Sanal Alemin Zehirli ve Yalancı Aşk Ziyafetlerine Aldananlar.

Sanal alemin yalancı aşk ve ziyafet sofraları olan msn ler ve chatler hayatımıza girdikten sonra, bu aleme oturan bay ve bayanların mutluluk ibreleri birden düşüşe geçti, boşanma oranları artışa geçti,bu içi pis dışı süslü sofraların havasını suyunu alan bay ve bayanlar azışa geçti,sevgi depolarını bu alemin yalancı iltifat sözleriyle doldurdular.bu cesaret ile yanılgı ile dolu çıkınlarının kuvvetiyle zinaya günaha doğru hücuma kalktılar.

Sanal Alemin yalancı aşk sofralarından şehvet şaraplarını,fantezi haplarını yalancı adamların elinden içenler küçük lezzetler için iman ve kuran gemilerini yakmayı göze aldılar,iffet ,şeref kalelerini yıkma çılgınlığına girdiler, sonu pişmanlık, getirecek maceralara gözü kapalı atladılar,imanın dinini şerefini küçük geçici heyecan dalgalarına teslim etme divaneleğine girdiler..

Bu sanal alemin sanal adamlarına aşık olanlar,leylanın delisi,aslının divanesi oldular.ferhat olup evlilik dağlarını gayri meşru yollar için devirdiler,şirinin namusunu paralamak için iman ve şeref dağlarını yıkıp geçtiler.

Bu sanal alemin vehmi, farazi, yalancı aşk kasırgalarına tutulanlar yalancı aşkların,zinaların,acımasız rüzgarlarında savruldular şehirden şehre,

Bu sanal alemin yalancı aşk masallarına aldanan ve mağdur olan kırmızı başlıklı kızlar ve kadınlar bu vahşi ve acımasız ormanlarda sanal ormanın kartlaşmış kurtlarına yem oldular. ve olmaya devam ediyorlar.

Bu sanal alemin ilk şaşkın aşıkları her ne kadar başta afakanlar basıp bocaladıysalarda şaşkınlıkları gidip damarlarına msn tutkusu ve sanalın gizliliği zerk edilince çabuk uyum sağladılar bu alemin aşk sofralarına.

Bu sanal alemin yalancı aşk sofralarındaki gayri meşru aşkın katı gaz yada sıvı pisliklerini bay ve bayanlar miski anber zannedip ruhlarına kalplerine akıllarına ve iffetlerine izzetlerine bulaştırdılar.

Bu sanal alemin şeytani ve hayvani aşklarının tuzaklarına düşenler bu yalancı aşklarına bedel mehir olarak dünyada çocuklarını,eşlerini,iffetlerini,şereflerini,bazen de imanlarını,dinlerini vermek zorunda kaldılar.

Bu sanal alemin sefahet sofralarına oturup aşkın zehirli şarabını içenler msn ve chatların toz pembe dünyalarında ve ,yalancı tatlı düşlerinde ahmakça,hayasızca gezdiler yalancı şefkat ve rahmet kucaklarında aşk sarhoşu olarak.

Bu sanal alemin aldatıcı ve yalancı kahramanlarına aşık olan
evlililer zina ve sadakatsizlik haplarıyla, bütün dert, tasa, elem ve kederden kurtulup psikolojilerini, biyolojilerin ve, fizyolojilerini düzeltiler.

Bu sanal alemin günah ve haram sofralarındaki msn ve chatın loş ışıkları altındaki salonlarında baş başa kalan bay ve bayan aşıklar üçüncülerinin şeytan olduğunu,şeytanın senaristliği ve yönetmeliğinde bu dramatik ve trajik filmleri çevirdiklerini unuttular.

Bu sanal aşk sofralarındaki alemin adamlarına aşık olan evliler dinin,aklın, kalbin, ruhun, vicdanın sesine kulak tıkayarak onların sesini değil,nefsinin hissiyatlarının,şeytanın sesine uydular.

Bu sanal alemin yalancı zehirli sofralarına üşüşen bayanlar ilgisizlikle, vehmi mutsuzluklarla bozulan psikolojilerini aşk tatlıları ve iksirleriyle düzelttiler.ama aşık olmak hastalığının ilacının nerelerde olduğunu bulamadılar.

Bu sanal alemin yalancı dünyasında leyla yada ,mecnun arayanlar altın ve mücevher kıymetinde ki aşk yerine sufli duyguların tercümanlığını yapan cam parçacıkları hükmünde olan uçkur ve sefahet aşkları buldular.

Bu sanal alemin yalancı dünyasında rüzgarın önünde savrulan yaprak gibi , evlisi,genci yaşlısı bu yalancı aşkların kasırgalarında, yalancı rüzgarında savruldular iffetsizlik,günah,haram,bataklıklarına doğru.

Bu sanal alemin büyüsüne kapılıp ,yalancı aşklarının sofralarına dadanan ve kalbin safi sevinçlerinden,ruhani sürurlarından ve lezzetlerden nasiplenmeyen insanlar gidip aşkın yalancı ve zehirli lezzetlerinden medet umdular.

Bu sanal alemin büyülü ışıltılı meraklı yerlerinden olan chat odalarına ve riyakar maskelerin takıldığı msn muhabbetlerine girenler yağmurun altında durayım ama ıslanmayayım mantığı gibi hareketle chat odalarında msn kapılarında gezipte bir aşk yankesicisine kendimi kaptırmayayım mantığıyla hareket ederek msn ve chatta yabancı erkeklerle konuşayım ama onlara aşık olmayayım fikrine aldandılar.Bu aşk yankesicilerine çok şeylerini kaptırdılar.

İnternetin bu sanal dünyasında bir tarafta hakkın dükkanlarında sudan ucuz bir fiyata elmas hakikatleri olan aşkı beka,iffet,şeref,namus,haya,kulluk vb gibi helal şeyler satılıyordu.

Öteki tarafta şeytanın chat ve msn dükkanlarında pahalı pahalı yalancı ,vehimi ve behimi
aşkı faniler, iffetsizlik, yalan,menfaat,çıkar,zina fuhuş ve haram satılıyordu.
Kim ne istiyorsa gidip onu alabiliyor..
Hakkın dükkânları sinek avlayıp ,ebedi sonsuz ve sermedi hakikatlerine müşteri bulamazken
Şeytan ve nefsin sefahet balonlarını ve medeniyetinin fantezilerini satan dükkanlar tıka basa dolu,
Acaba şeytanın dükkanı müşterilerine kendilerinden yaptıkları günah ve haram dolu alışverişlerinden dolayı cehennemde 5 yıldızlı tam pansiyonlu yada sonsuz bir tatil mi vaat ediyor ki bu kadar müşterisi bol..
Allah bizi sanal alemin yalancı aşk ziyafetlerine icabet edip aldananlardan değil Rabbimizin ebedi sevimli ve sermedi cennet sofralarındaki ziyafetlerine iman ibadet ile icabet edip nasiplenenlerden eylesin. Amin.


2 yorum

Şeytan planlı çalışır

Şeytan çok uyanık davranıyor ve insanı gafil avlar tıpkı pusuda bekliyen bir göpek gibi ve çok aşamalı çalışır çünkü şeytana kafa tuttulduğu zaman işte o zaman şeytanın iç yüzünü insan görebiliyo açık ve net olarak fisudurinnasi der ayet masal değil bu tam bir ibret,hikmet sahipler için... Euzü billahi mineşşay tanirrecim diyerek Allah a sığınırak cümlee ümmeti muhafaza eylesin...Amin inş.

16.11.2008 - enne_lehum

Seytan bos durmuyor. Zinanin

Seytan bos durmuyor.

Zinanin haram oldugunu her müslüman biliyor, ama artik zinanin boyutlarida degismis.


Allah yardimcimiz olsun.

Seytanlarin ve seytanlasmis insanlarin serrinden korusun insaallah.(Amin)

02.06.2008 - Hilal_ugruna

Konular