2013 yılı Ocak ayı konuları

Mobil Hat Sorgulama Sistemi

  • imdat sezer

HAT Sorgulama için aşağıdaki linke tıklayınız. Önce sizin siz oldugunuzu onaylatmak için üzerinize kayıtlı bir telefon numarası girmelisiniz gelen güvenlik sms ile sorgulamayı gerçekleştirebiliyorsunuz

Hat Sorgulama için buraya tıkla

Hat sorgulama

Sayın Tüketici;

Bu sistem, üzerinize kayıtlı GSM hatlarınızı sorgulamanıza imkan vermektedir.

Sevgiye Evet, Nefrete Dur!

  • I.Akin

Allah insanları, dilleri, renkleri, fikirleri çeşit çeşit yaratmıştır. Kimse diğeri gibi görünmez. Herkesin olaylara bakışı farklıdır. Allah'ın yarattığı bu çeşitlilik büyük nimettir. Bu farklılıklar vesilesi ile kıyas yapar, doğruya, güzele ulaşırız. Her topluma göre doğru ve güzel kavramı değişir. Ama temelde doğru ve güzel olan, Allah Katında tektir. O da Kuran ve Kuran yaşandığında ortaya çıkan sonuçtur.

Bazı Ev Hanımlarımız

  • yusuf a.s

Bitakım kişiler şöyle demiş;(kadın okuyup napacak?okuyan ne kazanmış,okumayan ne kaybetmiş?kadına sadece dini ilimler farzdır....)

Okumayan ne kaybetmiş efendim öyle mi?
Geçen dışarı çıkmıştım,iki tane ev hanımı,kendi aralarında tanışmışlar sohbet ediyorlardı.iş memlekete geldi,birbirlerine memleketlerini soruyorlar;
-nerelisiniz?
Şuralıyım.ya siz?
-trabzonluyum.
Ha Akdenizlisiniz yani........!(?)!(?)

Kadının Çalışması Hakkında Yapılmış Müthiş Yorumlar

  • yusuf a.s

AŞAĞIDA BİR SİTEDE TEVAFUKEN GÖRDÜĞÜM BİR YAZININ ALTINA YAZILMIŞ YORUMLAR VAR.HEPSİNİ OKUMADIM AMA,ÖZELLİKLE ZUHAL HANIM SİZ KİMSİNİZ BİLMİYORUM AMA SİZİNLE TANIŞIP,SİZİ TEBRİK ETMEK İSTİYORUM.TAM BENİM KAFAMDASINIZ,BENİM YAZAMADIKLARIMI YAZMIŞSINIZ,TEŞEKKÜR EDİYORUM.KUSURA BAKMAYIN YORUMLAR,TARTIŞMA ÇOK VERİMLİ OLMUŞ,O YÜZDEN BU SİTEYEDE YAPIŞTIRIYORUM,BU SİTE ÜYELERİ DE OKUSUNLAR
-------------------------------------------------------------------------------------------

zuhal diyor ki:
15 Eylül 2012, 21:57

Dünyada kur savaşı alarmı

  • bilim

İlk kez iki yıl önce Brezilya Maliye Bakanı Guido Mantega tarafından gündeme gelen ‘Kur Savaşları’na yönelik uyarı bu kez de Rusya’dan geldi.

Mantega Kur Savaşı kavramının isim babası olarak kabul ediliyor.

Rusya Merkez Bankası Bank Rossii’nin Başkan Yardımcısı Alexei Ulyukayev, Japonya’nın para birimi yenin değerini düşürdüğünü, rekabetçiliğini korumak isteyen diğer ülkelerin de benzer adımlar atabileceğini ve ekonomide yeniden kur savaşları başlayacağını belirtti.

Japonya’da 21-22 Ocak’ta gerçekleşecek para politikası toplantılarından daha fazla parasal genişleme hamlesi geleceği yönündeki beklentiler ve enflasyon hedefinin yükseltileceği yönündeki söylentilerle yen dolar karşısında son iki yılın en düşük seviyesine geriledi.

JUNCKER DE UYARDI

'Türkiye dünyanın 12. büyüğü olacak'

  • bilim

Önde gelen denetim ve yönetim danışmanlığı kuruluşlarından PwC tarafından yapılan küresel araştırmaya göre Türkiye, 2030’da dünyanın en büyük 12’nci ekonomisi haline gelecek. Dünya liderliğini Çin devralacak.

Dünyanın önde gelen ekonomik denetim ve yönetim hizmetleri kuruluşlarından PriceWaterhouseCoopers (PwC) tarafından 158 ülkede yapılan “World 2050” adlı ekonomik öngörüler araştırması çarpıcı veriler ortaya koyuyor. Buna göre Çin, en geç 2030 yılında ABD'yi geride bırakarak dünyanın en büyük ekonomisi haline gelecek.

Rübik Nasıl Yapılır ?

  • hayat

Genel adı Rübik , mahalle adı zeka küpü :) Küçüklüğümde annem, babam bana rübik almıştı . Tabi bana o küpü rübik diye tanımlamamışlardı, onun adı ” zeka küpü”ydü. Bana hangi amaçlar aldıklarını açıkçası bilmiyorum ama eminim ki o küpü o yaşta yapabileceğimi düşündüklerinden almamışlardır .

Neyse asıl konumuza dönelim. Bir an çocukluğuma gittim

Rübik Nasıl Yapılır?

Rubik küpü çözen site adresi

  • hayat

Merhaba arkadaşlar rubik küpünüzü çözemediniz mi?
işte internette sizin için çözüm üreten site

http://www.wrongway.org/cube/solve.html

yukarıdaki linki tıklayarak çözüme ulaşabilirsiniz

Rubik küpü nasıl çözülür

  • hayat

Kimisi ona sabır küpü,kimisi stres küpü yada sihirli küp diye pek çok ad verdiğimiz ve elimize aldığımızda bir türlü bırakamadığımız rubik küpü çözüm formülü nedir diye hep merak etmişizdir.

Ama merak etmeyin rubik küpü nasıl çözülür sorunuza türkçe olarak hazırlanmış olan Sayı metodu zeka küpü hızlı çözüm yöntemi ile saniyeler içerisinde rubik küpü hilelerini öğrenerek çözebileceksiniz.

RUBİC KÜP Çözümü Ve Algoritmaları...

***

U : Saat yönünde ÜST taraf
Ux: Saat yönünün tersine ÜST taraf

A : Saat yönünde ALT taraf