim.Herkes hissesin alır.Hadisleri bilmek marifet değil amel etmek marifettir.Bilen amel etmiyorsa ne kıymeti vardır.

Bazı hakikat ve hadisler genelleme içerisinde kişisellik taşır.Herkesin hissesi vardır.Aklı olan alır, olmayan almaz.Eğer birileri hadise uygun yaşamıyorsa, o hadisin belirttiği tehdide maruz kalır.Görmediğimiz, bilmediğimiz insanların ayıplarını yüzlerine nasıl vuracağız.Hadisi alıyorsun güzelce kendine göre yorumluyorsun.İstediğin gibi şekil veriyorsun.Sonra bizlere hadisin hesabını soruyorsun.Bu kadar konuşuyorsunuz ama nedense ağzınızdan haklısınız, doğru söylüyorsunuz çıkmıyor.Bir kişinin ayıbını yüzüne vurma diye bir şey yoktur.İnsan kör değil, sağır değil, akılsız değildir.Şu siteyi karıştırın yazarın dikkat çektiği hatalara düşen yüzlerce insana rast geleceksiniz.Yazar dört senedir binlerce insanla karşılaşmış, binlerce sayfa yazılar yazmıştır.Hatta bazı insanlara mail yoluyla yüzlerce sayfalık yardım yazısı yazdığını bilirim.Yaşadıkları ve gördükleri senin ve benim bildiklerimden çoktur.Yazıları yazarken aynı sorunlara düşmüş onlarcasını düşünerek yazar.

Kusura bakmayın nazlı nefislerinizin hatırı için ikazdan, ihtardan uyarıdan vazgeçecek değiliz.Nefsinizin hoşuna gitmiyor diye hakikatleri gizleyecek değiliz.Eğer bu filmin bitmesini istiyorsanız suçunuzu kabul edin olsun bitsin.Başkalarından bunu bekleyeceğinize kendiniz yapın filmi bitirin.Karşınızdaki cehaletiniz karşısında sukut etmesini galibiyet olarak da anlamayın.Aferin,beni yorma gibi cahilane sözleriniz bile gururunuzu gösteriyor.

Kusura bakmayın islamdan haberiniz pek yok.İslamda herkesin günahı kendine değildir.İslamda yaşın yanında kuruda yanar.Öyle bir ateşten sakının ki gelince sadece zalimleri yakmaz mazlumlarda dokunur.Nice ümmetler vardır ki zulüm karşısında sustukları için ses çıkarmadıkları için müdahale etmedikleri için zalimlerle beraber mazlumlarda yanmıştır.

Kusara bakmayın merhametim ve şefkatim onları düşünmeyi gerektirir. Yeri geldiği zamanda uyarmayı, ihtar etmeyi gerektirir.Başını örtüp sokakta kot pantolonla, edep yerlerini açan, bacağını açan kadının bu sorumsuzluğu saçmalıkları Allahın emirlerini alaya aldırmaları beni ilgilendirir.Çünkü yaptığı giyim tavrı ile islama öteki örtülüleri karalıyor batırıyor.Aklı fikri olan bunu yapar mı.İşin garibi böyle giyinenlerin büyük çoğunluğu üniversite kızları.Altında kot pantolon olmayan kadın yok.Okumuş kadınlar kadar islama zarar veren örtüyü bozan mahveden başka bir kesim yok.Bunlara nasıl sessiz kalalım.Hani okuyup ilim sahibi olacaklardı.

Sence başı açık ama güzel ve nezih giyinen bir kadın, başı örtülü ama çıplak gezen bir bayandan hayırlı değilmidir. İnandığı gibi yaşayan, inandığı gibi yaşamayandan hayırlı değilmidir.Söylemleri ve eylemleri bir olan olmayandan hayırlı değilmidir.

Bende başörtülüyüm onları hedef almam. Yazınızda bol bol iftira olduğu gibi itham olduğu gibi bu son sözünüz dahi bol iftira dolu.Kimseyi hedef almam.Sadece İslamı karalayanları hedef alırım.Çünkü Allah ayette der ki; "Allah işini ve vazifesini düzgün yapandan hoşnut olur." Bunun zıddı şudur.Allah işini ve Allaha karşı vazifesini doğru ve tam yapmayandan hoşnut olmaz.Başörtülülerin çoğusu okumuş, okuyanlar o zaman işlerini tam yapsınlar.İnançlarını tam yaşasınlar. Fizikten iyi not, matematikten iyi not al ama Allaha karşı vazifelerini umursama.Başörtün yarım yamalak, imanın yarım yamalak, inancın yarım yamalak, namaz ve dua yarım yamalak.Allah nasıl bu işten memnun olur.Allahın memnun olmadığı şeyden bizlerde memnun değiliz.

Dikkat ettiniz mi.Burada size pek hak veren yok.Ama bunu pek görmüyorsunuz.Hala inat ve ısrarla laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz.Bunun size faydası yok.Bu sitede o kadar güzel yazılar ve hakikatler var ki, onlardan pay almaya bakın.Yazarın bütün yazıları böyle değildir.Kadınların haklarını, hukuklarını koruduğu, hayrını menfaatini düşündüğü yazıları da var onlara da bakın.

21.12.2011 - Emire Nur

Emire Nur,

Sözünüz :

"....İslamda herkesin günahı kendine değildir.İslamda yaşın yanında kuruda yanar.Öyle bir ateşten sakının ki gelince sadece zalimleri yakmaz mazlumlarda dokunur.Nice ümmetler vardır ki zulüm karşısında sustukları için ses çıkarmadıkları için müdahale etmedikleri için zalimlerle beraber mazlumlarda yanmıştır...."

Cevabım:

Noktasına Kadar Katılıyorum...

21.12.2011 - Kaside-i Bürde

CVP:bu Hadisleri bende

"İnsanlar uykudadır. Elbet onlar için bir uyarıcı lazımdır.."

Arkadaşımızın sert eleştirisi rahatsız edici olabilir. Ve çok rahatsız olmuşa benziyorsunuz. Bazen gaflet uykusunda olanların kendi gelip biz ne yapıyoruz diyebilmeleri için böyle uyarıcı gerekiyor olabilir..

Benim kanaatim buradan mesajı alıp üzerimize düşeni yapmamız.

Saçı açıklar ise bu yazının konusunun dışında. Parkta bahcede yolda yolakta saçı açığın hataları dine islama maal edilmezken, bir kapalı kücük bir hata yapsın bütün kapalılar ve müslümanlar ZAN altında bırakılmakta..

bunları iyi düşünmek lazım

saygılar

21.12.2011 - gafil kul

herkes

ALLAHIN emirlerine uyuyormu ki herkes, cok fazla sacmaliyosunuz bencede bu yazi proveke edici bi yazi ,insanlarin nefislerini tam olarak yendigini soyleyemeyiz... en ufagi sizler bi yazari taniyosunuz diye bu kadar tepki, melekleri gibi emire nur hanim bi heriifin etrafinda toplanacaginaza hem cinsinizin hakli olabilcegini , yazarin da yanlis cumleler kurucagina yanlis yazilar yazabilcegine dikkat edin lutfen....

20.12.2011 - gülgiller

Sui zan etmeyin!

Allahın emirlerine uyup uymama meselesi değil bu kardeşim ayetleri göz ardı etme kulak tıkama meselesidir. Allah emirlerine uyanlara cenneti müjdelemiştir, uymayanları da cehennemle ikaz ve ihtar etmiştir. Saçmalık dediklerinize dikkat etseniz iyi olur hadis ve ayetler var içerisinde Allah muhafaza şirke girmeyin. Zaten kimse nefsini tamamen yendiğini söylemiyor. Bu tepki yazarı tanımaktan değil kardeşim hak ve hakikati bilmekten kaynaklanıyor. Sui zan etmeyin.Kimsenin melekliğini yapmıyoruz Allahın rızasını, Peygamberin sünnetini, sahabe gibi hayat yaşamayı gözeten insanların hizmetine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allahın ayetlerini, Peygamberin hadislerine çalışıyoruz.Arkasına takıldığımız yalancı değil, batıla da gitmiyor. Yanlışı doğru göstermiyor, hakkı gizlemiyor. Bizde taassup yok, körü körüne bağlanmıyoruz kimseye. Yazıları biraz sert olabilir ama babanın çocuğuna kızması şefkatinden olduğu gibi. Bu abinin yaptığıda odur ama nazlı çocuklar anlamıyor. Bu insanın hakikatleri gösteren yazılarına destek vermem sizi neden rahatsız etti anlayamadım. Garazınız, kızgınlığınız kime neye nedendir… Yazarın yazılarını editörü olarak ben kontrol ediyorum zaten. Yanlış eksik varsa yayınlanmadan evvel düzenleyip, düzeltiyoruz. Allah feraseti basireti kapanmışlardan etmesin.

20.12.2011 - Emire Nur

Beim basiretim, imanim,

Beim basiretim, imanim, hickimsenin haddine dusmedi.dikkat edin! hakkim kaldi sizde!
dediklerinizi okuyacagim birazdan, Hatam vardir, "bakin" yok demiyorum.

egeriki hatam varsa allah bana daha da cok ilim nasip etsin.

ben basortuluyum evet. ama birkac defaa denk geldim bazi kisiler basortululeri elestiriyorrdu, yok soyle- yok boyle..sirf kendi vicdanlarini rahatlatmak icin(bu kisileri taniyorum ve bu yuzden niyetlerini biliyorum!).

bir defasinda'da bir yakinim (erkek) bir video paylasti sitede..basortulerin resimleri vardi(belliydi bu kisinin niyeti) karalamak ve asagilamakti sadece...kendisi basortuye'de karsi bu arada.
..ben bu kisilerede ayni cevaplari verdim..

VE bu piskolojimle sizinde art niyetli oldugunuzu dusundum...
megerki davaniz icin yapiyormussunuz...

22.12.2011 - diall

Konular