Chat, 21 yıllık evliliği yıktı

MANİSA'da yerel bir gazetenin sahibi olan İsmail Aydoğan, 21 yıl önce evlendiği 2 çocuk annesi eşi Sevda Aydoğan'ın internette ‘chat’leştiği bir erkekle kendisini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Aydoğan, eşinden boşanmak için 100 bin YTL isterken, iddiaları reddeden ev kadını Aydoğan dava açıp eşinden 20 bin YTL tazminat istedi.


Birbirlerini severek, 21 yıl önce evlenen İsmail Aydoğan ile Sevda Aydoğan'ın arası 2 iki yıl önce açılmaya başladı. İddiaya göre, Sevda Aydoğan, internette bir erkekle tanışıp ‘caht’leşmeye başladıktan, buluşup gezdi. Bu durumu internet üzerinden iletişim kurmayı sağlayan MSN aracılığıyla bir kadın arkadaşına yazdı. İsmail Aydoğan, aşk içerikli olduğunu belirttiği bu yazışmaları görünce dava açtı. Avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Aydoğan, dilekçesinde, şu iddialarda bulundu:


“Eşim beni bir başka erkekle aldatıyor. Bunu öğrenince evi terk edip gitti. Eşim evi terk ederken, ziynet eşyalarını da alıp gitti. Kendisi sabaha kadar MSN'de yazıştığı için, oğlumuzla ilgilenmiyor. Onlara iyi bir gelecek vermek için ABD'de çalıştım. Birikim yaptım. Bunların hepsi eşim ve çocuklarım içindi. Eşim Kıbrıs'Ta okuyan kızımla da ilgilenmiyor. Bankadaki ortak hesabımızda bulunan 50 bin doları benden habersiz çekmiş. Bu evlilik artık yürümez. Aldatan bir kadınla artık birlikte yaşayamam. Boşanmak istiyorum. Bunun için de 75 bini maddi, 25 bini manevi olmak üzere toplam 100 bin YTL tazminat istiyorum. Oğlum S.C.A.'nın velayetinin de bana bırakılmasını talep ediyorum.”


Eşinin iddilarının asılsız olduğunu öne süren Sevda Aydoğan ise “Eşim sürekli yurt dışına gidiyor, asıl o beni aldatıyor. Uzun süre eve gelmiyor. Eşim sürekli beni ve ailemi tehdit ediyor. Evi eşimin zoruyla terk ettim. Ben de boşanmak istiyorum. Boşanmak için de 20 bin YTL tazminat istiyorum” dedi.

VATAN


1 yorum

Aldatan aldatana... Allah

Aldatan aldatana...
Allah böyle eşlerden muhafaza buyursun.

Teşekkürler ankebut.

03.09.2010 - nisa-57

Konular