27 Ekim 2009 tarihli konular

Cinsel Eğitim Nasıl Olmalı?

  • Love

KADIN VE ERKEK... “Her birinin kendisine has cinsel özellikleri vardır. Ergenlik çağı ile birlikte zirveye çıkan cinsel ihtiyaçlar, cinsel problemler, evlilik ve aile, evlilikte cinsel hayatın tatminkâr olması için uyulması gereken kurallar, hamilelik ve doğum, çocuğun bedensel ve ruhsal sağlığı, müstehcenlik ve muzır neşriyat, toplumda kadın erkek ilişkileri...”

Bütün bunlar insan cinsî hayatının ana başlıklarıdır.

Cinsel konuların akıl almaz istismarlara konu yapıldığı bir zamanda yaşıyoruz.

Bir tarafta cinsel hayat ayıplarla örtülü bir tabu olarak görülüyor... Öbür yanda, bütün mahremiyet sınırlarına meydan okuyan bir teşhircilik furyası yürütülüyor... Bu tezat tablosundan ortaya çıkan sonuç: cinsel hayatta tam bir anarşi hüküm sürüyor. O halde, dinî kaynaklara ve çağdaş ilimlere dayanarak yapılacak bir cinsel eğitim ihtiyacı ihmale gelmeyecek kadar âcil olmaktadır.

Rahim Akıntısına Bitkisel Çözüm

  • Lokman

1. tarif
Altun ot, kırk kilit otu, civan perçemi, baldırı kara otu, kekik, mısır püskülü, ayrık otu, kiraz sapı, bodur mahmut, mentollü nane, ballı baba, çınar yaprağı, söğüt yaprağı, okaliptus yaprağı ve meşe ağacı yaprağı, otlarının bir kısmı veya ayrı ayrı kaynatılıp bol miktarda 1-2 su bardağı aç ve tok karnına 3 öğün sıcak olarak içilir.

NOT : Ayağı üşütmemek, soğuk yiyip içmemek, asitli ve kolalı içeceklerden uzak durmak şarttır.