3 Eylul 2010 tarihli konular

Oruç tutanlara maden suyu içmeleri tavsiye edildi

  • yaprak

Oruç tutanların, uzun ve sıcak yaz günleri nedeniyle vücutlarında aşırı derecede sıvı kaybı meydana geliyor.

Konya ’da özel bir hastane de Kalp ve Damar Cerrahi Bölümü’nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Sakallı, oruç tutanların, uzun ve sıcak yaz günleri nedeniyle vücutlarında aşırı derecede sıvı kaybı meydana geldiği, bu sıvı kaybının iftar ile sahur arasında günde 2 veya 3 şişe maden suyu tüketerek giderilebileceğini söyledi.

Firavun Enaniyetli Nemrut Kibirli İnsanlar !!

  • tahkik

Materyalist sistemle, kapitalist zihniyetle, isyan ve küfrün beşiklerinde sallanarak büyütülen asrın insanı dalalet vadilerinde ene atına binmiş at koşuşturuyor. Gurur ve kibir silahlarını kuşanarak isyan bayraklarını çekerek,Enesiyle firavunlara ve Kibriyle nemrutlara rahmet okutturuyor. Semavi fermanlara savaş açarak Allahın emir ve yasaklarına karşı muhalefet ediyor..

AHİRET HAYATI İÇİN KISA, ORTA VE UZUN VADELİ PLANLAR YAPIN.

  • tahkik

İnsanların en çok şekva ettikleri şeylerin başında can sıkıntısı gelmektedir.Can sıkıntısının en büyük sebebi insanların yeknesak bir hayat yaşamasından dolayıdır.Gayesi amacı hedefi olmayan insanlar boş ve batıl faidesiz dairelerde hareketsiz bir hayat sürerler.bu faidesi olmayan hayat dairelerinde geçen zamanlar faide ve kar getirmediği için insanın lehine heba olup gitmektedir..Bu amaçsız ve gayesiz hayat tarzı içinde yaşayan insanların daireleri iki üç daireden meydana geldiği için günleri, ayları, seneleri, sıradanlıktan kurtulamaz.Hayatlarınd

Çevresel etkiler ana rahminde başlıyor

  • Mavi Kelebek

Bebek beklerken ve büyütürken ebeveynler tedirgin bir ruh haline girer: “Acaba bebeğimiz için doğru olanı yapıyor muyuz” denir sıklıkla. Artık anne ve babaların bebeğin karnını tok, altını kuru tutmaktan çok daha fazla görevleri var. Çünkü sebze ve meyvelerimizde, mobilyalarımızda, temizlik ürünlerimizde hatta bebeğimizin pişik sorunu için kullandığımız kremde bile zararlı kimyasallar, nanopartiküller, genetik yapısı değiştirilmiş organizmalar var. 21’inci yüzyılda, çocuklarımızı büyütürken, ninelerimizin hiç bilmediği tehlikelerden kaçmak zorundayız.

Amerikalı Pediyatri Uzmanı Dr. Alan Greene’in Hayykitap’tan çıkan ‘Sağlıklı Bebek Yetiştirme Rehberi’ bu konudaki en büyük yardımcınız. Kitap, 2007’de ABD’de ‘En İyi Bebek Yetiştirme Kitabı’ ödülünü aldı.

Bebeğinizin yaşadığı ilk oda, armut biçimli ‘uterus’tur. Rahim ismiyle bildiğimiz bu güvenli odada bebeğin her ihtiyacı karşılanır. Yemeğini yer, gerekli besinleri, suyu, oksijeni, hormonları, vitaminleri, mineralleri alır. Hepimiz zamanında bu sıcak ve konforlu kesede sallanmış, beslenmiş ve kıvrılıp huzurla uyumuştuk.