22 Agustos 2007 tarihli konular

3 yıl önce, 5 yıl sonra

  • cihan

Bıdış-Kayseri:
-17 yaşında okuyan bir kızım. 3 yıldır birini platonik seviyordum. Bir hafta önce onun da beni sevdiğini öğrendim. Evlenme teklifinde bulundu, ben de kabul ettim. Ancak 5 yıl sonrası için evlenmeye karar verdik. O süreç içinde beraberliğimizin bir sakıncası olur mu? İkimiz de inançlı insanlar olarak yaptığımızın doğru olduğunu bilmek istiyoruz.
Dr. Can :
-Bundan 3 yıl önce “birini platonik seviyorum” diye yazsaydın, ben de sana “3 yıl sonra’nın bir hafta öncesinde onun da sevdiğini öğreneceksin ve 5 yıl sonrası için evlenmeye karar vereceksiniz” deseydim, bana içinden; ‘Galiba bu adam Dr. falan değil, falcı, burççu, tarotçu, medyum ve yalancı’ der, yine de ‘iyi haber’ verdiğim için 10 milyon eski TL atardın önüme!

SİZLERLE PAYLAŞMAM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM

  • cihan

"Evet sizlerle paylaşmam ne kadar doğru onuda bilemiyorum. belkide ölene kadar içimde saklamalıydım.
merhaba. 24 yaşında bir bayanım hayatımda hiç sevgilim bu zaman kadar olmamıştı. taki internet girene kadar günümüzde chat denilen şey benimde başımdan unutamayacağım bişeyi bana yaşattı.internetten biriyle tanıştık konuşmaya başladık konuşa konuşa işi ilerlettik ve sevgili olduk.evlenmeye kadar geldik ben aileme söyledim oda ailesine söyledi böylece devam ettik. ve yüzyüze görüşmeye geldik o çucuk benim için memleketinden geldi.