21 Aralik 2011 tarihli konular

Kur-an Kalbin Kirlerini ve Hastalıklarını, Tasfiye ve Tahliye Eder....

  • tahkik

İnsanoğlu varlığı gereği, en güzel bir surette yaratılmış olsa da Kuddüs isminin iktizası gereği olarak kirlenir ki, o ismin tecellisi olan pak ve temizliğe ulaşsın.Hayatın maddi kirleriyle kirlenen insan, kirlerinden arınmak için muntazam olarak belirli düzen içerisinde banyosunu yapar, elbisesini yıkar, elini yüzünü yıkar, tırnaklarına keser, saçı uzayınca saçını keser.Dişlerini muntazam olarak fırçalar.İçini dışını kirleten unsunlara karşı su ile sabun ile temizlenir.

İnsanların Şeytana Uydum Mazereti

  • Kardelen09

Sırrı imtihan gereği olarak insanın terakiyatı maneviyesinin zenbereği, büyük hayırların ortaya çıkmasının medari sebebi, insandaki elmas cevherlerle kömür olan cevherlerin ayrılması ve ali ruhlar ile alçak ruhların ayrışması için yaratılan şeytan, insanın cenneti kazanmasına da vesile olabilir. Cehenneme gitmesine de vesile olabilir.

onlar öyle kadınlar dıki…rablerinin hatırı için sevgiyinin yoluna mallarını ömürlerini canlarını verdiler ..

  • iremhan

onlar öyle kadındındılar..biz aşkı sevmeyi vefayı şevkati sadakati onlardan öğrendik..

hz.züleyha ..mısırın en güzel en varlıklı hanımlarındandı.zenginliğive güzelliği dillere destan vakur duruşu gururlu oluşu herkezi imrendirecek kadar saltanatı olan bir hanım idi.

bir emri ile insanlar önünde diz çöker emrine amende olmak için birbirleri ile yarışırlardı..

bir gün aziz köle bir cocuk getirdiğinde züleyha nerden bilecekti ömrünü güzelliğini servetini bu cocuğa harcayacak….itilecek kakılacak alay edilecek..hor görülecek..