31 Mayis 2011 tarihli konular

Sayın: KÜLKEDİSİ!

  • ŞEREF YÜCEL

SAYIN: KÜLKEDİSİ!

Cevabım biraz geç oldu kusuruma bakmayın lütfen.

Tayyip Erdoğan sizde bir takıntı olarak kalmış anlaşılan. Kürdistan'ın temellerinin atıldığı yıllarda bırakın Tayyip Erdoğanı, babası bile henüz dünyaya gelmemişti. Belki dedesi de doğmamıştı. Çünkü olayın temeli 1800 lü yıllara kadar uzanır. Tarihin sayfalarını karıştırmak isterseniz sizi 16. Asrın ortalarına kadar da götürebilir. Oysa siz 10 yıllık bir tarihten bahsediyorsunuz.

kara sevda benim ki ben adim sizofreni:(

  • kül kedisi

yillar once birini sevdim yerine hickimseyi koyamayacagim birini onu sevdikce Allaha daha cok yaklastim aslinda benim dini temellerim o zaman atildi diyebilrim...lisedeydim uzun yillar plotonik takildim ona o benden 3 yil ondeydi...o liseyi bittirdi ve okulun yanina tasindi... herzman onu gormek icin can atiyodum ve yolda gorur unutamazdim... her dakikam onla gecerdi dersleri dinlemez onu dusunurdum..liseden sonra onla cikmaya basladim pek hayirli olmadi cunku haram kattik icine...ve ayrildik!!!

sizofreni ask belki yolun duserse okursun

  • kül kedisi

ben yazi yazamam zaten hic beceremedim.. duygularimi bi kagit kalemle anlatmayi cok isterdim...klasik olacak belki ama seni ilk gordugumde carpildim bu senin ne yakisikligindi nede karakterindi... ben sevmek icin dogmustum sadece okadar!!!