6 Temmuz 2012 tarihli konular

Birbirini Sevenler İçin Nikahtan Başka Çare Yoktur!

  • tahkik

Cenabı hakkın Kadın ve erkek arasına koyduğu muhabbet ve sevginin en mühim sebebi evlilik gibi nurani bir netice ile neslin devam etmesidir. Bu netice en önemli sebep iken öteki etkenler olan birbirinin sevinçlerini paylaşmak,birbirinin dert ve kederlerine ortak olmak,hayatlarını birlikte yardımlaşma ve dayanışma ile devam ettirmekte evliliği gerekli kılan unsurlardandır.Bu nurani ve güzel unsurların icma etmesiyle mutlu ve huzurlu yuvalar kurulur.Kadın ve erkek birbirinden huzur ve sükunet bulur.Bu kutsi kurum ile aileler,milletler ve devletler vücuda gelir.

Çıplak Gezen Kadınların Mesuliyeti....

  • tahkik

Allahın kadına rahmetinin en büyük göstergesi olan tesettüre riayet ettikleri zaman Allah katında değer, insanlar katında saygı ve hürmet gördüğü halde Allahın emrine itaat etmeyip, beş on tane namahreme güzel görünmek, modaya uymak, kozmetiğe bağlanmak, manken ya da sanatçı olmak uğrunda tesettüre uymayıp çıplak gezdiği zaman ise maddi ve manevi olarak çok şeyler kaybettiğini bu zaman hakkıyla gösterdi.

Dünya Hayatının Neticesi Ya Cennet Ya Da Cehennemdir...

  • tahkik

Dünyada her işin bir neticesi vardır.Yapılan hangi iş olursa olsun okumanın çalışmanın çabalamanın ve koşuşturmanın bir neticesi sonucu vardır.Bazen neticelerin alınması süreci yıllarca sürer.Yıllarca okunur veya çalışır bir makam, mevki, para, mal ve mülk elde edilir.Bazen yıllarca çalışılır sabırla bir işte usta olunur. Çekilen bütün zahmetlerin sıkıntıların ve süreçlerin neticesinde bir gelir kazanım ,ücret ,mükâfat elde edilir.