28 Haziran 2010 tarihli konular

VESVESE VE İLACI

  • feyzsedat

Aslında, vesveseden muzdarip olmayan ve zaman zaman çeşitli vesveselerinin tesiri altında kalarak, birtakım sıkıntılara, hatta ruhi bunalımlara düşmeyen insan, yok gibidir. Yani, hiç vesvesesi olmayan, veya kuvve-i hayaliyesi ya da vehminin, mantık ilmince değeri “sıfır” olan zanni ve hiçbir delile dayanmayan ihtimali fısıltılarını, kalbinde duymayan insan kesinlikle yoktur. Ve, asla da böyle bir insan olamayacaktır. Velev ki bu insan; alim de olsa, evliya da olsa, kutup da olsa bu böyledir...

MEHDİLİK DELİLİK Mİ?

  • feyzsedat

Şu anda, çok azı hariç, bütün cemaat liderleri, kendi mensupları tarafından -Mehdi- olarak biliniyor. Yani, şu bir hakikat ki, kesinlikle bu konu, Müslümanların ilk ve baş gündemine iyice yerleşmiş durumdadır. Ve bu açıktır.

Allah'ın Emir ve Yasaklarını Gözardı Etmemek

  • Altuğ Öztürk

Günümüzde insanların birçoğu, Kuran ayetlerinin bir kısmını yerine getirirken bir kısmını da gözardı ederler. Bazen de yerine getirdikleri ibadetleri Allah rızası için değil toplumun değer yargılarına uymak için yaparlar.

AMD, Fusion İçin Geleceğe Yatırım Yapıyor

  • arif

AMD, bilgisayar deneyimlerini hızlandırılmış platforma taşıyacak seçkin şirketlere stratejik yatırım fonları sunuyor.

AMD yaptığı bir açıklamayla, mikroişlemci ve grafik işlemcisinin birlikte kullanıldığı bir ekosistemi destekleyerek yeni ve daha zengin dijital deneyimlerin mümkün kılınmasını sağlayacak AMD Fusion Fonu programını başlattı.

Fusion Fonu, yakında piyasaya çıkacak AMD Fusion hızlandırılmış işlemci (APU) ürünlerinin mümkün kılacağı çözümler üzerinde çalışan şirketlere stratejik yatırımlar yapmak amacıyla kurulmuş. İlgilenen şirketler yenilikçiliğe yatırım tekliflerini değerlendirilmek üzere AMD'ye sunabilecekler.