YEŞİL CAZİBENİN ADI: TEKBİR FİTNESİ, ARMİNE FAHİŞESİ VE STV REZALETİ

Bugün adına İslami moda denilen kesimlerin modası kuran ve sünnete göre değil hevaya, ahlaksızlığa, cazibe ve sömürüye göre şekillendiği için büyük çoğunluğuyla bu İslami denilen modalara uyanlarında ahlaki değerlerini iffetlerini ve edeplerini yitirdiğini görüyoruz.Bu modanın adı İslami olsa da hakikat de ahlaksız ve hayasızlığa kapı açan bir fitnedir.İslamın yeşil cazibesini açığa çıkaran Bu tekbir fitnesi ,armine fahişesi ve ötekilerden ibaret olan bu modaların gayesi Tesettürü ifsat edip bozarak, tağyir edip değiştirerek, içerisine ahlaksızlık ,maneviyatsızlık, iffetsizlik edepsizlik katmaktır..Kuran ve sünnete göre tesettür, kadının iştihasını açmamaksa, tesettür kadının cazibesini namahreme karşı gizlemekse, tesettür kadının iffet ve hayasını örtmekse,tesettür kadının maneviyatını koruyup onun haram bakışlarla kirlenmesini önlemekse, tesettür kadının erkeklerin dikkatini çekecek olan edep yerlerini kapatmaktan ibaretse, tesettür kadınların taciz ve tecavüze uğramasının önünün almaksa, İslami denen bu modaların eliyle tesettüre katılan makyaj ,tesettüre katılan cazibe, tesettüre katılan rengarenk şekiller, tesettüre katılan çekicilik ,tesettüre katılan iştiha açma modelleri ,tesettüre katılan hayasızlık neyin nesi neyin fitnesidir..Adına İslami modacı denilen bu güruhlar kuran ve sünnete göre tesettürünü nasıl olduğunu bilmiyorlar mı.Onlar kuran ve sünnete göre moda üretmediklerini kadınları böyle bir modaya sevk ederek onların fıtratlarını suistimal ettiklerini ve ahlaklarını, iffet ve edeplerini mahvettiklerini bilmiyorlar mı.Müslüman kadının en mahrem yerlerini İslami moda adı altında açıp onları sömürmek nedir..Böyle kuran ve sünnete zıt bir moda üretenlere İslami modacılar mı denir yoksa fitneciler mi denir.
Aslında bu İslami moda içerisinde açılan ahlaksızlık, hayasızlık ve edepsizlik çığırlarının sahiplerinin dinlerinden ve imanlarından şüphe edenlerin sayısı az değildir.Şuurlu bir Müslüman para adına ve uğruna Allahın ayetlerini nasıl böyle değiştirip bozabilir.Kadını hayasızlığa atabilir.Tesettürün temelini oluşturan iffet haya ve edebi yıkabilir.Şeytanlar mı onlara telkin ediyor başörtüsü reklamlarında oynattıkları kadınların dudaklarını boyayıp onlara makyaj yapmayı, onlara daracık elbiseler giydirip edep yerlerini teşhir etmeyi.Tesettür kadının çirkinliklerini gizliyorsa reklamlarında cazibedar kadınları seçmekle neyi hedefliyorlar..O reklamlarla kadınların bilinç altına sizlerde böyle olabilirsiniz.başörtünüz olduktan sonra gerisi önemli değil.Başörtüsü süslenmeye, dikkat çekici giyinmeye ,cazibedar olmaya engel değildir.Sizin de hakkınız var kocalarınızdan başkaları için süslenip onlara güzel görünmeye.vs.vs.
Şu gerçek bilinmelidir ki,kuranın tesettür emri zıddına olarak piyasaya sürülen bu islami moda safsatası ancak şeytanların insanlara verdiği bir fitnedir.Yeşil modayla kara zinalara kapı açmaktır.Müslüman görünüşlü adamların altında islamı, kadını, tesettürü bozmak için uydurdukları bir akımdır.Bu İslami moda çığırı kendisiyle beraber maalesef ahlaksızlığı ,hayasızlığı ve edepsizliği getirmiştir.Bugün toplumda en çok dikkat çeken en şuh ve alıcı cazibedar giyinenlerin başörtülü oldukları gerçeği İslami modacı fitnecilerin kuranın tesettür emrini ne hale getirdiklerini göstermesi cihetiyle bunu ispat ediyor.O fitnecilere kadı4nlar kapılsalar da şu gerçeği bilsinler ki,Allah katında eskimez ve bozulmaz değeri düşmez tek moda hakiki tesettür modasıdır.Bugün adına islami moda denilen ve dışarıda giyilen modeller kadının iffetine, hayasına, edebine,halel getirmekle kalmayıp kadının eşine karşı sadakatsizliğe de itmektedir.Kadınları kendisine esir edip paralarını ve hayalarını sömürmektedir.Kadınları Allahın tesettür emrinden uzaklaştırıp modanın istediği gibi bir örtüye sevk etmektedir.Kuranın emrini demode ederken ;kendi şeytanca tertipledikleri modanın emrini canlı tutmaktadır..
Bu İslami moda fitnecilerine aldanmamak için müslümanlar bilsinler ki, İslami modacıların ve yeşil fantezicilerin tekbir fitneleri ve armine fahişeleri ve ötekileri kuranın ve sünnetin düşmanıdır. Bu fitneleri yayınlayan İslami kimliği taşıdığını iddia edenler kanallarda tesettürü tahrip etme hareketının bir ateşleyicisidirler. Bu fitnelere Müslüman kadınlar aldanmasınlar. Allah katında kadın için değişmez bozulmaz ve değerini yitirmez tek moda iffet edep ve haya modasıdır. Allah katında iffet, edep ve hayâ modası hiçbir zaman değerini yitirip değişmez. Bu modayı ise kadın sadece hakiki tesettüre riayet ederek kazanır. Çığırından çıkan ve kadını manevi olarak maskaraya çeviren giyimlere uyanlar, erkeklerin fantezilerini süsleyen giyimleri üzerinde taşıyanlar ve fitne saçan İslami modaya uyanlar “Giyinmişler ama çıplaktırlar. Giyinmiş çıplaklar cennetin kokusunu duymazlar. Hâlbuki cennetin kokusu 500 bin senelik mesafeden gelir. Hadisinin tehdit ettiği kadınlar güruhunun içerisine girerler.

Eğer denilse: Giyinmek güzeldir ve kadının fıtratı bunu ister. Bu modalar zevklere göre şekilleniyor. Kadınların zevklerine göre modeller tasarlanıyor. Buna nasıl kısıtlama getirilebilir.
Cevap olarak deriz ki: Evet kadın fıtratına göre güzel giyinmek ister ve beğenilmek ister. Ama bunu yaparken kuranın kendisine çizdiği hudutlar dâhilinde yapacaktır. Giyimi onu sadakatsizliğe sevk etmemelidir. Kadın her istediğini yapsa ya da giyinmek istese fitnelerin önü alınamaz. Kadın sefih medeniyet en çok suistimal edilen varlığıdır. Aldanmaya ve aldatılmaya yapısı müsaittir. Fırkalara akımlara çabuk kendini kaptırabiliyor. Duygusal ve hissel yönü aldanmaya açıktır. Kuran ona karşı sömürünün önünün almak için ona tesettürü emir etmiştir. Tesettür ile cazibesini namahremlere karşı set çekip sevgi muhabbetini sevgisini ilgisini sadece eşine hasrı nazar etmesini istemektedir. Başka erkekler için kendini güzelleştirip onlara kendini beğendirmek peşinde koşmasına müsaade etmiyor. Bugün İslami moda kadınların fıtratını ve inanancını suiistimal ederek aldatıyor. Onları İslami moda adı altında soyup hayâsızlaştırıyor. Kuranın tesettür emrinin zıddına bir halete sokuyor.
Kadın fıtratı gereği eşinin muhabbetini muhafaza etmek için güzel giyinsin kendisini ona beğendirmek için farklı giyinsin. Fıtratında var olan duyguları tezahür ettirsin ama helal dairesinde kurana ve sünnete ters düşmeden yapsın. Moda takip etsin ama tutkuya dökmeden yapsın. Parasını malını zamanını modaya yatırmasın. Şeytanın zehirli okları denilen haram bakışları her daim üzerine çevirtmesin. Giyimiyle yalancı cehennem hurileri suretine girmesin. Vesselam.


3 yorum

Cemiyet, fertlerden müteşekkildir.

Bahseni ettiğiniz sorunlar, genel anlamda toplumun fikri kabullenişinin ürünüdür. Setri avret etmeyen mestureler, bu toplum tezgahında dokunan ürünlerdir. Ben, sen, onlar bu saçmalığı ses çıkarmayarak, onaylayarak, görmezden gelerek kabullendiğimiz için toplumda böyle sapmalar görülebiliyor. Nasıl oluyor bu? Aklıma gelen iki şey var: 1.si fitnevizyonda fitnelenen kara dizilerle sürekli aynı mesaj telkin ediliyor. Açıl, saçıl, aldat, çık bırak çık bırak, evlenme, evlilik çok zor bir mesele vs vs... Savaş arkadaş doğru söylemiş. İnsanları eğitmek, bilinçlendirmek gerek. Bahsi geçen gafillere, cahillere göre yaptığı şey neyki? Haberi bile yok belki tesettürün mahiyetinden. Örfen veya bir parça vicdanen taktığı başörtüsünün kendisini kurataracağını sanıyor. 2.si ben de dahil olmak üzere burdaki ekser arkadaşlar tebliğimizi yaparken surete taklıyoruz. Yok böyle giyinecek, yok şöyle bağlanacak vs. Aslında benim anladığım ama yapmakta muvaffak olamadığım; biz esası konuşmuyoruz. Surete takılmışız. Adam karısını niye kıskanmıyor? Kadın niçin örtünmüyor? Açık saçıklığa alışmış, dünyaya dalmış, ölümü hatırına getirmiyor, ahrette vereceği hesabı hesaba katmıyor, Rabbini layıkıyla, isim ve sıfatlarının yüksek mertebesiyle tanımıyor da ondan. Dünyanın fani, ölümün ani, ameli salihayı ve takvayı etmek gani... dersleri verilse, Cenab-ı Hak, isim ve ıfatlarıyla tanıtılsa, ahret her daim ihtar edilse, evden fitnevizyon ve ifsadsayar çıkartılsa muhakkak olumlu bir değişme olur itikadındayım. İnsanın nefsi, şeytanı, günahları olduğu gibi aklı, kalbi, vicdanı, arzuları, korkuları, umutları da vardır. Asla kayıtsız kalamaz hiçkimse bu ölüm meselesine. Ya kardeşim diyecez. Sen ölmeyecek misin? Nerden gelmiştin? Nereye gideceğini sanıyorsun? Ne işin var burda? Acaba akıllı bir mahluk olup diğer canlı ve cansızlardan ayrılman garip değil mi?Bak, sevdiklerin ölüp kayboluyorlar. Ne oldu şimdi onlara? Nerdeler şimdi? Onların saadetini istemez misin? Onlarla taekrar birlikte olmak istemez misin? Ne istiyorsun sen kardeşim? Ne yapıyorsun Allah aşkına? diye ihtarlar heralde o gafil cahillleri uyandıracaktır İnşallah. Cenab-ı Hak, hizmetimizde bizleri muvaffak eylesin...

23.09.2011 - Vahid-i Kıyasi

faise denmez

bi kadina faise denmez ... herkesin amelleri vardir herkesin nefsinin yenildigi seyler vardir

19.07.2011 - kül kedisi

YEŞİL CAZİBENİN FİTNESİ

BU KONU SADECE ARMİNE İLE ALAKALI DEĞİLDİR.KONU AİLELERİMİZDEKİ DİNİ YOBAZLAŞTIRMAYLA ALAKALIDIR.SORUYORUM; BİR BABA KIZININ BAŞINI ÖRTÜP,BACAKLARINI GÖSTERMESİNE NASIL MÜSADE EDER? BAŞINI ÖRTÜP KALCASINI ALEL AÇIK ETMESİNE NASIL MÜSADE EDER? BAŞINI ÖRTÜP İÇ ÇAMAŞIRLARI MEYDANDA OLACAK ŞEKİL GİYİNMESİNE NASIL MÜSADE EDER? BAŞINI ÖRTÜP EDEP YERLERİNİN ERKELERİN ŞEHVETİNE YOL VERECEK ŞEKİLDE SALLANMASINA NASIL İZİN VERİR? BABALAR KIZLARINI KIRAMADI,PEKİ ANALAR? ONLAR NERDE? ABİLER,KARDEŞLER NERDE? ONLARI GEÇTİK! KOCALAR NERDE? EVDE EŞİNİN GÖRDÜĞÜ VÜCUDU DIŞARDAKİLER DE GÖRÜP FAYDALANIYOR,BU NASIL BİR MİDE? NE BİÇİM ADAMLIK? BU KADIN SANA AİT DEĞİL Mİ ARKADAŞ? BAŞKA ERKELER KARINDAN ŞEHVETLENİYOR! DIŞARI ÇIKMAKTAN NEFRET EDİYORUM ARTIK. GÖZÜNÜZÜ NEREYE SAKINACAKSINIZ? UTANMADAN GÖZÜNÜZE SOKUYORLAR! MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRELİM İNŞALLAH. RABBİMİZ KUDRET SAHİBİ HERŞEYE KADİR DİR. HİDAYET EYLER,AKIL FİKİR VERİR İNŞALLAH.

18.07.2011 - SAVAŞ E.

Konular