10 Subat 2007 tarihli konular

KARDELEN Mesaj Grubunda Haftanın Mesajı: İNTERNET;Hem Aydınlık Hem Tılsımlı ve Karanlık Dünyaya Açılan Pencere...

  • mimoza33

İNTERNET: HEM AYDINLIK HEM TILSIMLI VE KARANLIK DÜNYAYA AÇILAN PENCERE…

href=“http://memoza1.sitemynet.com/kardelen_snowdrop.jpg”> kardelen_snowdrop resmi

Halden anlayan bir çok kişinin de yaşadığı gibi bilgisayar ve İnternet kullanımında olumsuz tespit ve görüşlerin çokluğu sizi şaşırtmasın! Çünkü hep beğendiğim şu özlü sözü burada nakletmek isterim: “Ateş, düştüğü yeri yakar!”



İnternet git gide ateşler ve bataklıklarla dolu bir ülke haline geldi!... Eğer ateş engellerini, tuzakları ve bataklığa düşmeden ‘Hazinelerin bulunduğu gizli ülke’ye yâni erdemliliğe başarıyla ulaşabilirseniz, sizi tebrik ederim! Çok zor…

Ahh..bu kadınlar...

  • yalnız savaşcı

Pakize suda'nın kadınlar hakkındaki yorumu

* Bütün kadınlar birbirlerini rakip olarak görürler
Birbirlerini kıskanmaları için aynı meslekten olmalarıyla da menfaatlerinin çatışması falan
şart değildir Ortalıkta kendilerinden başka kadınların da dolaşıyor olması,kıskanmaları için yeterli bir sebeptir. Yolu kadınların görev yaptığı bir yere, örneğin bir banka şubesine düşen bir kadın, gördüğü muameleden bunu şıp diye anlayabilir.

* Bütün kadınların mutlaka koşulacak şartları vardır. "Seninle evlenirim ama...","dediğini yaparım ama..."

Evlilikte İnancın Gücü

  • NaTuraL

Kâinata koyduğu tekvinî kanunlara gâyeler derceden Yüce Allah, nesillerin devamı için erkek ve kadının evlilik müessesesi altında yaşamasını takdir etmiştir. Evlilik, ferdin duygu ve düşüncelerinin dağınıklıktan kurtarılması, cismânî hazlarının kont-rol altına alınması ve ahlâk sağlığı açısından önemli bir sigortadır.





Evlilik ve aile hayatından herkesin beklentisi, dünyada cennetin küçük bir misâlini yaşayabilmektir. Zîrâ her fert yuva kurarken, maddî-mânevî değerlerin paylaşıldığı bir ortam hayal eder. İdeal mânâda evlilik, huzurun hedeflendiği bir anlaşmadır.