Chat yapan bütün kızlara!!!!!!

Chat kullanan bütün kızlara!!!(Bir ailenin dağılmasına sebep olan yaşanmış acı veren bir olay)

Bu olay sizlere sahibinin dilinden anlatılıyor.Uzun olmasına rağmen dikkatle okunması gereken bir ailenin sebepsiz yere üzücü bir şekilde viran oluşunu anlatan bir olay… Olayı yaşayan kız diyor ki: ” Kardeşlerim, Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuh İşte sizlere gerçek,acı veren,üzücü,hayatımı yok eden,geleceğimi parçalayan,aile hayatımı öldüren,eşimle yollarımızı ayıran hiyake… Ben muhafazakar ve bilinen bir ailenin ahlak ve İslam terbiyesi üzerine yetiştirilmiş kızıyım.Hiçbir zaman düşüncesiz yada eğlence arayan bir kız olmadım.Allah’ı kızdıracak bir iş yaptığımı hiç bilmem. Beni seven benimde onu sevdiğim bana fazlasıyla güvenen iyi bir insanla evlendim.Onun şımarık eşiydim hatta ailem ve akrabalarımdan bir çoğu bana eşimin beni daha önce hiçbir kızın görmediği kadar şımarttığını söylüyorlardı.


Benim eşimden birşey isteyipte onun reddedip ”hayır” dediğini hatırlamam ondan ne istesem getirirdi.Birgün ona internet kullanmak istediğimi söyledim ilk önce bunun iyi olmadığını,benim için uygun olmadığını söyledi.Kurnazlıklarla ona interneti aldırdım ve kötü yönde kullanmayacağıma dair söz verdim o da kabul etti.(keşke kabul etmeseydi.)




Beni internette eğlendiren ne varsa mutluluk ve sevinçle oraya girer oldum.Durum öyle hale geldiki eşim hergün işe gidiyor bende internete giriyordum hatta onun olduğu vakitlerde…ama bana ne yaptığımı sormuyordu çünkü bana güveniyordu.Günler geçti,internet kullanan bir arkadaşım bana chatten bahsetti: ”chat çok eğlenceli,insanlar bu programda birbirleriyle konuşuyor saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.” dedi.Chate girdim(keşke girmeseydim.)Başlangıçta sadece geçici konuşmalar olarak düşünüyordum sonra bir kişi ile tanıştım hergün onunla görüşüyor ve konuşuyorduk.Yüksek ahlakıyla diğerlerinden ayırt edilen bir kişiydi daha önce konuştuğum kimselerden onun gibi olanını görmemiştim. Eşimi daha önce hiçkimseyi sevmediğim bir sevgiyle sevmeme rağmen saatlerce chat önünde oturuyor ve onunla konuşuyordum.Eşim geliyor,beni izliyor ve bilgisayarın önünde geçirdiğim saatlere kızıyordu.Bir kişiyi beğenmiştim ve onunla sadece beğeni olarak konuşuyordum.Günlerin geçmesiyle durum tersine döndü ve beğeni sevgiye dönüştü.Ona eşimden daha çok bağlandım.Eşimin sinirinden kaçıp internette onunla konuşmaya başladım.Bir keresinde kendimi kaybettim ve eşimle kavga ettim.Eşim internet aboneliğini iptal etti ve bilgisayarı evden çıkardı.Eşime kızdım çünkü ilk defa bana bu şekilde kızdı onu cezalandırmak için chatte sohbet ettiğim kişiyle konuşmaya karar verdim.Bana onunla konuşmam için yalvarmasına rağmen reddediyordum.Bir gece onu aradım ve telefonda onunla konuştum, o andan itibaren eşime olan ihanetim başladı.

Eşim her evden çıktığında onu arayıp konuşuyordum eğer eşimden boşanırsam benimle evleneceğini vadediyordu ve sürekli onunla buluşmam için yalvarıyordu.Onun isteklerinin arkasından sürüklendim ve onunla buluştum.Buluşmalarımız bir kadının eşine ihanet ettiğinde yapabileceği en büyük günaha düşene kadar devam etti. Aramızda ilişki oldu.Chatte tanıştığım adamı sevdim ve eşimin beni boşamasına karar verdim.Eşimden beni boşamasını istedim.”neden?” diye sordu.Aramızda sorunlar çoğalmıştı ve dayanamıyordum.Eşimden hoşlanmamaya başlamıştım.Eşim durumdan şüphelendi ve olayın iç yüzünü araştırdı.Bir keresinde telefonda bir adamla konuştuğumu farketti.Ona gerçeği söyledim.Bütün olanların üzerine eşimin bana karşı iyi olmasına karşın onu istemediğimi artık onunla yaşamaktan hoşlanmadığımı söyledim.Eşim durumu açığa çıkarıp aileme bildirmedi.Ben seni seviyorum ama seninle devam edemem Allah senin ve bizim günahlarımızı örtsün.Ailene benimle yaşamak istemediğini,birbirimize uygun olmadığımızı farkettiğini söylersin dedi. Bununla beraber eşimin hoşlanmadığı tek şey internetten kaynaklanan basit problemlerdi.Bana kötü muamelede bulunmadı hiçbir kusuru yoktu sadece interneti evde istemiyorum dedi.Kördüm bütün bunları anca iş işten geçtikten sonra görebildim.

İnternette tanıştığım gencin sözleri eşimle ayrılığıma sebep olmuştu.Bana: ”Senden başkasından hoşlanmadım.Hayatımda senden daha tatlı biriyle karşılaşmadım.Sen hayatımda gördüğüm en iyi insansın.” diyordu ama işin sonunda bu hainin gerçek sözleri beni bir yıldırım gibi çarptı. Dediki: ”Eğer evlenirsem tanımadığım yada chat gibi yanlış olan bir yolla tanıştığım biriyle evlenmem özellikle de senin gibi yaşı büyük ve akıllıysa…Eğer ben birini istersem chatte tanıştığım ve evlenmeyi düşündüğüm biri olsa bile küçük bir kızla tanışırım onu istediğim gibi yönlendiririm,senin gibi evli ve kocasına ihanet etmiş biriyle değil!!!!!….”

Size yemin ederim ki bu söylediğim kelimeler tamamen onun söylediği gibi,yalan söylemiyorum ne bir kelime arttırdım ne de bir kelime eksilttim.Şimdi şaşkınım intihar etme düşüncesindeyim, bu yazı sizlere ulaştığında intihar edebilirim yada Allah beni hidayete erdirip karanlığın yolundan uzaklaştırır. Bana zulmeden ve bu olayla hayatımı sarsan kişi ve onun gibilere diyorum ki: ”Birgün gelecek sizde kendi nefislerinizde kışkırtıcı şeylerin insanı nasıl aldattığını göreceksiniz.Bütün duam Allah’ın bana zulmeden kişinin aynı durumdan(kendisi veya ailesinde) şikayet ettiğini göstermesidir. Allah’a emanet olun.”

Yaşanmış bir örnek…Eğer masum bir kız ve iyi niyet bir tarafta,kötü bir adam ve hilesi bir tarafta olursa gerçek karanlık ve korkunç olabiliyor.Allah’a bu kardeşimizin sıkıntısını çözmesi ve tevbesini kabul etmesi için dua ediyoruz.Allah’a olan tevbenin sınırı yoktur,herşeyi kuşatır.


93 yorum

Re: Chat yapan bütün kızlara!!!!!!

sana rahatlık ve sevgi batmış kuzum,senin gibi kadınlara biz kendi aramızda "salak kadın" deriz

04.12.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Bende internete chat e cok

Bende internete chat e cok baglı brydm daha 19 yasndayım bu yasmda yapmam greken ögrenmem greken o kdar güzel seyler varken zamanımı chatte geciriodm kendi kendme karar aldım ve azaltmaya basladım artık chate grmiyorum bana yararı olabilecek seylerle vakit gecirmeye calısıyorum burası gibi. Bir anda bırakılmıyor aynı uyusturucu sigara gibi. Allaha sükür dogru arkadaslar sayesnde kurtuldum. Chat işleri yanlış kişiler beni yormuştu. Simdi gayet huzurluyum...

06.09.2010 - Sinemist

Selam Acı Bir Durum

Öncelikle Selam Arkadaslar Bu Tür Olaylar Günümüzce Cok Yasanmakadır İnsanlar İnsanlıktan Cıkmıs Adeta Tanınmıyacak Kadar Vahşileşmişler. Etrafımda O Kadar Evli Bayan Ve Erkek İnternet'te Birbirlerini Aldatıyorlar'ki Adeta Bununla Övünürcesinede Anlatabiliyorlar Gülelim'mi Ağlıyalım'mı ?
Bayan'da Erkek'te Bu Konuda Suclu Ama Bayanların Çok Çabuk Bir Kaç Sözle Kandırılabilecek Kadar Savunmasız Oldukları Ortada ALLAH Cümlemizi Affetsin..
Ben Bunu Yazmak İçin Üye Oldum 28 Yaşındayım 1997'den İnternet'teyim Mardin'e İlk Bilgisayarı Getirenlerdenim ( O Zaman ki İnternet Faturası 600 700 Ytl Aylık Veriyordum ) Bunu Sakın Övünmek Veya Kibirlenmek İçin Yazdığımı Düşünmeyin İlk 3 Yılda Chat Ortamı Cok Azdı Ama Herşey Yalansız Ve O Kadar'da Güzeldi. Yavas Yavas Sanal Alemde Bozuldu Ama ALLAHA Hamdolsun Beni Bozamadı Chat'e Girmiyorum Girsemde En Fazla 10 15 Dk Bozulacağımı Düşündüğümden Cıkmıyorum Sadece Cok Sacma Ve Yalan Alemın Yalan İnsanlarıyla Harcıyacağımın Zamana Yazık Olmasından Korktugumdan Cıkıyorum...Yaklasık 10 Saatim İnternet Üzerinde Geciyor... İnternet Büyük Nimettir Kullana Bilene Kullanmasını Bilmessen Böyle Telafisi Cok Zor Bir Yola Gireceğini Bilmen Gerekir. Umarım Arkadaslar Sizde Benim Düşündüğümü Düşünerek Chat'teki İnsanları Ciddiye Almayıp Chat'e Olan Zaaflığınızdan Kurtulursunuz..
Bunun İçin Başka Şeylerle Uğraşmaya Çalısın.. Bu Zamane İnsanları Yüzündende Evde Kaldık Kimseye Güvenemez Olduk :d

29.10.2009 - MardinLi

bu işi o kadar büyütmeye gerek yok o asil iman kalbinizde:))

bi arkadaş caht yasaklanmalı diyor zaten millet yasak gördüğü için bu kadar yanlış yapıyor ben caht yapmıyorum gerek gördüğüm zaman internet kullanıyorum evimde internet var ve günde 5 dakikayı geçmez girmediğim günlerde olur haber okurum yapacak işim varsa yaparım ve çıkarım bu kimsenin yasaklamasıyla yada başka birşey sonucu değil sadece insan düşünen ve karar verebilen bir yaratık hayvandan tek farkımız bu olsa gerek iyiyi kötüyü ayırt edemiyorsa zararı karıda ayırt edemiyor demektir bişeyin faydası yoksa zararı vardır,şuan çok rahatım etrafta internet caht msn ne için deli olanları görünce çok gülüyorum ahh bi çare insan bu kadar aptalmısın boş şeylerle gönlünü oyalıyorsun internetten kurtulmanın tek yolu eğer iş yapmıyorsanız ve boşsanız internete karşı zaafınız varsa uyuyun:)))ii gelir tabi şeytan rahat bırakırsa,eğer irademizi bundada kullanamıyorsak vayy bizim halimize ozaman iradeden bahsedilmez tabiki şehevi duygulara bu kadar çabuk yeniliriz sabır cennetin anahtarıdır,kulluğa sabır günaha sabır ha gayret cennet bizi bekliyor
,herkeze kulluğu kolay gelsin,

12.09.2009 - ben?

ZİNAKÂR KADININ TEVBESİ....

ALLAH AZZA VE CELLE BAĞIŞLAYICIDIR ne olursa olsun ondan ümit kesmeyiniz ,işlenen her günah kalbi ruhu hayatınızı lekeler ama ümitsizliğe kapılıpta sen bağışlanazsın demek olmaz .mümin ümit verici olmalı,kalpleri ceviren allahtır batak içind e nice acan güller olur .onu ezip gecmek marifer değil onu ordan alıpta saksıya dikmek marifettir,
kimse ben yapmam ben etmem demesin bunu dediğiniz an o kınadığınız şeyle imteğan olmanız cok yakındır .kimki bir kulun günahını örterse cenabı hakta onun günahını örter pişman olupta tövbe edenleri gecmişteki günahlarından dolayı ayıplamak bize düşmez ,
nice alimlerin son anda kaybettiklerini biliriz nice günahkarlarda son anda imanla gitmişlerdir .nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz ama kalplere hükmeden cenabı hak bir anda tövbe kapısını kuluna acıp onun işlediği tüm günahları hayıra cevirebilir .
yaratan o yaşatan o affeden odur ,rabbim düşene el uzatanlardan olmayı bizlere nasip eylesin inş.
zaman ahir zaman dır .bir kişisi kurtarmak belki 1000 kişiye bedeldir .rabbim utandırmasın rabbim muvaffak kılsın rabbim şeyten ve şeytanlaşmış insaların şerrinden bizleri korusun inş ..

ZİNAKÂR KADININ TEVBESİ


Imran bin Huseyn radıyallahu anh anlatıyor:
Cüheyne kabilesine mensup bir kadın 'ın Resulünün yanına geldi. Kendisi zina etmiş ve bundan da hamile kalmıştı. Kadın dedi ki:
— Ey 'ın Resulü! Cezayı gerektiren bir suç işledim. Bana had cezasını tatbik et.
Bu ifade üzerine Peygamber aleyhisselâm kadının velisi bulunan kişiyi çağırtıp:
— Kadına iyi muamele yap, doğumunu yapınca da bana getir, dedi.
Adam 'ın Resulünün buyurduğu gibi yaptı ve kadını kendisine getirdiği zaman, Peygamber aleyhisselâm, recm sırasında açılmaması için kadının üstündeki elbiselerin vücuduna iyice bağlanmasını söyledi. Kadının elbiselerini bağladılar. Sonra recmedilmesini emretti ve emir yerine getirildi. Recmden sonra da Peygamber aleyhisselâm o kadinin cenaze namazını kıldırdı. Bunun üzerine Hazreti Ömer radıyallahu anh dedi ki:
— Ey 'ın Resulü! Bu kadın zina yaptı, namazını nasıl kıldırıyorsunuz? .
Peygamber aleyhisselâm cevaben şöyle buyurdular:
— Bu kadın öyle bir tevbe etti ki, tevbesi Medine halkından 70 kişi arasında taksim edilse hepsi için yeter ve artardı. Hem sen, canını rızası için feda etmekten daha faziletli bir tevbe gördün mü?..
(Müslim, Ebû Davud, Tirmizî, Neseî)


Nitekim Peygamber'imiz (S.A.S.) söyle buyuruyor:

"Günahlarindan tevbe eden kimse hiç günah islememis kimse gibidir."

Anlatildigina göre adamin biri her günah islediginde isledigi günahi bir deftere yazardi. Günün birinde yeni bir günah daha isler yazmak için defterini acar. Fakat günah listesinin kayitli oldugu sayfalarda


"o kimseler ki Allah onlarin kötülüklerini iyiliklerle degistirir" (Furkan Süresi. 70) mealindeki ayet-i kerimeden baska hic bir satir bulamaz. Ayetten murat Allah (C.C) sirkin yerine iman zinanin yerine affi. günahin yerine ismet ve taati degistirir demektir


Nezaman ki senin sohbetinden sıyrıldı yüreğim,işteo günden beri biçareyim!
Ne zaman kalbimde yerini başka heveslere pazarladım,İşte o andan beri avareyim!
Senden uzaklık ateşmiş YaRab!Merhamet et! .

09.09.2009 - iremhan

boylede anlatabilirmiydik

selamun aleykum kardesim benimki hasa duzeltmek veya bu boyle soylenilmez demek deyilde sadece meseleyi basin bir seymis gibi anlatim seklini yaklasim bicimini deyistirmektir.
o kadin gelir RASULULLAH SALLALLAHU aleyi ve ale elihi ve sahbihi ecmain EFENDIMIZE ve ey ALLAHIN RASULU ben zina yaptim bana hat uygulayin RASULULLAH EFENDIMIZDE
asaga yukari buyururlarki "git cocugunu 'hele' bir dogur" kadin cocugunu dogurur hemen EFENDIMIZE gelir ve benim ozerime hatti uygulayin der, EFENDIMIZ "cocugunu emzirmesini soyler" buda takriben iki bucuk sene demektir, fakat kadin bu kadar zamanda sogra yine gelir,EFENDIMIZ kendisine bu meseleyi kapat git tevbe et demek istemis lakin o cirkin sucu islemis olan kadin zina gunahi icini kemirmeye baslamis boyle bir gunahta sadece ellerini kaldirarak ALLAHIM ben cok pismanim beni af et yakarisi nedameti yetersiz boldugu icinki her defasinda ve bukadar zaman gecmesine ragmen bana had uygulayin isteyini dile getirir EFNDIMIZ alyhi ve selam bu israr karsisinda hatti uygular!

11.09.2009 - sehitler olmez

Chat yapan kizlar

Bu yazini okurken ilk olaraq sandim ki, benim eski eşim yazmış, fakat bazi farklari gordüm. Demek ki, kadinlarin hepsi bu teleye düşürmüş. Bizde bir mesel var: "Erkekler midesi ile, kadinlar qulağı ile severler." Demek hakketen doğruymuş. Kadina bir azca güzel sözler söyledin mi, hemin yollarini şaşarlarmiş.
Bence kadinlara bilgisayar kullanılması yasaklanmalı. Çünki hayrından çox zereri olur.

15.05.2009 - Azeri1974

yaşananlar dikkatimi çekti...

s.a.

bu bacımızın anlattıklar... eşimin bana yaptıkları ile neredeyse bire bir derecede...ilişkiye girdiler mi bilmiyorum..ama cep telefonun da sms lerini okumuştum..o şahsa "KOCAM" diye hitap ediyordu...Allah için söyleyin "bir kadın kime KOCAM" der???... Yuva yıkanın yuvası olmaz..hiç boşyere heveslenmesinler... YAZIKLAR OLSUN HEYECAN YAŞIYACAĞIM DİYE YUVASINI YIKAN KADINLARA...YAZIKLAR OLSUN BEŞ PARA ETMEZLERE EVLADINI VE YUVASINI SATANLARA...

hakkınızı helal edin..
s.a.

04.11.2008 - RecepBattal

haklisin

vallahi kardes dogru soyluyosunuz benim de dayimin oglunun esi onu msn de tanistigi birisiyle terk etti 2 cocuktan sonra sonra arayip pismanim demis cok gec yaziklar olsun onada cocuklarini ortada ana sevgisine muhtac buyuttu allaha amenet olun

18.02.2009 - arslan

chat...

Başlarını örttüklerinde müslümanlığın şartlarına uymaya başladıklarını sanan hatun kişiler eğer örtülerinin arasından
biraz dünyaya bakar,okur ve dinlerler ise,
erkeklerin çoğunun sadece "skor" peşinde koşmakta olduklarını,
insani duyguları yerine hayvani içgüdüleri ile davrandıklarını,
bu gibi davranışlardaki erkeklerin bir an geldikte sadece nefs'lerinin/şeytanlarının yönlendirmesi ile hareket ettiklerini görebilirler/duyabilirler/anlayabilirler.

Allah insanoğlu'na gözlerini bahş etmiştir ki,baktığını görsün ve aklını bahş etmiştir ki gördüğünü anlasın,hissetsin.
"Gönül Gözü" dendikte sadece öteki alemi görmeye yarar sanılmamalıdır.

30.08.2008 - yanlış harf

chatci kizlar

ALLAH BAGISLAYICIDIR YETERKI TEVBE ETMEYI BIL heeeeeeeeeeeeeeeeeeey chatci bay ve bayanlar cok canlar yaktiginizin farkinda degilmisiniz bu devran böyle sürmez uyanin bu gaflet uykusundan uyanin bi irkilin aynaya bakin kendinizden tiskinmiyorsaniz hala gercekten cok korkunc bi durumdasiniz demektir yazikki ne yazik

30.08.2008 - yozgatli66

hatalarımızdan birisi chat

ŞİMDİKİ GENCLERİN EN BÜYÜK YANLIŞLARINDAN BİRİSİ...ASLINDA HERKES BAŞDA EĞLENCE OLARAK BAŞLASADA DAHA SONRADA ÇOK BÜYÜK HATALARA SEBEP OLABİLİYOR TIPKI OKUDUĞUMUZ HİKAYEDEKİ GİBİİ.BENDE GENÇ BİR KIZIMM BENİMDE MSN ADRESİM VARR VE SÜREKLİ BENİ BİRİLERİ EKLİOR BELKİ ARKADAŞLARIMDIR DİYEREK KABUL EDİORUM FAKAT NİYETLERİNİN FARKLI OLDUĞUNU ANLAYINCA HEMEN SİLİORUM ÇÜNKÜ AİLEMLE ÇOK MUTLUYUM ONLAR HEP BENİM YANIMDA FAKAT MALESEF HERKESİN AİLESİ BÖLE DEĞİL ŞİMDİKİ BİR ÇOK GENÇ AİLESİNDEN UZAK BÜYÜYÜR BENCE HERŞEYİN SEBEBİ BUU... NE DİYEYİM ALLAH HEPİMİZE HİDAYET VERSİN BİZLERİ ŞEYDANA UYDURMASINN HERKESE HAYIRLI GÜNLER..

25.08.2008 - gizemm

doğrusun amaaaaaaaaa

şimdiki gençler hem aileden uzak olmakla birlikte allahtan da uzak o yüceler yücasinin warlığından bihaber büyüyolar sonuc tabiki imansız we sapık bir gençlik rabbim tüm kardeslerimizi hidayetiyle sereflendirsin

25.08.2008 - eda19

Allah göstermesinn büyük

Allah göstermesinn büyük konuşmayalım Dua edelim göz açıp kapanıncaya kadar bile bizi nefsimizle başbaşa bırakmasın..
Böyle bi duruma düşmektense canımı alsın daha iyi

selma ve dua ile..

08.06.2008 - nil_koleji

dinlemeliydik..............

s.a gönül dostlarım herşeyden önce bende bu siteyi yeni farkettim ki allahın sevdiği kullarından biriymişimki böle bi uyarıcıyla karşılaştım ....

buna benzer olaylar aslında hayatımızda yaşanıyor internet chat öle bi hal almışki gerçekten zehirli bi ok önüne geleni vurmaya çalışıyor ve şeytanın işini kolaylaştırıyor bunda ne kadar başarılı oluyor bence çok fazla başarı elde ediyor şeytan internet yüzünden aileler dağılıyor sevgiler bitiyor harama bakılıyor hatta ve hatta zina bile sanallaşmış durumda

bi ara msnimi açtığımda bana birisinin eklediğini gördüm eklemedim sonra arkadaştır diyerek ekledim ve anında bi sanal sex msjı geldi şaşırdım ve engelledim sildim ama inanın insanlar özelliklede gençler kafaları dağınık olduğunda sığınacak bi liman aradığında yada bir eğlence aradığında bu tarz şeylere sığınıyor internete sığınıyor allaha sığınmıyor sonrası malum hata üstüne hata ne kadar acı değil mi yaşananlar anlatılanlar

burada bu olayı yaşayan kişiyi yada kişiler kınamamak gerekir öleki peygamber efendimiz (s.a.v) "bi kimse kınadığı bişeyi yaşamadan ölmeyecektir " buyurmuştur ben o hataya çok düştüm çok büyük laf söledim ve sölediklerimi hep yaşadım büyük konuşmayalım dostlar kimseyi kınamayalım hatalar insanoğlu içindir nefes alırken bile hata yapmadığımızın garantisi varmı söleyin bana

elbette suçlu o arkadaşımız ama cezasınıu çekmiş çekiyoda bi anlık hatanın sonucu arkadaş çevresininde ortak olmasıyla hata kolaylaşmış işte

ne diyelim allah hepimize akıl fikir versin bu tarz belalardan korusun ve tevbelerimizi kabul etsin allah hak yolundan ayırmasın bizleri dostlar

30.04.2008 - birkartanesi

Konular