25 Kasim 2011 tarihli konular

Küçük Lutilik (Anal İlişki)

  • KALBİ HÜZÜN

Küçük Lutilik (Anal İlişki)

Erkeklerin kadınlarla arka organdan yaptıkları cinsel temastır. İslam dini erkek erkeğe (homoseksüellik) ve kadın kadına (sevicilik) cinsel ilişkileri haram kıldığı gibi kadına arka organından (anüs) cinsel temasta bulunmayı da yasaklamış, haram kılmıştır.
Bu haramlılık kişinin hem kendi karısını hem de yabancı kadınları da içine almaktadır. Bu tür cinsel yaklaşimı kati suretle yasaklayıcı hadisleri bulunan Hz. Muhammed (SAV) şöyle buyurmuşlardır:

Kur’an’dan Kaçanlar

  • Süheyl Okur

İnsanların büyük bir kesimi dünya hayatına olan şiddetli bağlılıkları nedeniyle hayatları hiç sona ermeyecekmiş gibi davranır, Kur’an’ın bildirdiği gerçeklerden kaçarlar. Dünya hayatının ‘göz açıp kapama süresi’ kadar kısa olduğunu düşünmezler. Her insan, aniden ölüm melekleriyle karşılaşabilir, mezara giderken de dünya hayatında sahip olduğu hiçbir şeyi yanına alamaz. Yapayalnız bir şekilde Allah'ın huzuruna çıktığında ise, sadece dünyadayken yapıp ettikleri önüne getirilir.

TESETTÜRSÜZLÜK YÜZÜNDEN TOPLUMDA SÜBYANCILIK ARTAR

  • tahkik

Alemlere rahmet getiren ve rahmetiyle dünyanın binlerce senesine hak ve adaletle hürmet ve merhamet kanunlarıyla hükmeden peygamberi Zişan bir hadisi şerifinde şöyle buyurmaktadır.küçüklerine merhamet büyüklerine hürmet göstermeyen bizden değildir.emriyle Toplum ve içtimai hayatın en büyük ve sarsılmaz kanunlarından olan hürmet ve merhamet ve şefkat sayesinde insanların hak ve hukuklarının korunabileceğini , sevgi ve saygı sınırlanın muhafazasının bir garantisinin bu düsturlar olduğununu bu düsturların dışına çıkıldığı zaman hürmet ,merhamet v

Zilhicce ayının son günü ile Muharrem ayı içerisindeki çok faziletli ibadetler

  • iremhan

Zilhicce ayının son günü ile Muharrem ayı içerisindeki çok faziletli ibadetler) Zilhicce ayının son günü muhakkak oruçlu olmak lazımdır, zira geçen senenin günahlarına kefaret olur. Gecesinde ise (hicri yılın son gecesi oluyor) tesbih namazı kılınmalıdır.
Yine bu son gece akşam ve yatsı namazı arası 10 rekat namaz kılınır;
Niyet: "Ya Rabbi, geçen seneyi benden razı olarak ayır. Sadır olan isyanımı hasenata tebdil eyle. Beni hidaye-i İlahine ve Rıza-i İlahine mahzar eyle" diyerek yapılır.