22 Nisan 2011 tarihli konular

zina :((((

  • melissaa84

26 yaşında bir bayanım. erkek arkadaşlarım oldu.. zina ettim.. sonra çok pişman olup tövbe ettim.. uzun süredir. kimsenin eli elime değmiyor.. fakat her geçen gün bu şehvet duygusu ve cinsel istek artarak devam ediyor ve kafamı çok meşgul ediyor.. derslerime, işime konsantre olamıyorum.. masturbasyon yapmıyorum ve hiçbir şekilde porno filmler de izlemiyorum. evlenmeyi de düşünmüyorum.. abdest alıp namaz kıldığımda kuran okuduğumda bir süre için bu durum yok oluyor.. ama bir süre sonra yine istek,şehvet ve düşünceler aklıma geliyor.

İslama Göre Kadın Fitne midir?

  • tahkik

Kadınlara özgürlük ve eşitlik adı altında evinden yuvasından ahlakından etmekle kalmayıp eşine dahi asi eden feminist akımlara kapılan İslami kesimin feminist zihniyetli kadınları her geçen gün çoğalmaktadır. Kuran ve sünnet kaynaklı söylemler yerine feminist söylemlere sarılan bu kadın güruhları kadın erkek eşitliği, kadının özgürlüğü, erkeğin emri altında köle olması vb gibi hezeyanlarla kadınları eşinin, ailesinin itaat zincirinden çıkarmaya uğraşıyorlar. Bu zavallı garip güruhlar Peygamber söylemi olan kadın fitnedir.

Rahmet Peygamberinin Merhametsiz Ümmeti...

  • tahkik

Alemlere rahmet olarak gönderilen şefkat ve merhamet timsali peygamber efendimizin iki dünya saadetini temin edecek olan kuran ve sünnetine yüz çeviren ve batının dinsizlik ve cazibedar oyuncakları, uyutucu hevasatları ve fanteziler üzerine kurduğu medeniyetini benimseyen ve hedefine rızayı ilahi yerine menfaatleri, hayat düsturunu yardımlaşma ve dayanışma yerine çarpışma ve mücadeleyi koyan bu asrın Müslümanları batının sefih medeniyeti uğrunda bütün manevi değerlerini yitirdiler.

ALLAH IM BIZI FITNE ERKEKLERDE KORU YARAPPIM

  • kül kedisi

insanlarin hayat tercihine saygisi olmayan alinta art niyet arayip bulan erkeklerden..insani veya kadini Allah diye kendisi yargilayan yeren erkeklerden...insanlari umitsizlige sevk edip anlatiklari dogru dahi dogru olsa yaklasimi ve uslubu yanlis erkeklerden ... kadinlari ve insanlari asagallayan erkeklerden korusun ..bi insan dini nasil anlatmali ikna icin mucadele etmeli idallarla deil..islamin guzelliklerini anlatmak dogru olan yoldur... peygamber efendimiz kalp kirmamis gonullere hitap etmistir...GÜNÜMÜZ İNSANLARI MAALESEF DİNİ BİLMİYOR