21 Mart 2012 tarihli konular

Çare Evlilik Ama..

  • TurkeyHell

Selamın Aleyküm Kardeşlerim, Herşey Gönlünüzce Olsun Kalbiniz Nurla dolsun.

Ben 19 Yaşında Kendi halinde bi Gencim,

Size müsadeniz olursa kendi sorunuma yanıt bulmak için, yazmak ihtiyacında bulundum, ve şunuda biliyorumki benim derdimden muzdarip, benim gibi bir çok kardeşimin olduğunun farkındayım, inşallah bu sorunuma bu mübarek yerde bi çözüm bulurum ve aynı zamanda da benim gibi kardeşlerimede dolayısıyla bi çözüm sağlamış oluruz,
Rabbim şimdiden Emeğinizin karşılığını misliyle versin inşallah.

Bismillahirrahmanirrahim.

Muhteşem Yüzyıl Rezaletine Toplum Neden Sessiz Kalıyor......

  • tahkik

Ülkemizde ifsatçı unsurlar eliyle yüzyıla yakın bir süreçtir uygulanan maziye sövmek, küfretmek, karalamak ve inkar etme geleneği kanunlara, sanata, sinemaya ve kitaplara dahi girmiştir. Bu milletin bin senelik tarihinin belgeleri başka ülkelere kağıt niyetine satılmış. Bin senelik yazısı bir gecede değiştirilerek toplumun mazi ile ceddi ile kültürü ile bağları kesilmiş. Topyekün uygulanan inkar politikaları anlı ve şanlı tarih ve ecdad yok sayılmıştır. Güya bütün bunlar ilerlemek Avrupalı olmak adına yapılmış.

Allah Tevbe Edenleri ve Temizlenenleri Sever....

  • tahkik

İnsanın hayatında geri bırakılmaması ve hemen yapılması gereken bazı işler vardır ki geciktirilmesi bazen zarar, bazen pişmanlık bazen de keder verir. Mesela vakti gelince çocuğun Kuran öğrenmesi, yaşı geldi mi namaza başlaması, bir insanın hasta yakınlarını ziyaret etmesi, vefat ettiği zaman cenazesinde bulunması ve imkanlar oluşunca evlenmesi veya hacca gitmesi ve en önemlisi günah ve haramlara, hatalara ve kusurlara giriftar olduğu zaman bir an önce tövbe ve istiğfar etmesi de acele etmesi gereken işlerdendir.