18 Agustos 2011 tarihli konular

Hangimiz İki Kat Ürün Almak İstemez?

  • Süheyl Okur

İnfak, “Allah yolunda infak edin ve kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayın. İyilik edin. Şüphesiz Allah, iyilik edenleri sever.” (Bakara Suresi, 195) ifadesinden anlaşıldığı üzere insanı ahiretteki tehlikeden koruyan önemli bir ibadet. İnsanı manevi kirlerden arındırır, Allah’ın hoşnutluğunu kazanmaya vesile olur. Ancak etmiş olmak için infak edilmez. Kur'an'a baktığımızda, infakın gerçek bir ibadet olabilmesi için bazı şartları olduğunu görürüz.

ozur bekliyorum

  • kül kedisi

bana hayasiz... baskalarinin aklini celme... kulllardan isteme gibi iftira atan insandan ozur bekliyorum ...bu ramazan gunu beni aglatti eger kendisi muslumansa ? ve alip veremedigi bisey varsa Kül kedisinden lutfen insanlar ortasinda ifitralarla gelmesin...merhmet, namus, sahisyet varsa bunu nasil yapmasi gerektigini bilir... kafasinda binbir tilki dolasan biri deilse ne demek istedigimi anlar unutmasin ki ozur dilemek hak helallesmekte bi erdem bi namustur !!!!

ben bu siteye girdigimden beri surekli haksizliga ugruyorum

  • kül kedisi

ben kül kedisi rumuzlu kisi olarak bu sitede surekli haksizliga ugruyorum ozellikle bazi kisiler tarafindan site sahibi midir yandaslarimidir anlamadim... bana hayasiz denildi... bana erkekler celmeye calsiyo denildi ... bana kuldan yardim istiyo denildi... yani eger bu yazilari okuyan bir vicdanli merhemetli allahin kulu varsa ne demek istedigimi anlar... ve bu iftaralara bir dur der