8 Nisan 2011 tarihli konular

UCUBE İSLAMCI FEMİNİST KADINLAR

  • tahkik

Zamanımızda kendisini Müslümanların temsilcisi zanneden medya gurupları ve alim geçinen adamların gazı ve özgürlük çığırtkanlığıyla yeni nesil İslamcı, defolu ve ucube kadınlar yetişmeye başladı. Bu gazcıların gazıyla gaza gelen bu ucube islamcı kadınlar başlarına ve boyunlarına doladıkları islamla alakası olmayan paçavra hükmündeki örtüleriyle güya islamı temsil ediyorcasına meydanlara çıktılar. Kimisi siyaset meydanında kimisi diyanet meydanında, kimisi medya meydanında nalsız atlarını koşturmaya başladılar.

YEŞİL CAZİBENİN ADI: TEKBİR FİTNESİ, ARMİNE FAHİŞESİ VE STV REZALETİ

  • tahkik

Bugün adına İslami moda denilen kesimlerin modası kuran ve sünnete göre değil hevaya, ahlaksızlığa, cazibe ve sömürüye göre şekillendiği için büyük çoğunluğuyla bu İslami denilen modalara uyanlarında ahlaki değerlerini iffetlerini ve edeplerini yitirdiğini görüyoruz.Bu modanın adı İslami olsa da hakikat de ahlaksız ve hayasızlığa kapı açan bir fitnedir.İslamın yeşil cazibesini açığa çıkaran Bu tekbir fitnesi ,armine fahişesi ve ötekilerden ibaret olan bu modaların gayesi Tesettürü ifsat edip bozarak, tağyir edip değiştirerek, içerisine ahla

Soğuk Havadan Etkilenmeyen Yapraklar

  • I.Akin

Kuzey yarım kürenin büyük bir bölümü ormanlarla kaplıdır. Ama hepinizin de bildiği gibi kuzey yarım küre çok soğuktur. Bu nedenle de ormandaki bitkilerin soğuk havaya dayanıklı olması gerekir. Örneğin kışın soğuk havadan dolayı toprak donar. Bitkiler ise kökleri ile donmuş topraktan su alamazlar. Bu nedenle bu bölgedeki bitkilerin susuzluğa dayanıklı olmaları gerekir. Bitkilere dayanıklılık sağlayan bölümleri yapraklarıdır.