18 Haziran 2010 tarihli konular

Sağlıklı bebek için 10 altın kural

  • Mavi Kelebek

Bebeğinizle yaşayacağınız ilk deneyimleri başarıyla atlatmak için pratik ipuçları

Şunun şurasında doğalı ne kadar oldu! Ama saçları uzadı bile... Biraz kesilmesi gerekiyor. Bunun gibi birçok alanda ilk deneyimi yaşayacak. Bunları başarıyla atlatması için pratik ipuçlarını öğrenmeye ne dersiniz?

Bir bebeği dünyaya getirmek, aynı zamanda peşi sıra gelen bir sürü deneyim demektir: Tüm bu deneyimlerin aslında bebeğinizin cesaretini kırdığını nereden bilebilirsiniz ki?

BAŞLAMA İŞARETİ:

Çocuklar, başlama işaretini ailelerinden alırlar. Eğer kaygılı bir kişiyseniz, çocuğunuzun kaygılı olması da olasıdır. Yeni durumlara bakış açınızı güvenli ve sakin bir şekille değiştirin.

GÜNAH ZEHİRİNE KARŞI TÖVBE PANZEHİRİ KULANIN.!

  • tahkik

İnsanın sosyal ve içtimai hayatını zehirleyen şeylerin başında günahlar gelmektedir.İnsanın fıtratına koyulan hisleri ve duyguları ya hayra yada şerre kullanma yetkisi ona bırakılmıştır.. hayır adına işlediği şeyler ise sevap Şer adına işlediği her şey ona günah olarak döner. Yılanın mahiyeti zehir olduğu gibi günahında mahiyeti zehirdir. Zehirli günahların tatlı cazibesi onu sokmaması için günah mekânlarından uzak durması gerekir. Hayırlar mahiyeti itibariyle fazilet ve ahlakın menşei iken; günahların mahiyeti ise tahrip, şer ve zarardır.

Evlilik cinsel yaşamı olumsuz mu etkiliyor?

  • Love

“Evliyim ve çocuğum var, seks rafa kalktı.” Bu cümle, cinsel terapi seanslarında sık sık tekrarlanır, hatta arkadaş toplantılarında bile duyabilirsiniz.

Sürekli maruz kaldığımız bir sızlanmadır bu. Çoğunlukla, hatta belki de her zaman, bu durumdan şikâyet eden erkeklerdir. Acaba evli ve çocuk sahibi olmak, seksle bu kadar uyumsuz olmak zorunda mı?

İçinde yaşadığımız toplum, bilinçli ya da bilinçsiz olarak, sayısız toplumsal görevi olan ‘birkaç kadın’ yarattı; hepsi bir tane fiyatına. Tıpkı TV reklamlarındaki ‘3’ü 1 arada’ şampuanlar gibi. Her şeyden önce, modern kadın, kız arkadaş ya da sevgilidir, ki bu ikisi hemen hemen aynı anlama gelir.

Dell'in tüm ürünleri Media Markt mağazalarında

  • cagdas

Dell ürünleri, Türkiye’nin 7 ilinde Media Markt mağazalarında tüketiciyle buluşuyor.

Dell, zengin ürün yelpazesindeki tüm ürünlerini Türkiye’deki 15 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt’ın Türkiye’nin 7 ilindeki tüm mağazalarında satışa sundu.

Son bir yılda yeniden yapılanma süreci dahilinde dağıtım kanalları ile KOBI ve SOHO’ya giden kanallarını hızla genişleten Dell, perakende sektöründe de hem ürün gamı, hem de iş ortaklıkları konusunda gelişme gösteriyor. Öğrenciler, aileler ve çalışan kesim başta olmak üzere her tür tüketici grubuna özel olarak geliştirilen Dell tüketici ürünleri, diğer ülkelerle aynı anda Türkiye’deki müşterilerle buluşuyor. Dell, satış ağını daha fazla yaygınlaştırarak tüketiciye daha etkin bir şekilde ulaşmayı hedefliyor.