24 Kasim 2011 tarihli konular

Alçalan İnsanlığımız ve Şaha Kalkan Hayvanlığmız..

  • tahkik

“Yapmayın ben daha çocuğum” diyen bu cümleler bir kız çocuğun çığlıklarıdır..Sosyal hizmetler kız yurdunda korunmaya alınan 13 yaşında ki N.Ç adlı bu kız çocuğu 26 kişi tarafından tecavüze uğramış yada onlara para karşılığı satılmıştı.Psikolojisi bozulan ve bütün değerlerini yitiren bu kızcağız kaldığı kız yurdunda geceleri durmadan bu sözleri sayıklıyormuş.Uğradığı bu hayvani tecavüzler sonucu dört defa ameliyat geçirmek zorunda kalmış.İnsanlığı ölmüş hayvanlığı şaha kalkmış 26 kişi tarafından hunharca , hayvanca

TESETTÜRÜ TERSTEN GİYEN TÜRBANLILAR.

  • tahkik

İnsanoğlu hayatında her zaman nizam ve intizama önem verdiği gibi denge unsurunu gözeterek de yaşamaya çalışır. Fıtratı gereği her şeyin doğrusunu ve düzgün olanını tercih eder.Elbiseyi tersten değil düzgün olarak giyer.Evini düzenlerken koltukları tersine koymaz.Yada ters çevirmez.Yada evindeki tabloları ters çevirip öyle asmaz.Yada gömleği veya ayakkabıyı tersten giymez. Hatta çocukları bile ayakkabıyı tersten giyindiği zaman onu düzeltir bazen de çocukları azarlar.

ALLAHIN SADIK KULU…..

  • tahkik

Bediüzzaman hazretlerine verilen evsaflar, ünvanlar, isimler, sıfatlar pek çok ve muhteliftir. Çocukluk döneminde molla said adıyla anılırken; İstanbul a geldiğinde ve zamanın şeyhülislamı ile görüştüğünde ise sorulara verdiği mükemmel cevaplar ve kıvrak zekası karşısında ona zamanın bedisi manasına gelen bediüzzaman namını vermiştir. Kimisi onun mücadelesini gördüğü için asrın imamı derken onun merhameti ve şefkati karşısında kimisi herkesin günahına ağlayan adam demiştir.