Yabancı Erkeğin İlgisine Kadının Tepkisi Nasıl Olmalıdır.!

Erkeğin İlgisinden Kaçıp Rabbine Sığınan Kadınlar!

SUAL:
Ben 20 yaşında ve evliyim eşimi de her şeyden çok seviyorum hep onu kaybetme korkusuyla yaşıyorum...işyerinde başıma gelen bir olaydan sonra bu korkum daha da arttı bir erkeğin bana karşı olan ilgisini farkettim çeşitli bahanelerle benle konuştu tabi ki onu benden uzaklaştırıcı şeyler söyledim ama böyle bir durumun içinde olmak beni öyle rahatsız ediyor ki çünkü sonuçta bende onla konuştum kaç gün içimde sanki patlıyacak gibi bir sıkıntı var bu konuyu eşime de anlattım işi bıraktım zaten.kendimi çok şuçlu hissediyorum acaba içimdeki niyet iyimiydi kötümüydü bunu düşünüyorum tek bildiğim kocamı çok sevdiğim ve ondan başkasını düşünemediğim bu olaydan sonra erkeklerle konuşmaktan korkuyorum şeytan hep yanımdaymış gibi geliyor beni kötü işlere sürükleyeceğini yada kötü şeyler hissettireceğini düşünüyorum kendimden çok korkuyorum,5 vakit namazımı kılıp dua ediyorum hep tevbe ediyorum.bu konuda bana yardımcı olurmusun.Şu yaptığımın bile günah olduğunu düşünüyorum.kocama karşı vicdanım rahat değil Allah rızası için düşüncelerini ne yapmam gerektiğini söyle....

CEVAP:
Kardeşim yaşadığın bu olaydaki ihmaller kusurlar hatalar yanlışları ve alınması gereken tedbirleri maddeler halinde özetledim. Nefsinle beraber o hakikatleri dinle.

1-Eşini seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun, erkeklere kapılmaktan korkuyorsun, günaha girmekten korkuyorsun,belli ki şeytan üzerinde bir korku imparatorluğu kurmuş. Korkmak güzeldir ama bu işi abartmadan.insan korkarak tabiki namusunu imanını iffetini korur.korkudamarı olduğu için hayatanı muhafazaeder.ama korkuyu zaifiyet yapmadan korkun.. Şeytan korkularınızı iyi tespit etmiş, o korkuları bayağı gözünde büyütmüş.korkularından seni korkutuyor.


2-Kardeşim Rüşvetler verme rüşvet rüşveti doğurur. Bakış rüşvettir. Gülüş rüşvettir konuşma rüşvettir. Basit hareketler üşvettir. Lakayt konuşmalar bir rüşvettir. Mukabele edip karşılık verme rüşvettir. Yalnız baş başa kalmak rüşvettir. Bu rüşvetler zina rüşvetini doğurur. Küçükleri veren büyükleri de zamanla verir. Namusun ve şerefi imanı ve nikâhı küçük lezzetler karşılığında rüşvet verir. raşvet verenlerin cezası ise cehennemdir. Ateştir. Azaptır. Namus ve şeref emaneti bir gün geri istendiği zaman acaba o kul diyebilir mi ki, rabbim küçük lezzetler karşılığı onları rüşvet verdim. Bozdurdum. Diyemeyecek se ona göre hareket etmesi gerekir.


3-Evli bir bayana alıcı olarak bakıp onu elde etmeye çalışan bir insanla konuşmayı bırak yılandan çıyandan kaçar gibi kaçmanız gerekmez miydi? Bu adam sizin namusunuza kast etmiş. Onun ilgisi size gösterdiği alaka sizin namusunuzu paralamak ve kirletmek içindir. Sizin namusunuzu paralamak ve kirletmek isteyen böyle birisine karşı müsamaha göstermek namusun hafifliğine işaret etmez mi düşünün ve taşının.!

4-Şeytan kadınları aldatır erkeklere karşı ilgi ve alakasını hoş göstermeye çalışır. Onun hoşuna gidecek şekle getirmeye çalışır. Bu hal tehlikelidir. Şeytan hoş gösterdiği şey kadını harama zinaya atar.erkeğin ondan hoşlanması menffati icabıdır.nefis o kadındandaki menfatini celpetmek için söz taklaları,hareket taklaları,ali cengiz oyunları yapar ki emeline ulaşssın..

5-Size ilgi gösterecek erkek sizin evli olduğunuzu biliyorsa niye sizinle ilgileniyor. Niye size alaka gösteriyor. Böyle bir şeye teşebbüs eden insana karşı sizin sert, ciddi ve vakarlı olmanız gerekirdi. Öyle insanları hemen ciddiyet,vakar ve izzetle yanından uzaklaştırıp def etmek gerekir.Namus işportada alınmadı ki şehvet işportasında satılsın.ilgisiz kadınlar erkeklerin igisini çekmezler.yani siz onların size ilgi duymasına sebep olacak alıcılarınızı kapatın.

6-Eğer erkeklere karşı korku taşıyorsanız onlardan onların ortamlarından uzak durun. Haram olan işyerlerinden uzak durun. Giyiminize bakışınız tavırlarınızı düzeltin. Erkeklerin alıcılarını açmayın. Korktuğunuz şeylerle aranıza Allah kokusunu koyun. İmanınız dininiz iffetiniz kaybetmekten korkun. Haram bir erkeğe vereceğiniz sadece namusunuz olur. Haram ortamlarda aranıza set çekin. Cennetle müjdelenen sahabiler bile ihtar edilmişler. Peygamber hanımları bile ihtar edilmişti. Bu karışık hayat için. Sahabi hanımlar perde akasından konuşurken seslerini inceltmeden vakarı konuşmaları istenmiştir. Çünkü insanın kalbinde cinsel hastalık vardır. O zamanki ihtara bu zaman ki bayanlar 100 binlerce kere daha muhtaçtır. Çünkü bu zamanda şehvetinin putlaştıran ona uyanlar bayanları sapkınlığa atmaya çalışıyorlar. Şehvet putlarına kadınları ve namuslarını kurban ediyorlar. Namuslarını aşk meşk sevgi adı altında kirletmeye çalışıyorlar.

7-Müslüman bayan namussunu şerefini iffetini üç tatlı yalancı alçak pis iltifata bakışa ilgi ve alakaya yalancı vaatlere feda etmez. Siz erkeklerle aranızdaki köprüleri yıkarsanız o insanlar size ulaşamazlar. Aranızdaki yollara, ırmaklara, uçurumlara bakış, gülüş ve seziş köprüleri kurarsanız o insanları size ulaşmalarına yardım etmiş olursunuz.

8-Erkeklerin olduğu ortamlardan çalışmayın.Erkeklerin olduğu yerlere girmeyin.Erkeklere konuşmak zorunda kalınca ciddi vakarlı kırıtmadan kıvırtmadan ve başınızı yerde olarak konuşun..imam gazali bütün kötülükler kadın ve erkeğin birlikteliğinden çıkar diyor.Şeytan erkekleri kadın tuzakları ile avladığını söylüyor hadisi şerif.
Siz sadece eşinizle yetinmek için evlendiniz.Hem size bakan erkeğe bakışla karşılık verirseniz onları cesaretlendirmiş olursunuz.Karşınızdaki insan zaten inanan birisi ise namusunuzu mukaddes bilir ilişmez.değilse sizi elde etmeye çalışır.namusunuzu mukaddes bilmez.mümin namusunu götürüp böyle alçaklara bozdurmaz.

9-Şeytan insanların zaaflarını bulmak için yüzlerce şekil görüntü ve hayali şeyleri getirip insanın önüne film kareleri şeklinde geçiş yaptırır. O insana neye kime ilgi alaka gösterdiğini anlayıp yakalamaya çalışır. neye tepki vereceğini ölçer.Onun zaaflarını tespit edip bu cihetten saldırır ve tuzaklar kurar. Demek sizde de böyle erkeklere karşı bir zaaf bulmuş ki size bu cihetten saldırıyor ve avlamaya çalışıyor.

10-Size ilgi duyan alaka gösteren kişinin o ilgi ve alakasını üzerinize çeken acaba sizin hal tavır ve hareket ve bakışlarınız ve giyiminizin etkisi ne kadardır. Acaba "bu erkek beni elde etmek cesaretini nerden kimden neyden alıyor. Benim bakışlarımdan mı veya giyim veya hareketlerimden mi bir davetiye mi var ki insan böyle cüret ediyor. Acaba bu adama gerekli ciddiyeti gösteremediğim için mi bu erkek böyle cesaret aldı" düşünün

11-Kadınların başına gelenlerin hep bulundukları haram ortamlardan dolayıdır. Sanki kadın başörtüsü örtünce istediğini yapma istediği yere girip çıkma istediği erkekler oturup kalkma hakkı varmış gibi bir düşünve ortaya çıkarılmış. Başörtünle özgürsün safsatası ile kadınları bütün haram ortamlara sokmaya başlamışlar. Bu erkeklere karışma yüzünden artık başörtülü kadınlar tacizden ve zinadan kurtulamıyor. Demek o ortamlara özgürlük adına giremez. Girerse namusunu şehvete esir eder. İffetini edebini erkeklere teslim eder. Kadın ne kadar namuslu olsa da bulunduğu ortamdaki her türlü insanın namusu olmayabilir. Onlarla etkileşim arttıkça haya namus iffet edep duygusu o nispette kaybolur. Kendisine bakılan haram gözlerden zamanla artık sıkılmaz bilakis zevk almaya başlar. Erkeklerin haram bakışları yakınlaşma çabaları onu rahatsız etmez. Hoşlanmaya başlar. Onların beğenisi odaklı hareketlere giyimlere başlar. Bu süreler kadını zinaya götürür. Erkeğin ilgisi her zaman kadını ona yakınlaştırır.
Bir ehli dünyadan dinledim. Dedi ki bir bayanla tanıştım işyerinde. Kocasını çok sevdiğini söylüyordu. Can sıkıntısı nedeniyle benimle konuşuyordu, bir gün onu denedim. Dedim sana âşık oldum. Artık seninle konuşamayalım çünkü sen zaten kocanı seviyorsun ona âşıksın bana faide vermez iyice zarar verirsin. Demiş.

Kadın demiş ben seni de seviyorum. Hem eşimi hemde seni seviyorum demiş. İşte gelinen nokta. Erkeğin ilgi ve alakası her zaman kadını erkeğe yakınlıştırır. Kadın bu ilgi ve alakaya asla yüz vermemeli. Namus ve şerefini koruyup eşiyle yetinmeli. Haramlardan beslenmemelidir. Çünkü karşılık verdiği takdirde çok şeylerini kaybedecektir. Eli boş gözü yaşlı gidecektir rabbinin huzuruna. Unutmayın nazar niyetleri niyetler düşünceleri düşünceler ise hissiyatları hissiyatlar ise arzuları ve şehveti harekete geçirip zinaya mıknatıs gibi çeker.
Yaptığımız kusur ve hata için tövbe ve istiğfar edin. Dua edin. Dua günahın meyelanını kırar değiştirir. İnsanın sevdiğine bile neleri feda edip edemeyeceğini iyi öğrenmesi gerekir. Sizin kendi vücudunuz üzerinde bile istediğiniz gibi tasarruf etme hakkınız olmadığı gibi eşinizin bile sınırsız tasarruf hakkı yoktur. Başka birilerinin nasıl olabilir.

12-Her insanın zafiyetleri farklı ortamlarda ortaya çıkar. Kimisinin ki çalışınca kimisinin ki internette kimisinin ki ise erkeklerle konuşunca, kimisinin ki ise yalnız kalınca, herkes kendi zafiyetini biliyorsa o zaifiyetin ortaya çıkmasına vesile olacak ortamlardan kaçacaktır. Bir nevi o ortamlardan hicret edecektir. Yoksa haramın günahın dalaletin zulmüne maruz kalır. Günah leşlerine tenezzül edenler helal nimetlerin değerini anlamayan ancak akbaba ruhlu insanlardır. Bu tür insanlardan uzak durun. Eşinize anlatmanız iyidir. En azından vicdanınız rahat olur.

Nasıl ki,İbrahim asm ihlas ve iman ile rabbinin emerlerine teslim olmuştur. Yakup oğullarına hitaben siz Allaha teslim olmuş kimseler olarak can verin demiştir. Kadınlarda böyle alçaklara ve namussuzlara teslim olmak yerine İbrahim ve yakubun ve ötekilerin yaptığı gibi ve Allaha imana kurana islama teslim olmaları iktiza eder.. Çünkü teslim olacağı insanlarda haram günah isyan iffetsizlik zillet varken Rabbin teslimiyet kucağında ise saadet mutluluk teslimiyet vardır. .

Ey iman edenler sabır ve namaz ile Allahtan yardım isteyin. Ayetinin emrine sarılın. Her dua sonrası fasıkların şerrinden Allaha sığının çünkü fasık insanlar Allahın emir ve yasaklarına karşı muhalefet eder. Kalbinden yükselen imanın sesini duymaz hafife alarak büyük cinayet ve hatalar işlerler. Fasıklar namus düşmanıdır. Şehvetlerine uyarlar ve başkalarını da uydurmaya çalışırlar.Allah selamet versin.Muhammed Şamil KAKÇA


6 yorum

zina

ben 34 yaşında evli biriyim,eşimi sevmiyorum,üçyıl önce biri ile tanıştım,onu çok seviyorum ,ve onunla zina ettim,eşimden ayrılmak istiyorum,çocuklar var bu evlilik daha fazla gitmiyor ,kendimden nefret ediyorum dünyadaki en günahkar insanım diye düşünüyorum,rabbime canımı al diyorum almıyor ben de yapamıyorum çok çaresizim ,çıkar yol bulamıyorum çıldırmak üzereyim, üstelik birlikte olduğum kişi de evli boşanma aşamasın da, ancak onun çocukları daha da küçük, bir sürü insanın günahı var üstümde ben olmasa idim, belki o da boşanmak istemeyecekti eşinden,tek çözüm benim dünyadan yok olmam gibi görünüyor her gün dua ediyorum ama olmuyor...bunu çıkışı yok aklımı yitiriyorum çocuklarıma da verimli olamıyorum hayalet gibiyim bu işin sonunu bilmiyorum tek çözüm yok olmam dünyadan ama canıma kıyamıyorum yardım edin bi yol söyleyin

24.05.2011 - raflesya

Kardeşim lütfen aklını

Kardeşim lütfen aklını başına al hem kendi yuvanı yıkıyorsun hem karşındaki bayanın yuvasını bunun vebalini nasıl kaldıracaksın...
Eşini sevmiyor olman ondan ayrılman anlamına gelmez, yuvana sahip çık,, tövbe et, aklını başına al....

26.05.2011 - Kaside-i Bürde

mecan

:( çok yazık evlendikten sonrada kaçamaklarınız olduysa bir başkasının canını yakmayın lütfen ihanet çok kötü birşey inanınki çok kötü

21.05.2010 - sabah41

Zina ve Aşk Kaçamaklarına Girmeyin.

Kardeşim şeytanın imanınıza attığı zina okları imanınızı parçalamış belki ama yok etmemiş.amma sevgiliniz dediğiniz adamın hançerleri size az zarar vermemiş.hem üç senelik bir günah faturası sırtınıza yüklemiş.hem üç sene sizi tepe tepe aşk lisansı altında tüketmiş.hem manevi iman ve kuran ve İslam ve ahlak iklimlerinizi tüketip üç senenizi çorak yavan zelil bir hale getirerek imanı ve ahlaki kıtlığa sevk etmiş.hem aşkın kerbelasını yaşatarak aşk ve muhabbet suyunuzu kesmiş.yaptığı bu kadar şey yetmezmiş gibi birde muhabbet ve aşk sözleşmesini fesh edip beraberliğinize basit bayağı adi bir kaç kelime ile son vermiş..sizin adına aşk ve muhabbet ve sevgi ve tutku dediğiniz şey şu durumda sadece zina değil.işin cinayet boyutu cinnet boyutu başka.bu nasıl zihniyetli bir adam ömür boyu evlenmeyeceğim diyor sizi üç sene kullanıyor sonrada ayrılıyor.sonrada sanki hiçbir şey olamamış o sözleri o adam söylememiş gibi hareket ediyor.sanki karşısındaki insan evli değilmiş gibi sanki o insanın namusu şerefi yokmuş gibi sanki evliliğe karşı çıkan kendisi değilmiş gibi hareket ederek istemediği ayrıldığı kişinin şerefiyle oynuyor.siz nasıl birisiniz anlamadım sizi istemeyen evlenmeyi düşünmeyen sizden vazgeçen evliliğe yanaşmayan değerinizi bilmeyen aşkınıza kıymet vermeyen birisiyle tekrardan haram ve günah ateşleri yakıyorsunuz.zina kaçamaklarına giriyorsunuz.zina ve aşka kaçamaklarına girmeyin.başkasıyla mutlu ol diyerek size kapıyı gösteren birisinden hala ne umuyorsunuz.aklınız mı kayboldu fikriniz mi bozuldu kalbiniz mi öldü mukayese ve muhakeme gücünüz mü gitti ki, hala hakikatleri göremiyorsunuz.evlenmeyecek olan beyefendi evli bir kadının şerifini neden paralıyor.yada evlenmeyeceğim diye yüzünü sırtını gönlünü kalbini çeviren birisine karşı siz hangi vicdanla teslim oluyorsunuz.evet o harami ve namus hırsızı sizin namus ve iffetinizden değerlerinizi kaçamak yaparak çalıyor,sizde iffet ve namus kapınızı açmışsınız çaldırıyorsunuz.yakında bir şeycikler kalmaz içinde.iman İslam ahlak gitmiş bir insan kalır geriye.gidenler sadece eşinizden gitmiyor sizden de gidiyor.ikiniz birbiriniz için o kadar vazgeçilmezdiniz niye vazgeçtiniz.vazgeçtiniz niye şimdi berabersiniz.o zamanda haram bir beraberlik içerisindeydiniz şimdide.o zaman bekar haramlık haliydi şimdiki ise evlilik haramlığı.şimdiki haliniz daha büyük bir günah.aslında vazgeçemediğiniz şey sadece cinsellik ve egonuz.yoksa gerçekten birbirini sevenler ayrılmazlar.belki siz sevmiştiniz yada oda sevmişti ama kriterleriniz sağlam temelli olmadığı için tükendi bitti yok oldu.birbirinizden vazgeçemediğiniz sadece bedenlerinizin menfaatleri ve alıştığınız birbirinize ikram ettiğiniz arzularınız ve şehvetlerinizdi.şimdiki birlikteliğinizin adını ne koyduğunuzu bilmiyorum.eskiden sevmek ve aşk idi şimdiki nedir.sana mutluluklar dileyen ve senin mutluluğunla mutlu olacak olan neden senin mutluluğunun önüne tuzaklar kuruyor.neden aklını fikrini namusunu çalıyor.git ve arkana bile bakma.zaten böyle tarz flört sonrası evlenenler gençliklerinde flört ekenler mutsuzluk ve keder biçiyorlar.kalplerinde gizli aşıklarını bazen bir ömür yaşatıyorlar.koca yaşananları sokacak gizleyecek yer bulamıyorlar.arkalarında bazen kirli koca maziler bırakıyorlar.git kardeşim küçükler büyük olur,ödenemez noktalara gelir.tükenen sadece sizsiniz.karşınızdaki adamın tuzu kuru.elinin altında hazır paket olarak duran birisi var.arkanızı dönüp gittiğiniz anda hemen birisini bulup evlenecektir.hiç şüpheniz olmasın.eğer sevgisi sadakati muhabbete aşkı olsaydı onu kim gelip kalbinden çıkarabilirdi.seven sevdiğinden vazgeçmez.o sizden çoktan vazgeçmiş.dert etmeyin.sadece size rol kesiyor.etinizden sütünüzden derinizden cazibenizden faideleniyor.hem kendinize hem de evlendiğinizi iddia ettiğiniz kişi kötülük etmeyin.ya eşinizin yanına gidin yada ayrılın.evlendiğiniz kişi evlenemediğiniz kişi kadar sevginiz yoktuysa niye evlendiniz ki,aklım almıyor.cahil cühela değilsiniz ya.evlilik ne oyun ne oyalamaca ne kandırmaca ne aldatmaca ne savsaklama nede alaya alma kurumu değil ki,kaçamaklar yapma kardeşim kaçamaklar yapacağına kaç git.hicret et.bu hicreti yaparken gönülden yap.bedenden yap.her şeyinle yap.öyle bir hicret et ki tekrardan geriye dönme.batıl halinden hakka hicret et ve kaç,hayvani haletten nurani bir yere hicret et ve kaç,çirkinliğinden güzel olan bir yere hicret et ve kaç,yalancı ve aldatıcı sevginden temiz olana hicret et ve kaç,yalancı aşıklardan gerçek aşıklara hicret et ve kaç.apartmandan çık git.kaçamadığın senden çoktan vazgeçmiş sadece alıştığı adetlerini terk etmiyor.beleşten bulmuş bedini kullanıyor.iki yalanıcı pişmanlık sözlerine iki üç yalancı aldatıcı pişmanlık hallerine iki üç yalancı tavır ve hareket bozuntularına kanma.boşan ve benimle evlen diyorsa o başka.çünkü kumdan binalar kartondan evler çabuk yıkılır.temeli sağlam olmaz.sizde yıkıntılar üzere evlilik bunası kurup sonra altında kalacağınıza şimdi den ayrılın olsun bitsin.yok yine aynı fikirde eski sevgilim.evlenmeyi düşünmüyor diyorsanız.evli birisiyle ne işi olduğunu sorun.ondan uzaklaşıp araya uçurumlar yollar ve zamanlar ve mekanları koyun.kadın milleti sadece duygu yoğunluğu olan mahluklardır.hissiyat aklın önünde at koşturduğu için hissiyat aklın rehberliğine soyunduğu için hisler hep söz sahibi olmaya çalıştığı için akıllı hareket etmezler.siz akıllı artık hareket edin.ne kadar hoşgörülü davranıyorsunuz bu adama karşı.sadece sevmek mi ölçü.kanunlar nizamlar ilahi emirler yasaklar hiçbir şey ifade etmeyecek mi hayatımızda.bir yerde batıl hükmediyorsa demek orda hak gitmiş,bir yerde batıl konuşuyorsa demek orda hak susmuş,bir yerde batım yaşanıyorsa demek hak ordan kaçmış,şimdi kalplerde akıllarda hayatlarda İslam olmadığı için haramlar isyanlar nisyanlar hükmediyor.küçücük maddeleri mıknatıslar çeker ve kendine esir eder.ama büyük maddeleri çekemez.çünkü mıknatısın gücü onları çekmeye yetmez.şimdi sizi nefis ve şeytan haram ve günahlara böyle kolayca çekiyorsa demek ki imanda ve islamın ve ahlakın küçüklüğünden dolayıdır.mümin bayan öyle küçük bir bakışla bir bir konuşmayla küçük bir tutuşla küçük bir duyuşla küçük bir hareketle haramın ve günahın mıknatıslarının çekim alanının içerisine giriyorsa demek ki iman ve islam ve iffet büyük değildir.büyük olanı çekemezler.koca maddeleri değil mıknatısları küçükleri çekerler. Unutursun.takılıp kalma asılıp kalma bu tür insanlara.nice insanlar vardır ki vicdanları imanları ahlakları insafları her şeyin üstünde olup üstünde kalmıştır.vicdanları ve imanları çok arzuladığı ve istediği şeylerden onları alıkoymuştur.sizde baskın çıktığını zannettiğiniz duyguların şişirilmesinde ve baskın çıkmasında şeytanın payı çoktur.romantizm tuzaklarının yönetmenleri şeytanlardır.haram şekilde görüştüğün kişiye aranda sadece küçük şehevi menfaatler kalmıştır bundan emin olabilirsin.o küçük şekerciklerdir ağzınıza tat veren sizi vazgeçirmeyen.anladığım kadarıyla


Pek dirayet ve inayet gösterecek yapınız ve haliniz yok,aklınız ve vicdanınız git diyor ama şeytanınız ve onun tercümanı hisleriniz ve nefis kal diyor.biraz daha elleşelim.adına günah demiyor aşk diyor,adına nefis zina demiyor muhabbet diyor,adına şeytan zina dedirtmiyor kaçamak dedirtiyor.ama dinimiz adına zina diyor,haram diyor helaket ve felaket diyor.eşinizin yanına mı gidersiniz ailenizin yanın mı gidersiniz ama gidin.öyle gidin ki ardınıza bile bakmayın.nedenler ve nasıllar ve niçinlerle uğraşmayın.aklınızın olduğunu hatırlayın.hakikatleri gerçekleri tartın ölçün biçin toplayın.bakın zararın neresinde karın neresindesiniz.yarın yevmi mahşerde üç beş senelik zina muhabbetlerinin hesabını vermenin hesaplarını yapın.sizin adına aşkı dediğiniz şeyler Allah katında zina yazılmıştır.onları temizlemeye çalışın.her gün bir kova toprağı getirip bir yere boşaltsanız ve üç sene sonra o toprak belki bir dağ kadar olacaktır.işte üç senelik günah dağını nasıl eriteceğim düzleyeceğim bitireceğim hesaplarına başlayın.belki şimdiki eşinizi vicdan ve insaf ile severseniz ötekisinden daha çok sevip saygı göstereceksiniz.belki iyi ki bu olmuş diyeceksiniz.bilinmez.öteki size bol günah bol haram bol isyan bol iffetsizlik hediye etmiş.üzerine sevgi ve aşk yazan bir kapıyı açınca bakarsınız ki içerisi necaset ve pislikle dolu.halbuki dışında süs ve güzellik görünüyordu.şimdiki aşk ve muhabbetlerin iç yüzleri böyle işte.nazarınız ötelere kayarsa sizde görebilirsiniz.kalbinize mukabil Bulduğunuz kalp eşiniz olmuş.kalbinize mukabil gelmeyecek olan ise eşiniz olmamış.bu kadar basit.artık eşinizle paylaşın her şeyinizi hayalinizi sevginizi ümidinizi.Allah rızası için sevmek denen sırrı anlarsanız.geçmişinizden ve kendinizden çok sevdiğinizi zannetiğiniz kişiden iğrenebilirsiniz.Düşünmek istememeniz ölüme ve belaya tesir etmez.düşünmek en güzelidir.deliler ve hayvanlar sadece düşünmezler.gerçekler neyse onu yapın.kafanızı günah kumundan çıkarın.


Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

20.05.2010 - tahkik

zina

Allah rızası için biri yardım etsin.. Şeytan zehirli okunu kalbime öyle bir sapladı ki bütün imanımı,inandıklarımı beni benden aldı adeta.. üç buçuk yıllık bir beraberlik yaşadım. çok sevdim herşeyimi verdim ve çok şey paylaştık. aynı evi paylaştık çoğu zaman. evlenmicem ömrüm boyunca dedi sen mutlu ol başkasıyla yeter bana dedi bitirdik güya. bir başkasıyla evlendim nikahı yaptık. ancak ne ben ondan vazgeçebiliyorum ne de o benden hala.. kaçamaklar yaşanıyor hala. çok defa tövbe ettim, onu görmemek için çoğu zaman uzaklaştım. kaçtım... ama yapamadık ikimizde. aynı apartmanda oturuyoruz onunla. ister istemez onunla karşılaşıyoruz, göz görüyo. düğünü daha yapmadık eşimle. tayin yüzünden. şu an tek kalıyorum hala tayinimin çıkmasını bekliyorum. ne yapacağımı bilemez haldeyim. gitsemmi daha iyi olcak bilmiyorum. gidipte unutamazsam o zaman ne olcak onu da düşünmek istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

19.05.2010 - mecan

....

yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Haklısınız Aklımı yitirmiş olmalıyım ki bile bile kendimi hem ateşin tam ortasına attım hemde yandığım ateşten çıkaramadım kendimi. Ben kendimi çok iyi bilen ve iman gücü yerinde olan biriyim. kimseye gösterilmeyen yada çok nadir görülen şeyleri rabbim bana gösterdi şükürler olsun. ama öyle bir yere saplandım ki çıkarmaya çalıştıkça kendimi git gide batar oldum. her defasında söz verdim kendime çıkar kendini at içinden onu artık. bu çocuk seni kullanıyor basbayağı, sevse kapıyı göstermez dedim, herşeyin farkındaydım elbette. ama nefsim bir türlü bırakmadı beni bir türlü düşmedi yakamdan. ben imanı Allahın yolunu seçtikçe üzerime üzerime geldi. önceden ezan okunmadan aldığım abdestimi kıldığım namazlarımı şimdi kılamaz oldum. eski ben olmak için çabalıyorum elbette. biran önce gitmek kendime yepyeni bir hayat kurmak tüm amacım. eşime eş olabilmek yuvamı gerçek anlamıyla kurabilmek için bütün çabalarım. ancak ansızın gelen bir mesaj bütün bu güzel düşüncelerimin bitmesinin sebebi oluveriyo. ilk teslim olduğun insanı unutmak kolay mı dersin. başkasına alışmak çok mu kolay. eşimle sadece nikahı yaptık. ikimiz ayrı yerlerdeyiz ama onun bana üç ay içinde gösterdiği ilgiyi ve sevgiye karşılıksız kalamadım, onunla mutlu olacağımı düşündüğüm için bu yolu seçtim. pisliklerimden arınmayı istediğim için evlendim. öyle ya üç senelik günahımı daha fazla uzatmak istemedim belki. bunun vicdan azabı zaten beni öldürüyo. ölmeden çekiyorum bu dünyada zaten. diğer tarafta hesabım ağır biliyorum. çabam dünyalığımı öncelikle ahiretimi kurtarmak. yoksa mutlulukta gözüm yok. olmadı hiçbir zaman. tek diyebildiğim keşke Allaha çok dua edip tek başıma bu yere gelmeseydim ve onu hiç tanımasaydım. imanımı ve kalbimi keşke bu kadar karartmasaydım. ama keşke demek için çok geç artık. bu vicdan azabı beni nere kadar götürür bilmiyorum ama dipsiz bi kuyunun içinde hapsolmuş gibiyim sanki, rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ne diyeyim...

21.05.2010 - mecan

Konular