24 Kasim 2008 tarihli konular

Eleştiri ve açıklama

  • tahkik

Ben 2 yıla yakındır bu sitede yazılar yazıyorum.böyle günahların kitleler gruplar ve devletin eliyle geldiği ,imanların dinlerin iffetlerin yağmalatıldığı ve küfrün ve şirkin dalaletlerin hücumları karşısında biçare kalan insanlara Kuran ve sünnetin iplerini ve can simitlerini atma gayreti içerisindeki bu siteyi ehli sünnet çizgisinden dolayı tercih ettim.Site yöneticilerini tanımam bilmem hangi meslek ve meşrepte gittiklerini de bilmem.bu siteyle alakam sadece yazı yazmaktan ibarettir.yazıları yazmak için teşriki mesai ederken başka işlerimi hep askıya

Öyle birini sev ki

  • monalisa

ÖYLE BİRİNİ SEV Kİ ; ....

Oturuyorum gözlerim kapalı, düşünüyorum bir hayal kuruyorum. Seninle bizim yaşadığımız evi düşünüyorum. Sabah, ben erkenden uyanıyorum. Hazırlanıp dışarı çıkacağım. Hazırlık yapmamız gerek akşama misafirlerimiz var. Önce güzel bir duş alıyorum, sonra giyiniyorum. Sen hala daha mışıl mışıl uyuyorsun. Seni uyandırmak istemiyorum. O kadar güzelsin ki bunu sana anlatamam.

Hayatını bir öpmeye,bir hatıraya, bir ışığa, bir kelimeye, bir taneciğe, bir işarete, ; hapsedip boğanlar.!!!

  • tahkik

İnsan kendisini tanısın, tanımasın; her yönüyle düşünce derinliği olan bir varlıktır. Yaşadığı hiçbir hâtırayı gerçekte unutmaz. Tattığı hiçbir acının, kederin ve elemin izini hâfıza arşivinden silemez. Tattığı hiçbir lezzetin hâtırasını dimağından çıkaramaz. İnsan ne geçmişini unutabilir; ne geleceğe dayalı ümit ve emellerinden vazgeçebilir. Bazan lâf olsun diye söylenmiş bir tek kelime, ona, geçmişinde iz bırakan bir hâtıra sayfasını açar ve öyle bir manyetik alan meydana getirir ki, insan âdetâ aynı olayı tekrar yaşar.