25 Haziran 2010 tarihli konular

Bela ve Musibetler İlahi Bir Mesajdır !..

  • tahkik

Cenabı Hak müminlere kitap ve peygamberlerle ilahi mesajlar göndererek onları kulluğa,itaat ve ibadete,mükafata sevk etmenin yanında bela, musibet, hastalık, acı, sevinç, zorluklarla da gizli mesajlar göndermektedir..Cenabı haktan gelen her mesajın hakikat ve hikmetleri vardır.O mesajlardaki hikmet e hakikatleri okumak ve anlamak hayata çok şey katar.Eğer insan kendisine bela ,musibet yada farklı şekilde gelen mesajları anlama ve okuma kabiliyeti ve basireti yoksa kurtuluşuna veya kemalatına sebep olacak olan iyi bir mesajı sui tevil ile kötüye yorarak yada kötü

14 megapiksel cep telefonu geliyor!

  • cagdas

Dünyanın ilk 14 megapiksel cep telefonu Altek'ten geliyor. Optik zoom ve HD video kaydetme özellikleriyle öne çıkan yeni telefonun adı; Altek Leo.

Yeni telefonun hem LED hem de Xenon flaşı bulunurken, tam ekran dokunmatik özelliği de bulunuyor. Ayrıca Altek Leo, Android telefonlardaki gibi bir düğme alanı da bulunduruyor ve 3G, Wi-Fi özelliklerini de birlikte taşıyor.

Telefonun görünümü ise, dokunmatik bir telefonun arkasına büyük bir kamera yerleştirilmiş izlenimi uyandırıyor. Ancak Altek zaten telefon piyasasından çok, adının kamera piyasasında geçtiği bir firma. Firma yeni telefonuyla ilgili daha detaylı bilgileri ve belki de bir çıkış tarihini önümüzdeki ay sunmaya hazırlanıyor.